Cura de slabire cu boabe de orez (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Dory232002 spune:
Aaaa, am uitat sa va spun ce era important, eu nu ma-m cantarit de vreo 2 ani
, deci habar am cate kg am, ca sa stiu daca am slabit vreun gram sau nu, desi ar trebui sa se simta ceva...., voi vedea.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Dory232002
Aaaa, am uitat sa va spun ce era important, eu nu ma-m cantarit de vreo 2 ani,
serios?!Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
monica-elizabet spune:
mamaaaa...vicky
e slaba rau...zau ca eu nu stiu ce cauti aici
eu ma bucur ca esti cu noi dar sa nu ma slabesti nici 1 gram da?
Dory,
de 2 ani...eu in 2 ani am slabit, m-am ingrasat...mai bine vorba ta...nu ma cantaream ![]()
Luna, 12...mama tu esti cea mai avansata 
tlaura...dimpotriva eu la mai multe boabe atunci imi merge mai bine
![]()
si acum sa va zic ce am facut dar sa nu ma bateti da? ![]()
dimineata cand m-am trezit mirosea a chec si a cafea(facuse mama)...am uitat complet de boabe si m-am infipt in amandoua, am papat si am baut cafea...si cand vb cu Luna la alt subiect mi-am adus aminte de boabe...atunci le-am luat 
va
pe toate
spoi la ciugulit si la slabit
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am luat 4 boabe azi.
Monica, esti o dulce
, dar tot vreau sa slabesc macar 3-4 kg. Si daca ziceti voi ca aceasta cura regleaza tranzitul intestinal, tot sunt multumita, ca eu nu reusesc sa beau ceai nici cand sunt racita
, deci exclud ceaiurile de slabit. As putea bea Activia dar nu am gasit nici un grup de fani in zona sa ma lipesc si eu
. Asa ca v-ati pricopsit cu mine
.
viitoarele
http://community.webshots.com/user/viki39
Claudelu spune:
Neata!
Eu azi sunt la boaba 8 :)
Ma simt excelent de cand le iau. Nu sunt deloc constipata, ba mai mult mi s-a reglat foarte bine tranzitul. De slabit nu stiu daca am slabit dar nu ma mai simt balonata si mi-a taiat pofta de dulce.
Eu am de gand sa ma cantaresc doar cand am ajuns la boaba 30 ![]()
Alyna24 spune:
Eu am ajuns azi la 12 boabe.Sincer , nu stiu dc au vreun efect de slabit dar...incercam!Am dat in 7 zile jos doar 2 kg.Si ma infometez si parca tot mai nimik!Sa vedem sapt asta!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
Alyna, pliz nu te infometa...poti face Doamne fereste ulcer
eu am patit-o prin liceu...numai cu niste "prafuri" mi=a trecut...(alcaline)...plus de alta acum este iarna si daca te prinde vreo gripa/raceala cu organismul slabit...e cam nasol...mananca echilibrat si o sa slabesti dar eu zic ca in 7 zile ai dat super bine jos 2 kg...rezultatele nu apar asa imediat...si nici nu e bine sa apara asa...trebuie slabit treptat
eu zau daca mai stiu la cate sunt...am luat 8 dar nu stiu daca e bine...am a ma uit in urma sa vad exact cand am inceput ![]()
claudelu zici tu ca ti-a scazut pofta de dulce...hmmm ce bine ar fi daca si la mine ar avea acelasi efect
la mine este ziua si tava de prajitura ![]()
eu ma cantaresc cand incepe numaratoarea inversa ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
ioana_p76 spune:
Buna fetelor!
Am citit si eu despre aceasta cura cu boabe de orez si ma bucur ca v-am gasit, vroiam sa vad daca sunt persoane care au tinut cura si daca are rezultate.
pentru ca va vad multumite, as vrea sa incerc si eu.
Insa va intreb, oare e tarziu sa incep luna asta, de maine? sau trebuie sa mai astept o luna? (eu nu prea le "am" cu fazele lunii)
Va
si va doresc mult succes!
Ioana
animalutele mele iubite
cornelia_laura spune:
M-as baga si eu la "boabe" fetelor. Ca pe asta nu am incercat-o
. Pot incepe de maine 6 feb
? Ca nu ma pricep la fazele lunii.
monica-elizabet spune:
bine ati venit fetelor...nu stiu...nu stiu ce sa zic
Luna75 stie cum e cu fazele lunii
acush intra ea si va zice...