PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
Ioana5255 spune:
Si eu sunt de acord sa ramana blogul pe prima pagina.
Norocuta si eu am apreciat munca ta.
Gabriela calm down si trage aer adanc in piept, apoi te asteptam sa ne povestesti. Daca te incalzeste si eu am adesea cu mama si cu soacra mea conflicte de generatie. Cred ca de la o vreme este normal sa apara discutii in contradictoriu.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
anasia spune:
sabina, eu sunt cu atat mai suparata pe mine pentru ca nu m-am pastrat, slabisem in vara pana la 63 kg, mai mult nici nu vroiam pt ca as fi ca un stiks, dar....am mancat ca o disperata cand am venit din concediu in buc si ...dar trec din nou la treaba cu kg;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Neata la livada!
Ce faceti astazi?
Sabina:pupici multi!Bravos cu kg!
Emilia:nu pot decat sa ma gandesc la tine cu drag,si sa-ti doresc sa fie totul usor si sa fie toate bune!Dumnezeu sa fie cu voi!Asteptam vesti bune de la tine!
Babee:sorry...descarca-te aici ca noi stim sa ascultam!pupici
anasia:nu fii suparata..o sa le dai tu jos cat ai clipi..nu-ti fa griji..bine ca sunteti sanatosi cu totii..ca asta-i cel mai important!
Map:of doamne prin ce-ai trecut si tu!Bine ca s-a terminat cu bine!!pupici multi!
revin
crissa71 spune:
Beyyyyyyyy..nu e nimeni pe-aici?Mie imi da trezirea Cipic la 6...asa ca...deja sunt plictisita!!!
De cateva zile bune nu stiu ce are copilul asta..desi doarme ziua aprox.2 ore, seara se culca pe la 7.30-8.00!!!!!!De trezit se trezea si inainte tot pe la 6.30 max.7.00 dar se culca la 9-9.30..Asa ca nu mai inteleg nimic!!
Ce-o fi cu el?!!
Ai vostri cum fac?
anasia spune:
buna dimineata!
crissa, esti tare matinala! programul la noi este somn 10.30-11 pana la 8-9, maxim; poate e din cauza dintilor;la noi si-a schimbat programul de multe ori;
ah, suparata pe astia de la camera de munca , ca au gresit cu banii de cic si i-au trimis la posta in loc de banca, da nimeni nu s-a obosit sa anunte mamicile;asa ca, dupa ce am sunat zile in sir si numai ocupat era tel, acu tb sa ma duc la ei, cu copie dupa buletin si certificat sa-mi faca o restanta, ziceti si voi, nu ne place sa ne scarpinam aiurea?
o sansa pentru Sosonica
crissa71 spune:
Anasia:pai eu as vrea sa dorm mai mult crede-ma ca sunt extrem de obosita dar n-am cu cine!!!
In ceea ce priveste banii..tu esti f. draguta si blanda..eu as zice ca sunt niste cretini,iresponsabili...care-si bat joc!!Iti pun pumnii sa-ti recuperezi banii cat mai repede!!
anasia spune:
crissa, acum ce sa facem, ma si supar degeaba, oricum, asta e, greseala s-a facut; stii, in parcul nostru ne-am cunoscut multe mamici, era o fetita, spunea mama ei ca de cand s-a nascut numai la 6 dimineata se trezea, vara mai merge ca iesi devreme in parc sa nu te prinda caldura, dar iarna.....
o sansa pentru Sosonica
Babee spune:
Si eu sunt pe aici, deja l-am dus pe Phillip la gradi, am facut si cumparaturi si acum leneveala.O sa fac mai tarziu ceva papa si azi lalaim cu gratie.
Sabina felicitari....si sa ajungi la 38.La mine asta e masura standard, sper s-ajung si eu pana in vara sa nu trebuiasca sa schimb toate fustele
Am tras aer in piept...conflicte sunt si multe, ma deranjeaza gandirea tip a generatiei lor.Chiar aseara discutam si cu sotul meu, si il intrebam daca sunt eu absurda sau superficiala.Om trai si om vedea, dar m-am jurat ca o sa-mi tin copiii apropiati si o sa avem comunicarea care trebuie, nu porcarii si vieti paralele.
Anasia si pe aici mai fac greseli, daca se rezolva tot e bine.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
crissa71 spune:
Babee:ma bucur ca esti mai bine...conflicte..da..multe!
Eu sper de fiecare data cand am discutii cu mama ca o sa-nvete ceva din ele..ca o sa ma asculte ce spun..
Sper degeaba dar tot o iau de la capat!!Si culmea e ca eu ma consum extraordinar iar ea nici nu-si da seama..continua...continua...continua..
Nu asculta(de cand ii dau eu ei lectii ei!!), nu intelege absolut nimic!!
Am incercat in toate modurile posibile...Acum doar cand o vad imi se ridica parul ca stiu ca o luam de la capat iarasi..Aceleasi discutii de zeci de ani, aceleasi replici ca la indigo, aceleasi reprosuri..nimic nu e bine...etc..etc..
Uneori cred ca e dusa!!!
Ma rog la Dumnezeu ca sa n-ajung tot asa!Ar fi o crima pt. copilul meu!
Ca sa ma mai impac cu gandul.. am tot dat vina pe varsta(ca m-a facut tarziu..la 36 de ani..ca si mine aproape!!)dar nu e numai atat!!E si lipsa de tact, de afectiune, de a-l asculta pe celalat si de a-l intelege...!
Si as putea sa mai scriu pe tema..dar ma opresc aici ca oricum am scris mult si plictisesc fetele!
Scuze...
pupici la toti!