Fulguleti de nov-dec-2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
apucat de citit astea pagini.. bucurat mult ca reaparut p_onu, bogdana, Ralumat (vezi ce faci!? ajungi sa te vezi cu cta inaintea mea.. bineeee!), ktrinel (bafta la noua cresa), dianocica si semi-disparutele Teutz (multa sanatate ) si Dandusa (dragii de voi
)si Raluca_u (da-i bataie cu
).. m-am delectat cu mesajele lui Chinico, a_deju, Dianarus,
ca Roxanica ma ignora, Dia fugi la Viena.. s-or mai intampla si minuni cu carucior&co, n-am vazut nici o poza cu Luca, Ale sau d
.. in rest inca prunci bolnaviori si care plang la cresa..si tot asa.. nu stiu .. mai erau multe de zis.. da acu mi=e somn si fug la
va salut din Upper East Side.. adica pe romaneste cartierul din susul estului... la dreapta de Central Park
amintit ceva: Donia perfect de acord.. a fost o incantare sa va citesc, minunatelor!
si mi-e dor de voi
Are mama doi flacai.. Matei (6) si
Grigore (1)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Donia spune:
Ia uite cine isi mai face de cap pe aici si eu nu stiu...
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
adica pe romaneste cartierul din susul estului... la dreapta de Central Park
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Sa ne mai povestesti cu cine si unde, nu uita ca esti trimis special in Iorcu Nou. Pupici!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
daphna spune:
neata!preluat scutec....nu e al elisei k nu-i acasa!am multe treburi azi asa k....cine se trezeste de dimineata...stiti voi...!!!
DIANOCICA!Lasa balaurii...o a plece usor,usor...bai,da d e un frumos,si park ti-am mai zis k incepe sa semene cu tine din ce in ce mai mult...
LAURA,ce a mai crescut Dani,si frumos de frumos.
Octavian...cu ochisorii lui albastri..!
ADEJU....felicitari,si la cati mai multi!!!Dai si tu o apa,ceva...
CHRIS?????
MARANI?????
De-ale noastre:il striga pe Eric cccccchhhh si-mi arata na-na,na-na.....asta ptr k el asa o iubeste,ii da cate una cum o prinde...si ea sta..
!
Yagmur spune:
Si eu tot pe fuga.....
Bine mai Danutz, ceva vesti bune nu ai???? Adica doar munca si iarasi munca... ce ma enervez.... ; si deci chiar daca caut alt job pana in 2010 tot nasol
A-Deju, m-am spart de ras.... deci acum chiar pot munci cu sport... LA MULTI ANI!!!
Ktrinel, si mamei tale LA MULTI ANI!
Aaaaaaaaa,,,,,,,,,, aaaaaaaaaaa,,,,, ce am mai citit, ce am mai citit???? Pauza in gandire, oricum nu am terminat capitolul, nici nu cred ca mai apuc...
A.............mi-am amintit... deci Dianarus si Chinico, ia stati voi frumos la coada... EU trebuie sa fiu prima sa ajung balerina, DA??? Ca single mom si cele 85 de kile purtate cu mandrie cred ca va este clar ca sint PRIMA!!!
Ruxandra, petreci, petreci????? Mooooooooooor de invidie!!
Fug la munca pana nu vine Raluca sa-mi dea un sut in fund.Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
neata.
a dejule la multi ani, sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca-n prima zi cum se zice. tare frumos povestesti.
Ktrinel la multi ani mamei tale. si auzi, sa se restuctureze locurile de la cresa...las` bine a ati gasit alta.
laura ce frumusel e Dani. mi se pare mie sau l-ai mai tuns?
danutz zi si mie ceva de cariera. gasesc alt job? mi-o imaginez pe bona in cort cu 100kg. unde a mai avut loc Maria-Sa...
