Fulguleti de nov-dec-2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dbunny-Felicitari !!!!

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by desiree

azi, octavian a spus primul cuvant romanesc: ne jucam in pat, eu ii aratam perna el intindea degetul si mi-o arata si el, ii spuneam :perna, punem capul pe ea si facem nani, etc...pun eu capul sa-i arat ca facem nani el se infige in parul meu si imi trage capul de pe perna si spune: du-teeeee! si pune el capu..am zis ca mi s-a parut, repet figura, la fel, ma trage de par: du-teee!!!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:

azi, octavian a spus primul cuvant romanesc: ne jucam in pat, eu ii aratam perna el intindea degetul si mi-o arata si el, ii spuneam :perna, punem capul pe ea si facem nani, etc...pun eu capul sa-i arat ca facem nani el se infige in parul meu si imi trage capul de pe perna si spune: du-teeeee! si pune el capu..am zis ca mi s-a parut, repet figura, la fel, ma trage de par: du-teee!!!

bravo Octavian

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

bravoooo octavian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dbunny, nu pot sa cred!!! Ce fain!!!!
Doamne ajuta!!
Chiar ca bine zice Dayanara o data si bine! Felicitari si lui Paco!!
Sa stii ca si la mine, initital tesul a fost cu a doua liniutza slab pozitiva si eram insarcinata.
Asa ca Desiree, du-teeeeeeee de aici cu insinuarile ca poate e de la ciclu. Sa nu te superi, glumeeesc!! M-am gandit sa fiu si eu in ton cu Octavian...
Dbunny, cred ca pe de-o parte te ingrijoreaza faptul ca dani inca e micutz, nu doarme bine in unele nopti, ect, dar mai cred ca in momentul in care simti ca in burtica exista un samburel, iti plezneste inima de bucurie si emotie si uiti toate greutatile...
Hai, mai, A_deju, numa' noi am ramas speriate de bb2...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

roxanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Aka, ii dorim Cristinei sanatate multa. Cand poti da-mi si mie un mesaj cu numele doctoritei tale pneumolog, ca si noi am avut multe probleme, sa am o alta variant ape viitor.
Dbunny, felicitari si o sarcina cat mai usoara.
Desiree, felicitari pentru progresul lui Octavian.

Calin, in sfarsit, este mai bine, parca nu mai tuseste asa mult, insa uneori respira greu, are un fel de gafait. Noaptea de exemplu ii aud si inspiratiile si expiratiile, inainte de racelile astea repetate nici nu il auzeam cand respira in somn.

Mergi la inceput

Ktrinel, foarte frumoasa Julie a ta. Chiar mi-a venit in minte intr-o zi o poza cu Julia micutza, cu o rochita, stand nesustinuta in mijlocul unui Mall. Dar era f. mica, oare cate luni avea atunci?? retin ca eu ma mandream cu David care se ridica singurel, dar nici vorba sa stea nesustinut...
Lavinia, Doamne ajuta sa se rezolve doar prin interventia asta de care ne povestesti tu.
A_deju, l-am vazut si pe Eric si ma gandeam ca mai incolo, cand va creste, va fi cel mai haios tip din grup, cu asa o mama pusa mereu pe shotii... parca vad ce spectacole amuzante prestezi tu zilnic.
Dianarus, sper sa nu fie ceva grav cu Marc. Vezi, si David a facut febra, o zi si gata. Va trece mai usor, orice-ar fi. Sa ne dai vesti.
Dbunny, felicitari pt. mers!! Baaaaaaaai, numai vesti bune!!
Aka, multa, multa sanatate!!
Mamaana, foaaaaarte dulci fetele tale. Atat de mult seamana cu Tudor, incat daca n-ar fi diferenta de varsta as zice ca-s tripleti.
Yagmur,putere multa !!
Raluca-u, asa-mi place si mie cand avem prieteni in vizita si david al meu e un scump, ca de obicei. Sunt atat de mandra!!

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Dbunny, nu pot sa cred!!! Ce fain!!!!
Cred ca pe de-o parte te ingrijoreaza faptul ca dani inca e micutz, nu doarme bine in unele nopti, ect, dar mai cred ca in momentul in care simti ca in burtica exista un samburel, iti plezneste inima de bucurie si emotie si uiti toate greutatile...
Hai, mai, A_deju, numa' noi am ramas speriate de bb2...

Mi-ai citit gandurili...ma cam ia cu spaima faptul ca Dani inca se mai trezeste de 3-4 ori pe noapte!
A_deju! codasa!!!!
Desiree felicitari pt primul cuvant clar! chit ca nu-i complect...daca era complect si romanesc era ceva de genul dute-n... palaria mea

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Stati asa, ca-mi adusei aminte, unde-i Chris????? Ultima data lua MgB6??Sa-i fi dat asa o senzatie euforica incat sa ne fi uitat???
Chriiiiiiiiiis!!!!!

David al meu

Mergi la inceput