La multi ani, braduti scumpi! (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, Crinuta, si Ana-maria, multumesc frumos!
sint tare nostalgica, am retrait aseara toate momentele, dar impreuna de data asta.

astazi am gatit-o frumos de tot (cu cadoul deja primit de la noi) si am trimis-o la gradinita cu coifuri, baloane si trompetele, sucuri si dulciuri sa se serbeze cu copiii. Petrecerea noastra va fi simbata, in familie si diseara doar in 3.

Erica, m-ai dat pe spate. Cred ca daca vede rebecca torturile cu personajele ei preferate, nu stiu cum ar reactiona. Esti maestra, madamme. Crezi ca m-as putea incumeta sa fac si eu macar unul? e f greu?? of, nu am nici talent, nici timp. ce ingredinte/vopseluri trebe??

Bubu, noi ne incumetam maica de bb2, dar se parca ca se cam incapatinaeaza sa ne onoreze cu prezenta. poate raman luna asta sa iasa scorpion ca mine si poate de aia intirzie asa.

alina, felicitari pentru putzulica! gata, acum poti sta linistita, ai perechea dorita!

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani!

5 Rebecca Andreea (PatriciaArdeleanu)
5 Horia-Ioan (danonica)

Patricia, sa va aduca numai bucurii!

Alina felicitari!

Bubu am vazut si eu pozele cele noi, sinteti frumosi

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani, Rebecca! Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si desteapta!
Patricia, sa-ti traiasca micuta si sa ii faci in curand un fratior sau o surioara! Ce cadou a primit fata?

Amaya, n-am facut reclamatie pt ca nu am unde. Pe site nu e nici o alta data de contact decat un nr de tel scurt la care am sunat o groaza fara sa reusesc sa rezolv ceva si de asemeni o adresa de email la care n-am primit raspuns niciodata.
Erica, f frumoase si apetisante torturile si prajiturile de casa! Imi spui si mie pls reteta torturilor si metoda de ornare? (eventual pe PM) Mercic.
Bubu, e f bun pretul la bodyuri. Chiar imi pare rau ca n-am trecut pe la ei cand erau reduceri. Vai ce patanie neplacuta cu innecatul. Bine ca s-a finalizat ok.
Alina, felicitari pt BB baietel! Ce fericire pe voi ca veti avea pereche! Sa fie sanatos si in continuare iar tu sa ai o sarcina usoara!
Kris, sa va ajute D-zeu sa va luati si casa si sa vina si barza cu BB nr2!
Monalac, am scris ca duminica in parc ne-a surprins o reporteritza de la Prima TV in timp ce stateam la o terasa si ne-a intrebat cum ne distram. I-am raspuns si m-au dat la stiri seara. Ma bucur ca au iesit bine analizele baiatului. Sa stii ca nici M al meu nu doarme invelit. Il imbrac mai gros la culcare si gata.

Si eu il pup pe M si il rasfat, dar cam trebuie sa-l tin pe iedul asta caci nu se da usor prins. Ne alintam mult iar eu sunt "ubita" lui! De joi ramanem singurei (cu B) , tati pleaca in delegatie, asa ca m-am hotarat sa-l duc in w-e la piscina pe "ubitul". Abia astept sa vad cum reactioneaza. Aaa, vroiam sa va mai spun ca Matei vorbeste NON-STOP (cu exceptia mom cand doarme). Acelasi lucru il spun si educatoarele de la cresa: alearga toata ziua, mananca bine si vorbeste de toate.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Hahahah Liviana, m-ai amuzat cu " ubitul" tau...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

LA MULTI ANI, REBECCA! Sa fii fericita!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Liviana, sirimie, tomasa, multumesc

Liviana, a primit dar doar o mica parte deocamdata.
I-am luat o fustita+bluzita draguta cu care am imbracat-o la gradinitia, urmeaza niste ghete/pantofi de lac pe care le-am vzut la miniblue -sa fie tinuta de primavara. i-am mai gasit ceva c cautam de multa vreme si nu gaseam, si anume camasuta de noapte, din finet cum aveam noi cind eram mici, dar dulce rau de tot si materialul si imprimeurile.
a mai primit acum de la colege de servici un joc, un puzzle si o jacheta, dar le va primi diseara. marturisim ca ne-am indragostit si noi de puzzle, e topita dupa ele.

Unde mergi la piscina??

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Liviana, sirimie, tomasa, multumesc

Liviana, a primit dar doar o mica parte deocamdata.
I-am luat o fustita+bluzita draguta cu care am imbracat-o la gradinitia, urmeaza niste ghete/pantofi de lac pe care le-am vzut la miniblue -sa fie tinuta de primavara. i-am mai gasit ceva c cautam de multa vreme si nu gaseam, si anume camasuta de noapte, din finet cum aveam noi cind eram mici, dar dulce rau de tot si materialul si imprimeurile.
a mai primit acum de la colege de servici un joc, un puzzle si o jacheta, dar le va primi diseara. marturisim ca ne-am indragostit si noi de puzzle, e topita dupa ele.

Unde mergi la piscina??

Ce facusi la semnatura?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

A fost cineva la Ikea zilele astea? Mai au icre rosii?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Patricia, asteptam poze cu sarbatorita, gatita !
Erica, draguta petrecere si super torturi si prajituri ! Mai ales ca eu m-am apucat de ieri de cura de slabit...
Alina felicitari pentru bb baietel ! Sanatate multa !

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

Crinuta, incerc sa imi bag un ticker dar tot nu reusesc.
merge ff greu forumul sau internetul meu?

NU am mai ajunj la Ikea ca daca sotul a tot fost bolnav..dar merge sora mea zilele astea si am insarcint=o sa imi ia si creveti, dca vrei o rog sa se uite/ia. sint la cutiuta sau cum??

Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg

Mergi la inceput