Teutz multa sanatate Alexutei si voua. si dandusica a socializat. ia pune niste poze sa avem dovada. ca oricum n-am mai vazut-o demult pe Crinuta. DeeA bafta la vaccin, sa nu-l doara manuta pe Davidutz. pupici speciali pentru Dianarus . cand ai timp sa mai faci si robotei si baghete magice si sa desenezi cu ianis nu stiu... ca la mine parca nu se leaga nimic, mai ales cand incepe Cris sa se supere...o salut si pe Ruxandra care e in deplasare departe tareee. si nu pot sa ma abtin sa nu ma intreb, oare in viata asta voi ajunge si eu, sau tre` sa astept alta...
.
aud niste miscari de trupe in dormitor. revin cand s-o mai putea. de fapt cand o mai dormi stapanirea. pupici pentru toate toate minunatele .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
lizzy spune:
laura, ce-a crescut si dani... s-a maturizat brusc, nu l-am mai vazut de ceva vreme... si e frumooooosss, vor sta fetele la coada :))
deeaA, am si uitat visul. era mult prea horror sa-l tin minte.
dbunny, n-ar fi culmea sa se fi intamplat fix dintr-o singura data! dovada vie si sanatoasa e marc!!!
luly, cu ianis 'lucrez' in timpul somnului lui marc (10.30-12.00) sau seara cand e si tati, dupa 18.00... si da, cartea aia e f faina, gasesti acolo poze si explicatii cum sa faci fiecare model. sunt colaje cu fructe, flori, frunze, totul despre pictura, desen, colaje din carton, textile, etc, o gramada... numa' timp sa fie...
p_onu, eu scriu cand doarme marc sau cand e tati acasa. in rest sunt cu el/ei, daca e si ianis acasa. ianis ma lasa la laptop de cand il are pe al lui (de jucarie, evident). cat despre telefoane si telecomenzi incercam sa nu le lasam in drumul lui marc :)) ca ne mai trebuie... incerc sa evit 'nu-i voie' prin absenta (fizica) a chestiilor interzise. prefer sa spun 'nu-i voie' la chestii esentiale - aragaz, prize...
donia, pantaloni pt baie?! cum adica?
daphna, ii da cate una cum o prinde??? si ea sta???
sacrificiile astea din dragoste :)))
a_deju, s-a marcat. consiliul de familie de aseara a fost un succes fulminant! deci ne apucam si noi de franceza!
no, azi ne-am trezit la 6.15. deja masina a spalat prima tura, mancarea e pe foc, micul dejun luat (toti 3), marc isi face deja primul somn... ianis deja deseneaza... si-am si citit ce-ati scris aseara :) cafeaua mi-am baut-o cu marc in pat, la 6...
negociat pretul la saltea, facut programare la fizioterapie (iar...) si alte cateva maruntisuri administrative... de ieri iau magne b6 ca nu se mai putea. oare are deja efect??
se vede ca sunt fresh, da???
sa aveti o zi minunata ca voi!!! Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
m_monique spune:
bine v-am regasit!
nu am citit nimic din urma, si nu stiu daca o voi face, pt ca nu am dispozitia necesara.
inca nu ne-am revenit dupa ziua de luni, dar sper ca usor-usor vom reintra in normal. important e ca suntem sanatosi cu totii.
Andrei (16.12.2006)
bebinuta spune:
Fetelor, dragelor, iar sunt in pijama, dar nu depresiva, inca.
Ieri cand m-am dus la gradi dupa ea, m-am cam enervat pe tipa ce detine gradinita, o tipa care de alftel e draguta; imi spune ca Ada e plangacioasa, si ca daca cineva plange in gradi ziua, aceea e Ada si toata lumea stie, si ca e cam alintata ca tot timpul are nevoie de cineva langa ea
.
