Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
rodicamaries spune:
Off...piciu asta a meu era treaz de la 5:30...nu a mai vrut sa doarma nici cum...pe la 10 ii fac baita...totul bine pana aici...apoi am vrut sa-i dau laptic... nici n-a vrut sa puna gura pe biberon...urla intr-una...apoi am avansat...tragea de 2 ori si iar urlete...toata schema a durat cam jumatate de ora...am crezut ca o iau pe paduri...abia dupa jumatate de ora de plans s-a dat la sticluta si a stors-o...bine, bine...da ce sa fi avut? o fi fost prea obosit oare?
Acuma doarme beton...sper ca pana maine dimineata...
Noapte buna gagici si bebici
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
betty78 spune:
Roxana esti ok? Multa sanatate lui Andrei.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
rodicamaries spune:
Gabitz...nu pot sa merg la culcare sa nu doi copilasi bolnaviori...sa speram ca scapa repede.
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Celia spune:
Roxali, sanatate baiatuluisi, voi sa reusiti sa scapati fara sa va molipsiti...Tratamentul cu usturoi si ceapa mai multa l-am aplicat si noi,cand am simtit ceva usturime in gat.
Rodica, mumos papanas , dar cu asa parinti nu se putea altfel.
Alinus_25,felicitari pentru micul crestin-Teo.
Prisi, sanatate sotului.
Andreea11,sa-ti traiasca papanasul.
Gabitz78, sanatate multa micutilor.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
luy spune:
Gabitz, sanatate multa puiutilor !
Si pentru baietoiul lui Ali ...
Pacatoasa perioada, cred ca jumatate din papanashi si dulcetzele au avut de suferit... Sa vina vara aia odata !
Si acum sa va zic un secret : m-am amorezat . Ei da, mi-a furat mintile un matroz (inca) netatuat... De-as fi cu 30 de ani mai tanara m-as lupta pentru el dar asa... cred ca merge si de ginere . O problema mai am: ce ma fac ca e promis frumoasei Sara ...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
Gabitz, sanatate puilor! of, of. Caldura asta dupa frig a inviat toti virusii.
La noi sunt semne bune, poate a fost un simplu curs de nas(cu strabnut) la schimbarea de aer, a trecut de la caldut la mai rece.
Nu ii mai curge nasucul.
Annisia, daca mai citesti, eu zic sa nu inchizi de tot usa.
mai zi-ne din cand in cand ce mai faceti. Asa, informativ. Macar un "suntem bine".
Iar apoi...forumul e mare. De ce sa inchizi contul? te poti destinde si la alte subforumuri.
In 5 ani de zile, la mine e al treilea grup de care ma leg....primele doua...unu s-a mutat in privat (era la subforumu Religie) si celalalt a fost scuturat de un scandal mult mai mai serios decat aici, a fost chiar pe bune ceva nasol acolo....dar grupul mai are ceva membri si supravietuieste.
dar in rest, eram floricica pe forum, la cate si mai cate subiecte, nu doar la copilasi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
rnico spune:
ceau!
sa ma bag si io in seama!
referitor la refluxul gastroesofagian
din cate stiu eu (mai degraba la adulti, ca la copii nu prea ma pricep) refluxul gastroesofagian se evidentiaza direct prin manometrie (adica se masoara cu o sonda pe 24ore nivelul presiunii la acel sfincter) si indirect prin evidentiera semnelor de esofagita de reflux prin endoscopie digestiva superioara. parca asa se facea!
daca ma insel....scuze anticipat pt info gresite!
bombonica ...23oct2007
rnico spune:
quote:
Originally posted by vio_nn
Buna, fetelor. Ma numesc Vio, va citesc inca de la Odisee (dar nu am indraznit sa scriu), sunt o mamica fericita a unui baietel nascut pe 10 oct 2007 si as dori si eu, daca se poate parola contului comun de yahoo pentru informatii utile si niste melodii pt bb. Multumesc frumos si poate acum voi scrie mai des.
ceau!
bine ai venit! si eu sunt noua pe aici, desi citesc forumu de cand m-am dumirit ca voi deveni mamica!
ca sa ti se citeasca mesajele in timp real trebuie sa ai peste 15 msg postate (sub 15 trebuie sa astepti pana le verifica cineva, greu m-am prins si eu de asta), iar petru parola fetele au fost f dragute si mi-au trimis-o dupa ce am activat PM-ul.
bombonica ...23oct2007
prisi spune:
bine ai venit Vio
eu am plecat la somnic, pupacesc toti bubuloii , cei bolnaviori sa se faca repede bine iar mamicile lor sa aiba o noapte usoara
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Sabina spune:
quote:
Originally posted by luy
[
Si acum sa va zic un secret : m-am amorezat . Ei da, mi-a furat mintile un matroz (inca) netatuat... De-as fi cu 30 de ani mai tanara m-as lupta pentru el dar asa... cred ca merge si de ginere . O problema mai am: ce ma fac ca e promis frumoasei Sara ...
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
cica lu matrozu ii plac gagicile mai mari, fiti pe faza, ca Sofia a pus ochii pe el
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo