PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

si la noi exista frizerie speciala p-entru copii, si tot in masinutza ii pune
pe noi ne-a costat 220.000 lei si nici nu s-a speriat copilul. iar la plecare a apus-o sa isi aleaga si o jucarie.
super!!!

cam scumputza dar decat sa o traumatizam noi acasa - nu vroia sa stea deloc, a fost mai bine asa.

quote:
Originally posted by oanaalex

Salutare. Rar ca de obicei dar n am ce face.

Map am fost miercuri cu Alex la tuns si eram convinsa ca nimeni nu poate face lucrul asta dar surpiza s-a produs. Am gasit o frizerie specializata numai pt copii, l-a pus intr-o masinuta, i-a pus Thomas la tv, plus ca de fiecare data cand se plicisea mai aducea tipa cava jucarii. La final i-a luat vreo 2 piaptane dar a reusit sa-l tunda numai din foarfeca. O sa pun poze cand am timp, eu snt foarte fericita de tunsoare si nici nu a fost f scump (18$).

Gina vacanta placuta.

Julax felicitari pt bb2, abia acum am vazut cu ce veste menunata ai aparut.

Anasia La Multi Ani!, cam tarziu dar mai bine decat deloc, zic eu

Emilia tin pumnii sa vina bebelusa cand vrei tu. O sa fie totul bine ai sa vezi. Asteptam sa facem galerie.

Doniro da pufos flacau ai acolo.

Ma pun in pat ca e trecut de 11 la noi si azi noapte am avut o noapte alba ca am visat numai prostii. Sper sa ma pot odihni macar in noaptea asta.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

norocuta super, multumim mult de tot. Eu sunt pentru sa stergem lista si sa lasam blogul.
Babee cuvantul de ordine cand nu mai suporti este sa fi senina si cretina - nu te supara pe mine dar zici ca ea si faci ca tine. Gandeste-te ca in maxim trei saptamani ai scapat. Crede-ma am multa experienta pe partea asta si asta este tehnica cea mai de succes. Te uiti, asculti, nu zici nimic sau zici ca ea si apoi faci ca tine.
mada frumoasa tara ta de adoptie. Sa nici nu te gandesti vreodata sa va intoarceti definitiv. Romania este acum nu cu 10 nu cu 20 de ani in urma Angliei ci cu 50 lejer de tot. Tocmai ce m-am intors de la Londra si sunt teribil de impresionata, pe langa alte lucruri de faptul ca nu am vazut mizerie pe jos. Nici un fel de mizerie, nu hartii, nu balti, nu noroi, nimic. Numai pentru asta si merita sa te gandesti de 10 ori inainte de intoarcere. Iti tin pumnii sa rezolvati toate problemele aparute.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

crissa imi pare rau pentru catel si pentru portofel.. ma gandeam daca la sensiblu nu iti pot amana cardul macar sa iti dea punctele, ca doar te duci cu buletinul si le demonstrezi ca esti persoana de pe card. si-asa hotul nu o sa foloseasca niciodata acel card cu puncte
crissa nu ne plictisesti, ai mare dreptate... daca ar avea pe langa ele exemple pozitive ar invata ceva, dar cum sunt izolate majoritatea..raman la ideile lor, vechi si aberante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Rebecca s-a suit in cosul de rufe iar Phillip o plimba prin casa.E un chiloman amuzant si lor le place.

Miruna ideea e ca eu nu am vrut sa vina.Stiu ce stres am avut cand a fost dupa ce s-a nascut Rebecca, dar a insistat,nu de alta dar toata lumea o intreba de ce nu misca un deget pentru mine-singurul ei copil- si sta si freaca menta(pardon, e la pensie dar mai bine mai lucreaza part time ca deh).Asa ca eu astept sa nasc si sa ii zic pleaca sa stau linistita.Sotul meu nu zice nimic, vede si mereu ma sfatuieste sa numar pana la 10 si sa rad apoi(usor de zis, cam greu de facut uneori).Dar..s-a obisnuit cu soarecele si pisica in casa.Nu mai stiu ce sa ii dau sa faca ca sa ma lase in pace, ca de nu ma toaca.Dati idei ce mai e de facut intr-o casa(a spalat si curatat TOT, a rearanjat in pivnita TOT, mai e ceva?).Ca doar asa o calmez