Pai spuneti si voi, ce ar trebui sa vrea un copil la un an? Sa stea singur si sa nu deranjeze pe nimeni??? Si inca ceva, ca e lenesa, ca nu vrea sa mearga
M-a enervat tare de tot. Si asta dupa 2 zile de mers la gradi, dupa o absenta de 2 saptamani.(in total are 5 zile)
Deci lucrurile nu stau chiar bine, chiar daca se joaca, rade, are momente cand incepe sa planga si le calareste pe doamnele de acolo si le cam cauta de tzitzi. Educatoare s-a camuflat cu o vesta groasa
Astazi se pare ca a inceput sa palnga inainte de intra in cladire. Se pare ca "evoluam"...
Eu serviciul il incep cred, din 11 februarie, sau din 4 feb, in functie de chef.
Azi merg sa vorbesc cu sefu' si voi decide. Imi doresc si un program scurt de 6 ore. Asa ca va tin la curent...
Dia, draga, ar trebuie sa ne mai vedem, sa o invete Oana pe Ada unele altele....si Ada are o papusica cu un biberon in mana si ii tot indeasa bibele in gura....mai nou zice papa, apa, ada, pui..incepe sa recunoasca animalele...mai ales puii sunt preferatii ei...azi de dimineata se juca cu betisoarele de urechi- pe cutia lor erau niste pui si a inceput sa zica piu..piu....scumpa lu' mama.
Pup baieti frumosi: Octaviaan si David.
Adina, te rog lamureste-ma: ce patut aveti? sport? de lemn? ca eu tot nu inteleg cum coboara ddin patut. Imi aduc aminte ca ai mai spus, dar nu am retinut. E mortala Alessia...pe jos...draga de ea.
Bebinuta de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
m_monique spune:
LEGILE vietii:
"Viteza vantului creste direct proportional cu pretul coafurii recent facute!". (Legea Chelulnuseagita)
"Atunci cind ai nevoie sa descui o usa , cu miinile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus miinii pe care cu greu ti-ai eliberat-o ". (Legea Degeabasuni)
"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea Nicisamacacinlinist enupot)
"Singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ai lasat cheile pe dinauntru ". (Legea Futuipastelemasiide cheie)
"Cand ai mainile pline de unsoare incepe sa te gadile nasul ".. (Legea Nasuvreauntura)
"Cand ti se pare ca totul merge foarte bine... e pentru ca ai trecut cu vederea ceva important... ". (Legea Imitragpalme)
"Daca reusesti sa-ti pastrezi calmul cand toti din jurul tau sint disperati... e pentru ca nu ai priceput pe deplin gravitatea problemei ".(Legea Incanapicatmoneda)
"Problemele nu se creeaza, nici nu se rezolva, ele doar se transforma!" . (Legea Astanueviata)
"Vei ajunge fugind la telefon exact cit sa mai auzi cum cineva inchide receptorul ". (Legea Ghicicineafost)
"Mereu sint doua filme bune pe doua programe diferite la televizor... .dar mereu la aceasi ora". (Legea Isibatjocdenoi)
"Probabilitatea de a te pata in timpul mesei creste direct proportional cu necesitatea de a-ti pastra haina curata! (Legea Numaiplescai)
"Orice corp omenesc scufundat intr-o cada facind o baie relaxanta cu spuma face sa sune telefonul! ". (Legea Cinedracusunaloraas ta)
"Orice corp omenesc asezat pe WC face sa sune soneria de la intrare!". (Legea Nicisamacacinlinist enupot)
"Daca, dupa multi ani, te decizi si arunci ceva ce nu ai folosit demult.... Nu vor trece nici trei zile si vei avea absoluta si urgenta nevoie exact de acel obiect! ". (Legea Samibagpicioarele)
"Mereu cand ajungi punctual nu va fi nimeni sa te vada, dar cand intarzii doar 5 minute... vor fi toti deja prezenti ... si toti se vor uita la ceas si vor clatina din cap! (Legea Namaripilapicioare)
CONCLUZIE: Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea!
Andrei (16.12.2006)