Bucurii de sept-oct 2006 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
itzy-bitzy spune:
Eloise mersi si tie...gata am vazut si miaunelul murdarici...sa vezi ce o sa ii placa anei-maria...este o mare admiratoare a cateilor si pisicilor ...o poza mica sau o imagine fugitiva la tv daca vede, sau in carte, revista...imediat observa...si face ca ei...asa ca abia astept sa i le arat
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
microbu spune:
quote:La 8 m-a trezit printesa . Am calcat pana acum...dar ma apuc de curatenie. Am fost si afara cam jumatate de ora...
Originally posted by itzy-bitzy
Ia zi Sandra pana cand ai dormit?
1000 de postari pe DC
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
itzy-bitzy spune:
macar a dormit mai bine? sau tot a mai plans de la dintisori? cu raceala cum mai e?
la cat mai multe mesaje pe forum
Itzy-Bitzy
cu
ramomar spune:
quote:
Originally posted by microbu
1000 de postari pe DC
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
La cat mai multe Andra!!!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
CristinaGoji spune:
Neatza si de la noi! Saru'mana Beatrix de !
Am avut de dimineata ceva treaba si nu am putut sa intru, asa ca imi beau cafeluta acum, in timp ce astept sa-mi adoarma copilu, ca dupa aia ma apuc de smotru iar.
Beatrix - felicitari pentru nepotel!!! Sarcina usoara in continuare cumnatei!
Ramomar - da, mi-a venit sotul! Tare bine-i cu el acasa, nu ca ar avea vreme sa ma ajute prin casa, dar macar se ocupa el de caine si mi-l mai ia pe VLadut cand trebuie sa fac ceva si nu pot de Vladut.
Itzy, Tanima - pentru aprecieri, dar nu e treaba chiar asa de fiecare data, adica de multe ori incerc sa par ca sunt stapana pe situatie, dar am si eu momente cand pur si simplu cedez psihic, mai ales de cand cu hormonii de sarcina...se intampla chiar mai des. Insa am un mare noroc cu sotul, care ma sustine cand trebuie, ma suporta, cand am toane, tace, cand ii zic sa taca, in fine,incearca sa ma inteleaga, chiar daca de multe ori nici eu nu ma inteleg. Pentru asta il
Mira si Davidut - sanatate multa si revenire grabnica acasuca!
Roxana - multa sanatate tatalui tau!
Alexutza - imi pare rau pentru deceptia cu bona! Sper din tot sufletul sa gasiti cat mai curand bona perfecta pentru Gabitza!
Mami 29+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
lakioana spune:
Salutare voua,
Stiu ca am promis ca incerc si eu sa fiu mai activa, insa de cand cu eruptia asta puternica de maselutze la Reby...e mai greu. Trebuie sa stau non-stop cu ea, sa ma joc cu ea...oriunde se duce...nu accepta sa nu fiu si eu cu ea...daca vrea sa se joace cu ceva...si eu trebuie sa-i intru in joc...in fine...intelegeti voi.
Va spuneam la un moment dat ca Reby vomita aproape in fiecare seara dupa ce se culca (la 1-2 ore)...ei, tot asa a fost pana acum cateva zile...mai precis vreo 5 zile, de cand ne-am gandit la ceva...ca poate fi santaj emotional inconstient din cauza eruptiei dentare. Cand ne-am gandit la asta...aproape ca nici eu n-am crezut ce am putut debita...insa sa stiti ca chiar asta a fost.
De ce? Pai:
Seara...de cand i-am schimbat programul de somn si o culcam mai repede (pe la ora 9-10)...nu mai stateam si eu in camera cu ea (adica nu ma mai duceam la culcare asa cum obisnuiam pana atunci, odata cu ea)...si ii lasam lumina de la veioza aprinsa, ca sa ma mai duc sa o verific din cand in cand. Bun. Din cauza dintilor ea se trezea si vedea ca nu sunt in pat langa p0atutul ei, incepea sa planga si toate astea, dublate de durerea puternica de dinti...ii provoca greata...care a devenit un fel de obisnuinta de fiecare data cand se trezea si nu ma simtea langa ea.
