Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxali/Roxali.jpg)
Roxali spune:
Rodica am vazut si eu un baietoi si o mamica mistoaca
Slippers sant ani de cand nu a mai facut febra baietoiul si anul asta ...imi tremura inima ptr cea mica...cred ca eu deja am captat ceva
virusi
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Ali, tinem pumnii sa nu se molipseasca Sonia.Sanatate baietanului!
Gh s-0a trezit, nu mai parea sa aiba muci....da l-am trimis pe sot sa stea cu el dupa ce l-am alaptat, ca eu inca ma simpt pocnita de viroza.Am bagat 2 sandwichuri cu paine cu unt si sunca si aproape o capatana de usturoi,ca sa nu ma mir dupa aia de ce-mi crapa pantalonii??
Rodica, te rog din suflet da-mi si mie PM cu stii tu ce, ca am pierdut offline-ul tau
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
![](images/user_woman.png)
cecilia L spune:
Rodica, si Cristi plange in somn sau se mai trezeste urland, la fel fac si eu, il iau in brate si adoarme imediat.Am vazut pozici cuo mamica frumoasa si un viitoar gimnast...poate.
Mai, eu nu vreau sa plece nici Anisia nici Tomasa, decizia le apartine si nu o mai spun nimic.
Aaaaaaaaa voiam sa va intreb daca stiti ceva de siropul baby calm( cost in jur de 30ron) si ar fi bun pt durerile de gingiute???????( atat stiu, poate ma luminati voi, o sa caut si eu pe net)
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
rodicamaries spune:
in schimbul complimentelor... n-oi fi io chiar cum ziceti voi...dar multumesc de aprecieri...
Cecilia...cumnata mea a folosit Calgel...si amorteste gingiuta cred...ca se linistea foarte repede copilul ...despre Baby calm nu stiu...n-am auzit
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
cecilia L spune:
Rodica , calgel nu se mai gaseste in farmacii, cica a fost retras.Felicitari si la cat mai multe mesaje.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
rodicamaries spune:
scuze...nu stiam...ce-i drept ca nepotelul are 3 anisori...
Rodica de
Darius Filip 19 sept 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
buna seara,
mie-mi pare rau ca s-a ajuns pana aici, incat sa se supere fetele si sa nu mai intre pe DC, dar asta e decizia fiecaruia , oricum va doresc sa aveti zile linistite si sa fiti fericite alaturi de famiile voastre
Rodica ce scumpel e Darius , si Miru sta toata ziua cu picioarele in gura si desculta si cu ciorapi
, felicitari pt noua titulatura
Sabinamulta sanatate si felicitari pt noile achizitii, sa le purtati sanatoase, foarte frumoase hainutele Sofiei
Ana pt mamica obosita, nu se mai termina si la voi mai repede toate belelele, of..of..
Ali multa sanatate
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
Mirunica mea azi s-a intors prima data de pe spate pe burta, asa ca de acum trebuie sa fiu cu ochii in saispe'
ma duc sa-i fac baita si mai intru mai tarziu
pupici
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
alinus_25 spune:
Buna seara si un an nou fericit va ureaza Teo si parintii lui. Spre rusinea mea e primul mesaj pe care-l scriu aicea in 2008.
Vinerea trecuta am avut botezul lui Teo, apoi sambata petrecerea. Petrecerea a fost reusita. M-am necajit putin ca nasa lui Teo a fost la prima experienta de genul asta, si lipsa de experienta si indemanare s-a tradus in urletele lui Teo la biserica. Si pt mine ca mama a fost traumatizant, darami-te pt pitic, care a urlat cat l-au tinut plamanii. Acum cred ca are cosmaruri noaptea, ca se trezeste plangand rau.
Noi am avut probleme cu lapticul,care, din pricina unui puseu de crestere si a unei indigestii, se pare ca nu prea mai era suficient. Piticul meu a plans 2 zile de foame. Atunci am apelat la Alaptatul Help Line. Am citit de zor pe acolo, am cautat o justificare pt ceeace mi se intampla. Mama natura mi-a tras dinnou o palma, caci Teo nu a vrut sa primeasca nici acum bibe cu formula, asa ca am avut zile in care am stat si cate 10 ore cu el la san. Insa lapticul a revenit.
Am reluat masterul pe care-l intrerupsesem anul trecut de greata de gravidoasa si lene, asa ca am pus burta pe carte.
In rest noi suntem bine sanatosi. Teo avea la 3 luni 6450 si 62cm. Acum are 7000 si 64 cm. Ii merge bine. Daca vreti sa-l vedeti, am pus si poze... http://good-times.webshots.com/album/562309812FEDJpM
Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)