Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 7
Dbunny spune:
Ktrinel... mami, si mie mi-ar sta inima-n loc daca mi-ar spune ca nu mai este loc pt Dani... nu de alta dar in satucul nostru nu mai este alta cresa, creca este una dar ilegala...adica o tanti care are o casa mare si sta cu 15 copii toata dimineatza...Cu frigurile astea sa ma-n vart cu Dani prin alte coclauri in fiecare dimineatza...brrrrrrr.
Dolores, pupicei la Davidutul cel frumos, ca mi-e dor sa vad si-o poza doua cu el...Dani are exact aceleasi simptome: tuseste ca magarusul(mai mult noaptea) mai un muc d'ala transparent pana-n gura, ragusit la greu... si mi-a dat o noapteeeee ...alba ca zapada! Adica intr-un principiu i-a dat-o mamei mele care s-a oferit sa stea ea cu el...dar urla al meu ca din gura de sarpe, si m-am dus de 2 ori la el...a doua oara am ramas eu cu el in patutz la el in camera(in ala de 90 de cm de lat, in care puiu meu de 82 de cm doarme de-a curmezisul; v-am spus ca sunt contorsionista???) si a dormit pruncu mai bine..de la 6 la 8.45. M-am gandit ca nu i-o fi picat bine sa-l las cu buna-sa noaptea...el s-a obisnuit cu mami si tati..pe buni n-a mai vazut-o de 4 luni.
buuun, ciclu n-am dar am vizat azi noapte ca mi-a venit! se pune? mi frica sa-mi fac test.
Am tot vazut poze cu bebici, dar nu ma-n trebati nume, ca le vad, minimizez pagina, iar le deschid...la lucru imi mai dau tarcoale colegii...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
bebinuta spune:
De dimineata citesc, citesc, mai vorbesc pe mess si nu am chef sa fac nimic.
Ada a reinceput gradi de ieri; astazi a dus-o tati la gradi, eu am ramas in pijama acasa (acum tot in pijama sunt;
Incerc sa ma mobilizez, dar ...e cam greu. Intr-un fel ma bucur ca nu fac nimic, pe de alta parte mai arunc un ochi la ceas...asteptand sa se faca ora 4 sa merg dupa Ada.
Inca mai plange dimineata, de cum ajunge acolo, sper ca de saptamana viitoare sa se obisnuiasca, ca imi e tare greu sa o stiu plangand in fiecare zi, ea fiind un copil care plangea doar daca avea motive bine intemeiate: durere dinti, durere cazatura, eventual oboseala inainte de nani.
Am vazut poze cu printesa frumoasa,Alessia si cu flacaul Luca (care seamana si cu mama), am incercat sa ma si imaginez in locul Ruxandrei pe terenul de golf si pe malul oceanului...oooo ce viata...
Ktrinel, ma bucur ca ai rezolvat asa repede problema gradinitei, e neplacut sa patesti asa ceva.
Dbunny, bb 2???
Programul Adei de somn difera in functie de gradi. Acolo doarme de obicei 2 ore de pe la 12.30-14.30 si apoi seara de pe la 21-22. Ieri a adormit si in masina cam 30 minute, undeva in jur de 17-18, ceea ce i-a stricat somnul de seara, in sensul adormirii.
Acum se trezeste in jur de 8, dar peste o saptamana se va trezi in jur de 7.30, asa ca sigur si somnul de seara va incepe mai repede.
Daca nu merge la gradi si se trezeste in jur de 9-10, atunci somnul de pranz incepe pe la 14.
Noaptea am observat o mare imbunatatire a somnului (de ex azi noapte nu s-a trezit decat la 5.45, a papat laptic si gata; ieri noapte s-a trezit pe la 3, am pus-o la noi in pat si s-a trezit si a papat doar dimineata la 8 .
Asa ca deocamdata oscileaza orele de somn.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
chinico spune:
nu stiu cu ce ocazie m-am impiedicat de uratul ala de butoi ieri...sa-l luati din drum, da??? va rog frumos, impiedica circulatia..
multumim ca va ganditi la noi, si ca o dovada ca forumul spala creeeeereeele va marturisesc ca si eu vineri fix la ktrinela m-am gandit. mi-am amintit intr-o strafulgerare de neuron ca a scris, pitit bine intre povesti, ca julie schimba gradi...si mi-am mai amintit si de povestea cu povestea tov. educatoare care se plangea ca julie nu e cuminte..si cum dansa,ea ktrinela, a simtit cum ca a primit o palma..
si io. o palma.
bea a urlat ingrozitor la control, destul de ingrozitor incat sa nu poata fi efectuat un eco.
doca ei s-a uitat urat la mine in timp ce alinam copilul gol, transpirat leoarca de plans, si ma uitam chioras la piroman, transpirat si el de tinut bea de picioare si de mile multe. si m-a intrebat cu substrat daca asa face la toata lumea...
ei, cred ca mi-au luat foc obrajii. ca transpirata eram si eu...
ramane sa repetam controlul. in 2009. ianuarie 2009. ne-a spus ca nu o influenteaza cu nimic daca orificiile mai sunt deschise. ca dupa 3 ani trebuie sa fie inchise, daca nu se inchid pana atunci, trebuie intervenit chirurgical.
asa ca piticul meu, in loc sa faca bagaje face pui..
bamboletta spune:
Neata
Ati avut spor la scris nu gluma
Am inceput sa ma inteleg cat de cat cu Antonia nu mai vb la pereti
Donia-cred ca eram eu am inteles ca sa intors deja clara treaba cu mine
Adinazot- f frumoase pozele imi place calendarul de pe perete cu Alessia bebelus
cum merge tratamentul pt tiroida? te simti mai bine?
Dia-eu zic sa te duci nu mai sta pe ganduri
Shoshika-deci eram aseara cand am scris mesajul doar citisem ca Sbogdana are nepotel dar am scris la tine
Sbogdana-deci reluam sa va traiasca nepotelul grasun
luly-multa sanatate tie si tatalui
Ktrinel-ma bucur ca ati gasit repede alta gradinita fetele
Dolores-multa sanatate
Roxana_c-ce mari au crescut iedutii si Calin barbatel de acum
Raluca_u-buna idee scot si eu parul la inaintare poate reusesc sa o adorm mai usor
Dbunny-hai fa testul
Chinico-offf mititica,o sa fie bine
ma duc sa
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Ralumat spune:
Daca a reusit sa-mi fure ceva afurisitul asta de serviciu, asta a fost viata sociala. IN primul rand, comunicarea cu voi. Nu reusesc nici sa va citesc, ce sa mai vorbesc sa va scriu ceva////. Vreau sa va spun ca mi-e tare dor de voi si de fulguleti si ca, in clipele in care ma supar pe astia de la munca, cel mai ciuda mi-e ca din cauza asta am pierdut momente importante pe forum.
Acum am citit pe diagonala capitolul asta. Nu am retinut decat ca JULIA a schimbat gradinita (succes, JULIE!) si ca CHINICO va cumpara un test de sarcina pentru pitic (afurisit de pitic). NU stiu ce sa zic...cand te aud pe tine cu experientele de la medicii de acolo, parca as zice ca e mai bine aici, ca eu as fi tipat la doctor si nu as fi iesit din cabinet pana nu facea ecografia, bar i-as mai fi spus si ca nu are copilu' meu nimic, el nu stie sa se poarte! Si stii ce e culmea? Ca in Romanica noastra, cat e ea de hulita, parca totusi mai ai sanse si de medici intelegatori. Dar lasa, oricum Bea e sanatoasa, n-are nevoie de ecografii enervante!
A, si tin pumnii pentru Eric la Priorix. Stai linistita, e in manuta, nu doare si a zis asistenta ca nici nu da reactii adverse (n-am de unde sa stiu, eu am folosit oricum Tuja).
Mai, stiti ca azi dimineata comenta o sefa de pe aici ca subordonata ei merge prea des la tigara? Bineinteles ca m-am simtit vizata, ca ies si eu cu ea. Si nu sunt decat 4 tigari pe zi. M-am cam ratoit la ea, ca avem o ora pauza de masa pe care oricum nu ne-o luam, mancam rapid intr-o chicineata. Daca m-ar vedea si ca am pierdut acum 3 minute sa va scriu voua....cred ca tare suparata ar fi!
bebinuta spune:
Chinico, saracuta de ea. mare de la noi.
Ada era foarte sociabila si mergea la oricine in brate pana am inceput episodul: pregatiri pentru cresa cu analize; exudat faringian; analize de sange; mersul la cresa; amigdalita cu controlul de rigoare la gat (de 3 ori.
Acum nu mai suporta pediatra si nu mai vrea decat la mine in brate; asa sunt copiii, nu trebuie sa fim stresate(parca eu nu am fost).
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
p_onu spune:
Buna tuturor, si pupici tuturor "fulguletilor"...
sper sa va mai amintit de noi, chiar daca nu Am fost noi prea activi pe forum
n-am mai scris de foarte multa vreme...cateva luni (poveste lunga, poate va spun), dar sa stiti ca am mai citit din cand in cand si am mai vazut cum cresteti (in poze)
Am observat multe schimbari, multe transformari...copii frumosi, mai ales....
cu Octavian
dianocica spune:
si eu sunt tot aici, nu pot sa nu va citesc, incerc sa lupt cu balaurii, cert e ca ma simt f prost ca stiu tot de voi dar nu zic nimic. de noi adica, ca de zis pur si simplu am vazut ce iese . deci suntem, suntem bine, d e formidabil, e in faza in care cere giugiuleala non stop, se pune pe pat intins si ma striga sa-l iau la pupat. imi da un obraz, apoi celalalt, manute, picioruse, fundulet la pupat. nu ma mai satur de el, motiv pt care nici nu ma trage inima la scris. dar lecturez de cate ori am ocazia.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Raluca_u spune:
iaca-ma din nou
Chinico lasa piticii sa aiba grija de Alba ca zapada ce tot ii tii pe langa tine. maine poimaine aud ca s-a schimbat povestea din lipsa de pitici. pupici la Bea.
Bebinuta si eu eram la fel cand am dus-o prima data pe adina la cresa, nu imi gaseam locul deloc, nu stiam ce sa fac cu timpul.
Bambo in arsenalul de ras pe langa par intra si pupaturi si gadi-gadi care la Adina e cati-cati. asa ca incearca cu incredere orice ii face ei placere si o face sa rada.
Palumat te pup si mie mie dor de voi. si stiu cum e cu lipsa timpului din plin.
P_onu pe tine cred ca de la odisee nu te-am mai vazut. povesteste si tu ce mai face barbatelul vostru.
azi merg la banca pt un contract de refinantare, renunt la unicredit ca m-au suparat. azi semnez actele.
pupici
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.