menstruatia si alaptatul

menstruatia si alaptatul | Autor: ramona1979

Link direct la acest mesaj

Salutare fetelor,

Sunt noua in club,baietelul meu are astazi 4 saptamani...Am nascut natural asa ca am avut normala sangerare dupa nastere dar pana acum doua zile era aprape gata, dar ieri a reinceput si de ieri am trecut din nou la absorbante in loc de cele zilnice pe care le foloseam. Voua vi se pare normal?Eu m-am gandit ca mi-a revenit menstruatia dar mi se pare ca e prea rapid...Am uitat sa va spun ca alaptez...

Ramona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Buna! In primul rand felicitari pt bb. Sa va traiasca!
Nu tb sa-ti faci griji pt ca e normal ca 6 saptamani dupa nastere sa ai scurgeri de sange, de-asta femeile se numesc lauze timp de 6 saptamani dupa nastere. Pe mine m-au tinut 5 saptamani si vreo 2-3 zile la fete. Alaptand n-o sa-ti vina ciclul prea repede. La fetita cea mare, Ilinca, mi-a venit cand avea mai bine de 9 luni, iar acum la strumfa mica - Stefania (care a implinit acum cateva zile 8 luni) inca nu mi-a venit. Deci este absolut normal ca 6 saptamani dupa nastere sa ai scurgeri! Rau era sa nu fii avut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

poate fi "mica menstruatie", si e absolut normala. mie prima mica menstruatie mi-a venit la 3 sapt, si a tinut 2 zile. pana la 8 saptamani am avut inca vreo 3.
adevarata menstruatie a venit abia la 5 luni.
am alaptat pana la 1 an si 3 saptamani.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nord spune:

buna, fetelor!

in legatura cu acelasi subiect poate ma ajutati si pe mine ca sunt in ceatza rau de tot.

am nascut de 3 luni, inca alaptez si acum 2 saptamani am inceput sa am scurgeri maronii (cu cheaguri mici) care au durat o saptamana. dupa ce s-a terminat, m-am linistit. insa de doua zile au reaparut...este menstra sau nu? ....sa ma ingrijorez?!aveti idee?

Mergi la inceput