Nou stil de viatza (173)
Raspunsuri - Pagina 20
violeta70 spune:
Buna seara!
Zuzilici super pozele.
Hopes super bancurile.
Criscosty
La Multi Ani pentru Dany, cu intarziere. Sa fie sanatos si norocos 
Salutari tutror fetelor. Am citit toate postarile
Carmen nemaipomenit "cantecelul".
De cateva zile am multa treaba la servici.Ianuarie este luna de negocieri (salarii, contracte,etc.) Ieri am fost la sala, de la ora 20.00 pana la ora 21.30. Cand am ajuns acasa, obosita, nu am mai intrat.
Azi trebuia sa merg la doctor, dar s-a contramandat pentru saptamana viitoare. Va tin la curent.
Delidana felicitari pentru reusita si tot inainte. Bafta!
Tzuni sa-mi spui ce parere ai de cantarul Tefal. Eu tot Tefal am. Apropo, cred ca si al meu este pe duca. Sa vad daca schimb bateriile cum functioneaza.
De maine nu o sa mai am net acasa. am facut prostia sa ma deconectez de la firma de pana acum, crezand ca cei de la RDS&RCS imi vor monta internetul. Din 14 decembrie, cand am incheiat contractul, nici acum nu au venit. Am facut nu mai stiu cate sesizari. Incepe sa-mi para rau ca am trecut la ei. Asta este. Vreau sa ma duc sa fac reclamatie. asa ca voi incerca sa intru de la servici.
Acum va pup pe toate si va doresc o noapte linistita. Trebuie sa merg sa-mi fac baie si apoi la somn, ca sunt franta.
Pupici 
Tzuni spune:
Violeta, o sa-ti spun cum se comporta cantarul. Deocamdata n-am nici baterii la el. Cat despre net, eu am facut cerere la RDS in 11 noiembrie si abia saptamana trecuta au venit sa puna cablul tv, dupa 5 sesizari facute la ei. De Internet, baietii cu cablul mi-au zis ca nu se ocupa ei,ca mai trebuie date telefoane. Asa ca net am de la o retea de cartier. Poate revii si tu la vechea firma de net...
Fetelor, incerc sa gasesc un site sa fac si eu (de fapt sa re-fac) albumul nostru si sa fac unul si pt Maria, s-o vedeti, c-am mai facut poze. Nu stiu insa ce sa aleg...
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Zuzilici spune:
Fetelor multumesc de aprecieri. 
Violeta sa speram c-o sa ai si net intr-o buna zi. Noi te-asteptam cand poti sa postezi.
Tzuni care ar fi optiunile tale???? Pe ce site-uri vrei sa deschizi albumul?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)