Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si noi stam cate 2 ore afara. In zilele in care batea vantul stateam o ora. Daca e f frig afara peste hainutele de casa ii pun un costumas mai gros si fasul+invelit cu paturica. daca e cald, ii pun fasul direct peste hainele de casa+paturica. intotdeauna are 2 caciulite (una f subtire si una mai groasa). In a doua saptamana de viata, Matei a avut o mica sensibilitate la o ureche si de atunci ii pun tot timpul caciulita subtire (inclusiv in casa).
Referitor la pozele cu scumpetea ta de fetita, si la noi se vede la fel diferenta. Si noi avem niste colaceii la picioare de-ti vine sa-i mananci .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by totulii
apoi cine imi spune cate picaturi de vigantol dati voi. ca eu ii dau 2 desi un pediatru (am 2) m-a sfatuit sa-i dau 3 ca are fontanela cam mare si ar trebui 3 iar celalalt care are mai multa mai multa experienta si e mai in varsta mi-a spus sa-i dau doar 2 picaturi.
e careva printre voi cu bebe cu fontanela mare?

Noua pediatra ne-a recomnadta 3 picaturi.Si i le dau direct in gurita.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CrisVa

Fetelor, voi cam cat stati afara cu bebeii daca sunt temperaturi pozitive si nu ploua sau bate vantul?

Depinde de cat ma tin picioarele,avand in vedere ca-l am si pe Robert dupa mine. [;D] Azi am stat 2 ore,Robert a fost in extaz,Amira a dormit de-a spart...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami
de ieri am ciclu, destul de abundent dar fara dureri; am o stare de irascibilitate pronuntata (sunt plina de hormoni ..).Si ca sa fie tacamul complet,productia lactata tinde spre zero, bb urlator la san.I-am dat ieri si astazi formula,doar asta-noapte a vrut sa suga, probabil fiind mai mult adormita. Stiu ca nu este bine, dar nu mai am nervii necesari pt. alte metode...

Citisem undeva ca menstruatia modifica gustul laptelui.Poate de asta plange,ca nu-i place.Plus irascibilitatea ta...iaca ai pus-o de un cerc vicios...
Rabdare si putere multa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CrisVa

Acum realizez diferenta de o luna jumatate:
http://cristina.pcgarage.ro/v/2007/19_decembrie/IMG_1470.JPG.html
http://cristina.pcgarage.ro/v/2008/31_ianuarie/IMG_1597.JPG.html

Si la voi asa de mare e diferenta?
mie nu imi vine sa cred.

O foarte mare diferenta.
http://good-times.webshots.com/photo/2862764970088512827rOQTpF
http://good-times.webshots.com/photo/2020782930088512827ZktWZv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by ellis

am trimis poze de la botez pe mail-ul comun;

cum dadeati bebeilor oscilococcinum?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Eu ii dau o fiola de-aia de granule dizolvata in 10 ml apa. 1/saptamana profilactic si una pe zi daca e cineva din familie bolnav. Pana acum nu a luat nicio viroza/gripa/raceala.

Alexia Diana
5 Nov. 2007

deci ii dai una pe saptamana? ai intrebat un pediatru? vreau si eu sa-i dau ca mi-e fricade gripa asta, mai ales ca noi iesim zilnic in parc si se tot apropie copilasi de carutul nostru.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

si la noi se vede foarte mare diferenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisVa spune:

quote:
Originally posted by Daria23

si la noi se vede foarte mare diferenta...

Poze Daria

Da, si asta e adevarat...

Cristina si Alexandra Maria (13.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

am trimis poze de la botez pe mail-ul comun;

cum dadeati bebeilor oscilococcinum?

Eu ii dau o fiola de-aia de granule dizolvata in 10 ml apa. 1/saptamana profilactic si una pe zi daca e cineva din familie bolnav. Pana acum nu a luat nicio viroza/gripa/raceala.

Alexia Diana
5 Nov. 2007

deci ii dai una pe saptamana? ai intrebat un pediatru? vreau si eu sa-i dau ca mi-e fricade gripa asta, mai ales ca noi iesim zilnic in parc si se tot apropie copilasi de carutul nostru.

merci

Am intrebat-o pe pediatra noastra si a zis ca e bine. Scrie si in prospect ca se da si la sugari.
Multa sanatate si sa va feriti de copilasi, ca o fetita asa mi-a apucat-o de mana pe fata ca a inceput sa planga..
Nu cu rautate, doar cu forta...

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

Cristina ai o super frumoasa fetita
De fapt ce sa mai zic....m-am uitat un pic pe mailul comun sa vad pozici dar nu am vazut nici un bebic uratel ......sunt toti niste ingerasi dulci si frumosi de te fac sa te topesti si niste super mamici...in forma

Mergi la inceput