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

mada nu te necaji de reactia parintilor....nici eu nu ii inteleg pentru ca nu ii cresc ei (ma refer si la mine aici)
se pronunta toata lumea cat de greu o s ane fie, si ca ne ajungea un copil, de parca stiu ei ce ne dorim noi ca familie...
daca ar sti ca il vrem si pe bb3 , ar lesina toti

Mergi la inceput

norocuta multumim pentru cartile lui jamie....si mie imi place cum gateste...
nu am gatit din papa pentru bebe deci nu stiu cum sunt... am mers pe retetele traditionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by anasia
fetelor, ce spuneti daca in loc de lista aceea lunga de pe prima pagina ar ramane blogul nostru?si capitolele precedente, bineinteles;
norocuta, iti trimit un pm;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica

Asasia asta a fost si intentia ...am mai vorbit prin vara...am si incercat sa fac o paginuta web, dar nu mi-a placut "la nivelul" la care ma descurc (ca sunt o biata amatoare-economista ) si am avut si probleme cu calculatorul. Acum am profitat de vacanta lui Ali si parca e mai "vesela" decat variantele altor grupuri de mamici... si originala

Am primit PM-ul, dar n-am avut timp sa dau si un ochi unde ai zis tu.
Spune-mi, te rog, ce "face" diferit daca e in excel, problema nu e ca nu as putea scrie, ci faptul ca blogul nu permite.
Si apoi eu pot pune link cu poze si la numele mamicii, asa cum am pus la piersicute. Poate "trimite" numai la o poza sau la un album , asa cum avem majoritatea la semnatura (vezi exemplul meu, la 7 iulie).

Apropos astept o poza si cu printesa ta, ca daca tu ai facut colajul n-am avut cum sa "o prind" .

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput

emiliapop si mie mi-au provocat nasterea la primul bebe ca nu mai iesea si a fost ok.. anu stiu cum e sa ti se rupa apa si sa vina totul de la sine, fi tare ca te asteptam cu vesti.
ai primit nr de tel???? daca nu, iti trimit un PM cu al meu sa fim toate la curent

Mergi la inceput

babee eu cred ca e diferenta intre mentalitati. eu ma inteleg cu bunica-mea super si vorba aia suntem generatii fooooarte diferite, doar ca suntem noi pe aceeasi lungime de unda
cum ajungi la 38 pana in vara? nu alaptezi??? stii ca eu sunt cea mai truli si m-am ingrasat in alaptata cand toate mamicile au slabit...asa ca scuza-mi intrebarea ....

felicitari sabina ...maine poimaine te vedem in 38.... tine-o tot asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Norocuta eu am manageriat prima pagina de data asta. Si daca apesi pe cuvintul "piersicute" de acolo ai sa vezi ca munca ta n-a fost in zadar . Blogul nostru este acolo.

Pt. restul mamicilor, e vina mea ca nu v-am anuntat, dar bine ca mi-ati atras atentia, deci:

Blogul piersicutelor e pe prima pagina! Dati click pe cuvintul "Piersicutze" de acolo!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Madyn
Adevarat ca nu am mai dat clic pe nicaieri, cat am lucrat zapacisem prima pagina . Am preluat de aici cam totul in paginuta de blog, cu link la albumele respective plus "altele"=la care inca ma mai gandesc (de ex. niste retete pentru pitici, sa ne fie la indemana).

Trimiteri la articole am facut folosindu-ma numai de , de frica de a ma juca cu focul.

Stiu o multime de site-uri cu informatii faine care ne-ar fi utile, dar nu stiu ce inseamna "reclama" si prefer sa evitam , mai ales ca acest forum ne ofera oportunitatea de a fi impreuna , zi de zi, cu portia de fericire aferenta .

Mama zmeutilor Ali (30 oct 2000) & Nour (07 iul 2006)

Mergi la inceput