Religie,11 septembrie,politica,guvern global...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Masonel e clar ca nu te-ai uitat la film pt. ca te-ar fi certat colegii.Dar si daca te-ai fi uitat tot degeaba ca nu ne inghiti si nu ne-ai fi dat chiar tu putina stiinta pura,neintinata de ezoterici.
Apropos stii ca-mi place cum te-ai semnat : Masonel,suna atat de dulce;sper ca-mi dai voie sa-ti spun pe numele mic.Uite, daca-mi dai voie, iti promit ca nu mai scriu astrologie in loc de astronomie,toanta ce sunt, ca una gandesc si alta scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

In loc sa ma relaxez cu VOI , ma ia durerea de cap. De ce naiba comentati superficialitatea vizionarii ??!!! De ce nu intrebati: Cum de nu s-au gasit resturi de avioane dupa catastrofa de la 11 septembrie??? Cum de s-au prabusit atat de repede, usor si TOTAL cele doua turnuri ??? Cum s-a prabusit o cladire , care nua fost atinsa nici de avion , nici de parti ale celor doua turnuri, dar totusi s-a prabusit ??? Ce e cu Banca Federala ??? De ce nu vedem realitati ale UE, care ne schimba actele de identitate cum vor ei ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

quote:
Originally posted by b.nica

...americanu'cand face delimitarile astronomice raportandu-le la anumite perioade pe care le incadreaza intr-o anumita secventa temporala.

Eu cred ca dimpotriva autorul doar creioneaza delimitarile esoterice care erau deja existentializate in contextul primelor scrieri gnostice precrestine!
Realitatea imediata a simbolurilor gastronomice transpare astfel planetar si se cristalizeaza la nivelul interfetei uman-divin!

Iar voi fie sinteti excesiv de politicosi, fie va sta in obicei sa mancati un ou intreg pentru a va da seama ca e stricat. Si daca nici prezentarea la pachet cu centura de castitate intelectual'fotonica nu v'a spus nimic despre nivelul de discriminare al autoarei atunci va vand si eu coifuri de staniol cosmic pentru extras E'urile nocive din organism! (29.99RON)

Masonel Iudeanul

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Pe cine discriminez eu ????!!!
Sunt pe un forum, site, internet si sincer prea putin imi pasa, ca tu vrei sa pari exact ceea ce nu esti. E satula tara de teoreticieni, ingineri si "map-isti" ! Sunt convinsa , ca esti genul , care ai uitat de sapa , pana o calci pe coada.
1. Nu sunt autoarea a NIMIC.
2. Am impartasit unui site, pe care il respect, o informatie, care mi s-a parut interesanta.
3. Chiar nu e marea mea pasiune virtualul, dimpotriva, viata reala mi se pare mult mai interesanta si ma implic si o traiesc cu adevarat.
4. Eu discrimez. OK. Insa , faptul ca nu am raspuns unor provocari malitioase nu ai vazut . Am tacut , pentru ca , ulterior imi recunosc , UNICA si SINGURA greseala de a posta 2 in 1. Mi-am cerut scuze si am rectificat ...
5. Eu cand postez aici o fac ptr. toti, fara sa discriminez prin exprimari si ironii , gratuite.
6. Constat cu stupoare reaua credinta a unui grup, recte si cativa moderatori, care nu faceti altceva, decat sa va organizati intr-o hoarda de atac.
7. Daca aveti prea multi membri si nu stiti cum sa scapati de cei incomzi , NOTIFICATI "surplusul" si "ucideti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by women13
Pe cine discriminez eu ????!!!

Pai nu de discriminare te 'acuzam' eu ci de lipsa ei (asta e, unele cuvinte se īncapataneaza sa aiba mai multe sensuri). Data fiind incapacitatea demonstrata de a distinge intre adevar si fabricatii bolnavicioase, pentru sanatatea ta si binele nostru trebuie sa ti se spuna direct ce sint teoriile cu durata de timp de 2 ore care merita vazute: niste tāmpenii!!

Iar urmatoarea intrebare lasa'ma sa o impachetez intr'un compliment: 13 e vārsta??

quote:
Originally posted by women13
nasha pungasha

Hoarda cu Barda

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns archana spune:

Women13, da, ai dreptate. Dar la ce pot sa te astepti din partea majoritatii oamenilor?

A si Genogid...scuze Xenocid... cred ca ai dat un raspuns cat se poate de ignorant. Asta numesti tu atitudine de moderator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

women13, curaj, www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=5020" target="_blank">nu esti singura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hahaha... give it up man!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by archana

Asta numesti tu atitudine de moderator?

Bineinteles...Asta in cazul in care a spune adevarul nu e pe lista ta de cumparaturi....

On another note...who's clone are you?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Iata ce patesc americanii din sud care au votat anapoda ieri la preliminarele pentru democrati: le-au trimis masonii nu mai putin de www.hotnews.ro/stiri-international-2300332-sua_zeci_morti_raniti_urma_tornadelor.htm" target="_blank">50 de tornade seara dupa numararea voturilor .

Mergi la inceput

capcaunul
xenocid
J G

Umila mea persoana este in continuare total neatinsa de infatuarea domniilor voastre. IQ dvs. este zdrobitor de mare.Intre diferitele valori ale IQ si pachetul comportamental a supradotatilor exista corelatii ce pot fi evidentiate. Astfel se constata statistic un IQ de aproximativ 150 plus sau minus 10 unitati la lideri. Cei cu IQ peste aceasta limita nu mai sunt agreati ca lideri de catre populatie.
Imi cer scuze umile , ca eu am peste 130 pe Stanford Binet ( nu treb. sa va explic atotstiutorilor , cred ... ), astfel incerc sa raman modesta in continuare ...
Te-ai agatat de ceva xenocid ?! Sa iti dau detalii DE CE 13 ?! Nu cred ca mai este cazul.

J G , sorry , cantitate neglijabila...

PS. Vis si dorinta imposibil de realizat - sa mai am varsta de 13 ani!!! O, Doamne, ce mult mi-as mai dori sa fiu din nou copil pe vatra parintilor !!!

Mergi la inceput