Va spun...NICI EU NU AM CREZUT-O.
Insa chiar asa a fost. Ne-am spus: Hai sa incercam sa mergem la culcare odata cu ea si sa nu mai stam la tv. Toate au fost bune. S-a trezit la fel dupa 1-2 ore...a inceput sa planga, insa s-a linistit cand mi-a simtit mana pe mana ei. Deja de a doua noapte nici nu s-a mai trezit...si de atunci la fel...doarme super pt. ca ne simte langa ea. Am inceput si sa ii dam sa pape cat vrea ea seara...si nu sa ii dam cate putin ca inainte (pt. ca noi dadeam inainte vina pe manacare).
In fine...totul e bine, insa nici acum nu pot sa cred ce instincte pot sa se nasca intr-un copil asa mic...bineinteles inconstient.
Ideea mi-a venit de la niste mamici de pe forum care spuneau ca copiii lor dormeau foarte rau...cu multe treziri pana ce se duceau si ei in camera sa se culce...cand se instaura linistea.
M-am gandit sa va impartasesc si voua experienta noastra.
Mi-am dat seama ca fata noastra este un copil super-sensibil.
Haideti sa va pun si cateva poze cu noi.
Poze Reby
Va pupam pe toate si pe toti
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)
ramomar spune:
ceva....special pentru voi
itzy-bitzy spune:
Lakioana...foarte curios ce sa zic...insa spune-mi...ea cand se trezea nu o luai un pic in brate sa se linisteasca ...sa te simta acolo? plangea asa tare pana vomita sau cum?
adik daca o luai in brate ...sau te culcai langa ea ....nu adormea pana la urma ca sa poti pleca din camera?
Ramo sa iti fie de bine ...mi-a placut clipul...
Cris oricum esti de admirat...si mai ales ca te sprijina sotul...e maaare lucru...si cum sa nu il
Apropo de asta...vreau sa iti spun ca vb cu o prietena si am sfatuit-o sa mai intrebe despre pb ei...pe forum DC...si sa vedeti ce imi spune...ca nu o lasa sotul...ii interzice el sa stea pe forum......nu stiu dar eu am fost fff shokata..pt ca atunci cand eram insarcinata sau era mik ana-maria si mai aveam nelamuriri (somn, papa, diversificare...etc) sotul meu mereu ma intreba " ai vorbit si cu fetele? ele s-au lovit de asa ceva? ele asa fac? ele cum procedeaza?copiii lor fac la fel? ia intreaba-le si pe ele ...etc"
Itzy-Bitzy
cu
ramomar spune:
Cristina ma bucur ca a ajuns sotul. Tu nu ne mai pui niste poze cu Vladut, ca tare zagrcita esti la capitolul asta si binenteles, cu burtica!
lakioana, SUPERBA REBY! parca ar fi fotomodel asa sta la poze. Pe Patricia nu o mai pot prinde in poze, pana se face poza ea nu mai e in obiectiv Ma bucur ca ati reusit sa depistati cauza si ati stopat vomatul.
itzy , nasoala faza cu prietena ta! eu si acum cand am cate o problema si va intreb cate ceva, cum ajung acasa ii spun sotului: "asa au zis fetele.." " sa vezi ce-a mai facut o bucurie", etc, iar el deja nici nu ma mai intreaba care fete, ca stie
pupici
itzy-bitzy spune:
Lakioana hai ca am si uitat sa ma uit la poze...preocupata sa iti raspund la ce ai scris...ti-am mai spus...papusa vie...si asa cum spunea Ramo zici ca e fotomodel...sau o mica artista....stie sa pozeze sau daca nu...inseamna ca e foarte fotogenica...mi-au placut toate...si cu parul desfacut, si prins, si in codite, si aratatnd cati ani are...toate fara exceptie...
Ramo iti dai seama ca va stie pe majoritatea dupa nik-uri... E vina ei ca accepta...nu a lui...
Itzy-Bitzy
cu