Piticodromul de Sept - Oct 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ruxandra, Ana se scoala intre 5 juma si 6 juma, n-are chiar ora fixa; asa ca de la 6 juma e ok in orice zi! Si puteti veni si mai tarziu, nu-i problema! V-asteptam!
Mai, mie mi-e asa o leneeeee sa ies seara cu ea pe-afara! Ies, dar mi-e o leneeeeeeee!
Tonnia, merci! O veste buna mi-ai dat!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Si la mine s-a vazut data trecuta la 13 sap. la o eco facuta la Filantropia de cineva 'necelebru'.
Acum o sa ma duc la dr. cu care nasc (Petrache), ea are si competenta ecografica, sa vedem daca ne zice ce e. Pt. morfo de trim. 2 ma duc tot la ea, dar ma mai duc si la Pop.
Eu n-am mai facut nici o eco de la cea de la 8 saptamani. Acum o sa masoare si pliul nucal si pe urma nu stiu, ea mi-a recomandat sa fac bitest (adica sa ma duc sa-mi ia sange in ziua aia sau a doua zi) si sa nu mai fac TT, dar eu nu le-as face pe nici unul, mi se pare ca au o marja de eroare prea mare.
Hai ca am innebunit fetele, daca va era dor de discutii de gravideala

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La mine, la amandoi baietii, s-a vazut de la eco de 12 sapt ce...dotare au( ceea ce-i dorim si lui Kid). Cat despre Petrache, daca o mai chama si Magda am trecut si eu pe la ea si e OK si ca ginecolog, si ca ecografist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Bravo fetelor...sa aveti sarcina usoara...si o nastere la fel de usoara ca a mea.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Ioana? Irina?
Ruxandra, ne vedem maine dupa 6 juma! De-abia astept sa-l vad pe Mateiu. Si pe tine, of course.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! La mine a venit mama de simbata, deci acasa nu prea intru pe comp, iar la serviciu ... incerc sa-mi dau seama ce fel de job vreau in continuare, ca m-am saturat de ce-am facut in ultimii 4 ani - asa ca e posibil sa ma intorc la ce-am facut acum 5 ani.

Pentru gravidute: nu uitati ca Smaranda si Arina au fost 'baieti' la ecografia de 13 saptamini.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Multumim mult, Vera. La mine zarurile au cam fost aruncate si voi face 90% tot cezariana, ca prima data. Dr meu zice ca pot incerca o naturala, dar sincer nu vreau. Mi-a fost f usor si prima data, de ce sa complic lucrurile acum?
Asa, asa, Anya, multumesc de urare. Sper sa se vada si la mine o dotare asemanatoare cu ce ai vazut tu la 12 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare

Vera, multumim de urari.
Ioana, succes cu reorientarea! Retinusem ca Sma si Arina au fost intai baieti, nu ma bazez prea tare pe ce-o sa-mi zica vineri. Dar ar fi frumos sa-mi spuna ca e totul in regula si ca e fetita
Anya, da, despre Magda Petrache e vorba. Cu ea am nascut si pe Matei.
Mihaela, te sun pe la 6.30.

Sunt cam obosita, copilul s-a frichinit rau azi noapte, ii iese ultima masea. Si pe mine m-a chinuit mancarimea.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Ok, Ruxandra! Eu o sa vin pe la 6 juma acasa.
Treaba multa, timp putin.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Tonnia sa dea D-zeu. Acus ma simt cam sfarsita ca bb nu vrea sa doarma noaptea.

Anya tu zici ca i-ai parcat pe amandoi in acceasi camera de la inceput? Cum era cu noptile la bb mic? Ca eu nu cred ca Iulia ar reusi sa doarma in conditiile in care asta mic urla.
Edit> ai dormit cu ei in camera?
Vera, mamica de
Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput