Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (69)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diana_jors/diana_jors.jpg)
diana_jors spune:
Crina: ce intelectuala cuminte ai tu acolo
O sa pun si eu poze curand, acum se incarca bateria...
Vroiam sa mai spun de olita: eu nici macar n-am cumparat Ma gandesc sa cumpar in momentul in care o sa stie ce e ala kk. Pana atunci nu are sens sa imi inghesui baia oricum mica si cu olita lui
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
rianna_stef spune:
Sa stiti ca nu v-am uitat,doar ca nu am avut net vreo trei saptamani...acum am ,si am si de recuperat,n-am citit nimic,am intrata doar sa va spun ca sunt bine,Daria e o scumpa,bebe doi e bine,e baiat,burta da pe-afara,am sa mai revin luni probabil ,ca acum petrec ca maine e ziua mea si sotul ma sarbatoreste de azi...asa ca pe luni...va pup pe toate.
Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
poze noi
gabi78 spune:
Am citit mesaje care m-au emotinoat..nu stiu care mai tare.. ca a inceput Loradin, apoi a venit si Krissy..deja la Iunia mi-au dat lacrimile...la Kittt da, am plins in hohote.
Tuturor celor care incep serviciul le urez sa treaca orele cit mai repede si mai usor ca sa se poata intoarce la copii lor.
Sanatate gemenutilor si Elenei, un pupic pentru Victoras.
Si Tudor a avut ceva azi noapte..s-a tot trezit plingind si nu deschidea nici macar ochii, ma stringea in brate tare tare, se linistea si la 10 minute dupa ce il lasam in patut o luam de la capt. Pina la urma l-am luat in pat cu noi si a dormit foarte linistit.
Eu cred ca viseaza ceva si ei si nu e doar cum zice sotul meu.."ce sa viseze ca e lapticul rece?", cred ca lumea pe care incep sa o descopere ii framinta si probabil ca uneori au si asocieri nefericte.
Copilul meu nu arata nimic, nu spune nimic, are 3 dinti si mergeeeee..merge de nu se mai opreste. Toata ziua e tot un mers pe el.
Pot sa ii arat eu de 10 mii de ori catelul, nasul, ochii sau orice vreti voi ca el nu arata nimic. Stie insa foarte bine ca el trebuie sa fie peste tot si nu trebuie nimic sa stea in calea lui...daca e ceva care sa nu ii convina se manifesta ca atara...urlaaaaa...ulra din toti plaminii si se trinteste de pamint si chiar da si din picioare uneori. Asa ca suntem la zi cu mofturile si isteriile.
Un singur lucru sunt foarte multumita ca a invatat si anume sa nu umble cu telecomanda de la receptorul de satelit ca era tot o fericire cind apasa pe butoane si ne trezeam ca o ia razna antena si se muta la tata-mare pe vre-un satelit, iar el astepta sa apara imaginea si iar apasa sa schimbe...I-am tot spus ca e "a lui tata" si ca "nu umblam cu lucrurile lui tata" si acum cind ajunge la telecomanda respectiva vine si mi-o aduce. Dar a durat destul de mult pina a invatat...suficent cit sa strice deja o consola de jocuri si probabil ca si motorul de la antena incepea sa cedeze ca face un zgomot cam ciudat in ultima vreme. In fine...ma bucur insa ca e sanatos si mai mult decit orice ma bucur ca m-am obisnuit cu faptul ca el manica ce vrea, cind vrea si daca vrea.
Exemple despre halul de mese pe care le are va pot da ...sute...toate sunt la capitolul "asa nu!". Dar daca el e mai multumit cu o felie de cascaval decit cu fructe cu biscuite sau daca manica mai repede un ficat de pui gol decit amestecat cu legume..ce sa ii mai fac? Manica totusi ceva si daca ii e foame se duce si fura piine din sacosa de la bucatarie..ca ajunge f usor la ea..rupe piine si manica..deci am scapat de grija..manica singur de acum!
Va doresc tuturor sa aveti rabdarea necesara pentru copii vostri si sa fim sanatosi!
Un sfirsit de saptamina placut!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
diana_jors spune:
Kitty: uite ce am gasit: www.wholesomebabyfood.com/wheatforbaby.htm" target="_blank">http://www.wholesomebabyfood.com/wheatforbaby.htm
Sora mea a fost diagnosticata cu "celiachie", dar din ce scrie acolo imi dau seama ca de fapt nu asta a avut... dar cum era inainte de '89 si nu se gasea nimic, asa a fost cel mai usor pentru toata lumea, a ramas cu o lista de cateva alimente si gata.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
diana_jors spune:
Asa, si ca tot daduse Roxi startul la cautari...
Iunia, uite ceva pentru buburuza ta: www.cadoultau.ro/product_info.php/cPath/47_69/products_id/1909" target="_blank">http://www.cadoultau.ro/product_info.php/cPath/47_69/products_id/1909
sau
www.photocake.ro/produse.php?cat_id=12" target="_blank">http://www.photocake.ro/produse.php?cat_id=12 - este o buburuza
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
carmenefr spune:
Marta, Doamne,am tras o sperietura!! Si ca sa fiu pe aceeasi idee de acum cateva postari, una e cand ti se intampla tie, direct, si alta e altuia.Simti altfel, oricat de mare ar fi evenimentul...Bine ca n-a fost ceva grav!
Si noua ni se intampla faza pe care-o povestea Eliana.Cand se loveste mai tare, zbiara o data de ramane fara aer, cateva secunde...Bineinteles ca o zdruncin usor, vb cu ea, numai sa planga normal, ca o rezolvam noi.
Numai mama sa nu fi in astfel de momente!!
Io cu fi-mea am fost un pic panicoasa(poate se numeste in cazul asta chiar paranoia), dar am o prietena care are un baiat mai mare ca fi-mea cu 3luni.Imi povestea tipa ca ala mic dormea linistit, pe spate-treaba asta se intampla pe la 2luni-cand dintr-o data, i-a iesit laptele pe nas.Norocul a fost ca era cineva langa el, sa-l intoarca, ca daca nu...
De cand am adus-o acasa pe Teodora, mai stiti,cand erau mici-mici si avea somnul linistit, o mai cercetam sa vad daca ...respira.
Mi-era teama, si recunosc ca nici acum n-am scapat de treaba asta.Bine, o fac din cand in cand,nu-s maniaca
Incerc o scuza:fratele meu a murit la 2luni...deci...
Gata, nu mai vb de lucruri d-astea...
Mamicilor muncitoare, va tin pumnii sa treceti mai usor peste niste momente...
carmenefr spune:
Am uitat sa zic de unele mesaje care ma emotionasera tare...pana a venit Teodora sa-mi stinga calculatorul
Despre noi:un pic de tuse si fornaiala cateodata, deci tragem muci, pufaim, sumetrolim,vechea poveste
diana_jors spune:
Vine tatal acasa de la serviciu si ii gaseste pe cei trei fii inca imbracati in pijamale, jucandu-se in noroi. Cutii de carton si hartie de impachetat erau imprastiate peste tot prin curte. Portiera masinii sotiei sale era deschisa, la fel si usa de la casa, si nici urma de caine. Intra in casa, unde gaseste o dezordine si mai mare. O lampa sparta, vopsea imprastiata pe pereti. in living, televizorul urla pe desene animate, pe jos erau aruncate jucarii si haine. in bucatarie, gaseste chiuveta plina cu vase, laptele varsat pe masa, usa frigiderului larg deschisa, mancarea cainelui imprastiata pe podea, sub masa un pahar spart. Urca scarile in graba, calcand peste jucarii si haine, cautandu-si ingrijorat nevasta. Pe sub usa de la baie curgea apa. Intrand, gaseste hartia igienica desirata pe jos si pasta de dinti intinsa pe oglinda si faianta. Se grabeste spre dormitor unde isi gaseste sotia pe pat, cu parul pe bigudiuri si citind o carte.
- Ce s-a intamplat azi la noi?!
- Dragul meu, zise ea, stii ca in fiecare zi cand te intorci acasa ma intrebi "Ce Dumnezeu ai facut tu azi?"
- Da, raspunse sotul.
- Ei bine, astazi nu am mai facut.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)
arissa spune:
Buna seara!
Multumesc Martutza pentru apel si Mihael@ pentru strigare. Am disparut o vreme de pe forum pentru ca nu ma mai simteam in largul meu. Revin pentru ca imi este foarte dor de voi si de bebelusii vostri. Am citit tot ce s-a scris intre timp si, paradoxal, ma trezeam intrebandu-ma uneori "Dar Magdutah ce-o fi facand? Parca nici madmat nu a mai scris. Monica_b nu se tine de cuvant, a zis ca revine in forta si..."
Am vazut ca o parte dintre voi se intorc la munca si inteleg foarte bine ca va doare. De curand am fost intrebata daca nu vreau sa revin la birou pentru ca este volum mare de munca si vor sa angajeze pe cineva. Am fost tentata si speriata in acelasi timp. Cum sa pierd eu primii pasi ai Mayei, ma intrebam. Sau primele cuvinte (ea in afara de mama nu spune decat cuvinte bebelusesti). Asa ca loradin, Iunia, Roxana, va doresc sa va regasiti cat de curand echilibrul dupa aceasta schimbare. Sunt convinsa ca v-ati gandit si la avantaje (va veti simti mai implinite poate lucrand, vor intra mai multi bani in casa, veti sti sa apreciati mult mai mult momentele cu puisorii vostri). Hmm, imi da mana sa vorbesc, eu am amanat putin momentul critic.
Despre Maya: nu vorbeste, dupa cum am zis, insa o simt in ultima vreme ca intelege mai multe din felul in care reactioneaza. ca urmare imi place tot mai mult sa ma joc cu ea. Ne jucam de-a v-ati ascunselea, imi da obiecte cand le cer, stie sa-mi arate limba, sa sufle nasul, sa arate nasul, ochii la plusuri. Insa in general cand are ea chef nu cand vrem noi. E prietenoasa si fermecatoare iar noi ne topim dupa ea, de...ca orice parinti. Are 8 dinti si se pregatesc niste masele, ca urmare se trezeste des, dar parca m-am obisnuit si cu asta. Inca nu merge in picioare, desi este foarte stabila si intre mobile sau intre mine si taica-su face doi-trei pasi, dar mai mult ii e frica. Ii place foarte m,ult sa impinga la jucaria aceea tip premergator, mai nou o intoarce singura.
Ma iertati ca m-am intins.
Multa sanatate bebelusilor bolnavi! Si Martutza, sper sa nu mai treci prin asa moment cu Victor.
Diana_jors, super bancul!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
diana_jors spune:
Si ca sa continui in acelasi ton:
Sotia pleaca in interes de serviciu in alta localitate. Sotul il scoala pe copil de dimineata, oi serveste micul dejun si pl ia de mana ca sa-l duca la gradinita. La gradinita, educatoarea ii spune ca acest copil nu face parte din nicio grupa de acolo. Il duce la alta gradinita, primeste acelasi raspuns. La fel i se spune si la a treia gradinita. Cand ies de la a patra gradinita, copilul ii zice:
- Taticule, daca mai mergem la inca o gradinita, eu astazi chiar ca intarzii la scoala.
Diana de
Alex (23 aprilie 2007)