Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
raton spune:
Asaaa, am citit din urma si nu mai stiu nimic, pentru ca, pe langa pilates, cristina face si vocalize. Mi-e teama ca pana s-o aclame pe scena operei, o sa ne REclame vecinii la politie... Ce stiu ei cum isi manifesta un copil entuziasmul...
Multumesc pentru raspuns, Amethyst, m-am lamurit cu pasaportul, o sa trecem la fapte.
Simo, pe langa solutia mentolata, sa stii ca trimit si eu un pupic racoritor pentru dragalasul tau, sa-i treaca repede bubitele!
Mihaela, si eu pun legumele pasate in paharele pt urocultura, de-alea care au fost sterile, ca tot le am de cand depozitam laptele meu la congelator (Cristina a papat 2 pahare de-astea la congelator, dar am o gramada ca am fost furnizor oficial de lapte de mami pt o verisoara a ei, tot ziceam eu ca puteam sa am gemeni cu cat lapte am avut, slava domnului). Pana acum nu am pus piure la congelator, dar am lasat in frigider pt a doua zi si am incalzit la bain-marie. Cand voi fierbe insa carne, sigur voi pune la congelator, tot in paharele de-astea.
Cat despre comentarii ale mamelor/soacrelor, eu le-am anuntat preventiv sa nu (mai) comenteze somnul de noapte al Cristinei (ala de max 2 ore legat) in sensul ca n-am diversificat-o la timp, sau ca am invatat-o prost sau mai stiu io ce, ca stau prost cu nervii de oboseala si ma pot manifesta neplacut
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
fianna spune:
Multumesc de raspunsuri! O sa-i dau calciu cateva zile, la noi problema nu era de rahitism ci din cauza ca ii iesisera niste pte pe fata care insa au disparut cat am asteptat sa intram la doctor. Probabil aparusera de la frecarea cu unul din multele obiecte pe care vrea sa le rontaie.
Ame, ar fi bine sa livreze in romania. Eu insa tin minte ca nu am reusit vara trecuta dar poate au schimbat politica.
Petra, ce faci?!? Nici n-apucam s-o petim bine pe Alma ca o scoti la licitatie?!? chiar asa ?!?
Apropos de intalniri, chiar vb ieri cu Petra ca ar fi fain sa e intalnim mai multe. Am vazut de curand o emisiune cu grupuri de mamici care se intalnesc si au tot felul de activitati. Poate nu reusim noi sa facem prea multe- gen get a speaker sau origami lesson- dar macar mai schimbam o vorba bem o cafeluta, mancam un morcov ca doar suntem la regim si nu ne bagam la prajituri, dar sigur ne-ar mai scoate din depresii. Asa ca eu imi pun casa la dispozitie, nu e mare dar e spatioasa si va invit la mine cu mare drag.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
aylin_tarcan spune:
fianna, pai eu tot astept petitul ala de-adevaratelea. dar vad ca mateiu a cam uitat-o pe alma de cand nu a mai vazut-o. ieri nu a cadorisit-o cu nicio privire. ma gandeam ca putina concurenta il mai impulsioneaza
pe mine nu tb sa ma inviti, ca stii ca apar si neinvitata la tine
nu cred ca tb sa ii dai calciu ala. zic eu
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
cafera spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Cristina foarte frumos ce ai scris tu acolo.
Ioana felicitari pentru kg date jos.
Eu raportez inca un kg in minus adica am ajuns la 61. Sunt tare mandra de mine. Cura mea e: fara nici un pic de dulce, nu mancat seara tarziu, plimbari lungi cand e vremea frumoasa si ceva sex pasional in loc de aerobic ca nu am cum sa ajung.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
Hi, hi, hi, bine ca de data asta nu ai mai incurcat marimea literelor, nu de alta, dar dadeau astia cu salile de aerobic faliment.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
fianna spune:
Nonna frumos baiat ai! Sa-ti traiasca!
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
Ashera spune:
Raton, felicitari ptr diversificare. Sper sa zic si eu la fel ca tine, ca nu e chiar asa de complicat cum pare. Eu inca ma stresez tare si mi se pare cel mai complicat lucru de pe lume.
Cristina26, sanatate multa ptr Ingrid.
Burtika felicitari ptr alaptare. La mai multe luni . Si eu sper sa pot sa-l alaptez pe Chris pana la 1 an. Multumesc si eu fetelor ptr sustinere si informatii.
Ghinez, felicitari ptr voinicel . Imi pare tare rau ca treci prin atatea cu diversificarea. Iti doresc multa rabdare
.
Timi, nu cred ca e ok sa-l mai pui la congelator daca il pui in frigi. Adica, eu nu l-asi mai pune in congi.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
violetan spune:
Nu-i asa ca e frumos si baiatul meu nu numai a lui Simo?
Nonna, e superb superb, superb! Ptiu, sa nu ti-l deochi! In pozele cu degetzelul in guritza si unde rade cu gura pana la urechi imi vine sa-l mananc!
Dar deja mi se pare pleonasm strumfi frumosi!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
violetan spune:
mai, eu tot va aud de petituri aici, dar pe alma nu o vrea nimeni? in afara de matei de fianna, ca noi suntem prieteni vechi!
Aylin,
ti-o iau eu pe alma pentru laurentiu, ca demult am pus ochii pe ea:)) plus ca e si diferenta buna de varsta (5 zile intregi!)
Acu', daca copiii se plac, cine suntem noi sa ne punem in calea fericirii lor?
Dar baietzii stii si tu cum sunt...si la cate fetitze frumoase sunt la noi la iulie-august...ce ne facem?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
cafera spune:
Mamica Adelutei ai facut ordine in poze? Ne delectezi?
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana2007/Diana2007.jpg)
Diana2007 spune:
Rezultatul cantarului si la mine: 78.8 kg
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !