Trebuia sa imi fac ceva implanturi, si-a facut cineva, cit a durat toata procedura, unde v-ati facut jos sau sus, orice amanunte sint extrem de binevenite. Multumesc,
A
la clinica virtuala erau cateva subiecte
am cautat si eu pentru mama mea...insa dr-ul i-a spus ca nu paote sa-i faca ea fiind mai in varsta i s-a retras gingia si nu are garantia ca rezista in timp...
numai bine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Andrada draghe,
Eu mi-am facut un implant acum 2 ani, la o clinica universitara aici, in Detroit. Coroana dintelui am facut-o la dentista mea, si astfel am taiat pretul la mai putin de jumate (cam $1200). A durat cam doua saptamani treaba cu mulajele si radiografiile, apoi operatia a fost sub anestezie totala si a durat cam 45 de minute. A durut dupa aia ca dracu' dar sunt esenta tare si nu m-am lasat. Am un singur implant sus, dar coroana acopera doi dinti (urmatorii doi dupa canin). De fiecare data cand ma duc sa-mi fac detartraj, dentista imi spune ca se mentine foarte bine. Sunt curioasa cum va fi in timp, ptr ca sunt predispusa la paradontoza. Cam atat. Daca mai e ceva, intreaba-ma.
Andrada uite aci este subiectul despre implant: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78491
Roxana