Comori de nov-dec 04 (169)
Raspunsuri - Pagina 5
mikimi spune:
Este 1.30 si inca nu s-au rarit reprizele de tuse.Pana la urma i-am dat acum un antitusiv, e foarte bun, l-am luat din America si-si face efectul imediat in mod normal, dar acu vad ca merge mai greu, tare mi-e frica sa nu ne bage pe ceva antibiotic.
Ce prostie si cu paiul ala cu granule ...o sa ajungem sa papam pastilute cu gust de mancare.
Noapte buna, maine o isau si eu pe urma Alexei cu amandoi la doftor ca trebuie sa-i fac si lui Yannis vaccinul.
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
monica-elizabet spune:
sanatate multa si bafta maine la dr miki
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
felis, voi puteti sambata? ca am tot uitat sa te intreb
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
danette spune:
quote:
Originally posted by try
Dana, cum mai merge cu calaria pt Irisuca? A nascut iapa sau ce-a facut ca n-am mai auzit nimic de cadoul lui Iris? C
..........
Aveam un mic articol despre fructe/legume si teoria semnaturilor, dar n ustium sa vi-l pun sa-l vedeti ca e si cu poze intercalate in text. Mai bine trimiteti-mi adresele de email sa vi-l trimit atasat pe email. E foarte interesant de citit si usor sa va ghideze in alimentatie.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
Andra, scrisesem eu mai demult, ce e cu Karin, iapa noastra... cel de la care am cumparat-o incurcase data montei. Deci Karin urmeaza sa fete in primavara. E grasutza, parul i-a crescut/indesit mult, are "haine" de iarna.
Saptamanal ii ducem mere si morcovi pe langa hrana ei de baza(ovaz).
Si asteptam... Iris stie ca are manz in burtica.
Trimite-mi si mie articolul de alimentatie. dana2327@yahoo.com
andreap spune:
'neata harnicutelor!
Noi suntem la feld e rau,mai putin febra,care mai este,dar vag,nu mai arde ca focul.In schimb se vaita ca o dor dintii,a refuzat sa manance hrana solida(cu mine,ca bona zice ca ieri cu ea a mancat..)...
Suntem in a 2-a noapte fara suzeta...si in prima fara pampers.dar mi-e greu..am pus telefonul sa sune la 1.30 si 5.30..la 1.30 a facut,la 5.30 a urlat cand am incercat sa o trezesc.La 7 cand m-am trezit sa plec la munca,iar s-a 'zburlit' la mine cand i-am dat Ospamoxul si am incercat sa o pun pe oala..sper sa nu o gaseasca bona la 9 uda toata
Acum o veste care am primit-o,mai putin buna,chiar proasta:Fata unei prietene(gravida si ea..)la care ma fost acum 2 saptamani,a facut varicela..pe de o parte mi-e frica ptr.mine,pe de alta parte ma gandesc ca nu cumva simptomele astea ale ei sa fi fost un inceput de varicela si eu i-am dat antibiotic....Offf..sunt asa suparata..sa caut pe net sa vad cum naiba se manifesta varicela..
In alta ordine de idei,Paxela,Miki,sanatate multa la pitici
Mai vb
Pupici
REVELION 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danette spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Dana, ce iarna autentica aveti, e super. Noi n-am avut in Norvegia zapada anul acesta, e nasol ca in schimb a plouat mereu.
Caciulita Irisinei, nu-i cumva de la H&M ca parca recunosc modelul.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Oti, 80% din hainele Irisinei sunt H&M . Si caciulitza, deci. Ai vazut tu bine. Primavara si toamna facem cumparaturi pentru cate un sezon (asta fiindca in RO nu exista H&M si daca ar fi, ar fi in Buc. ceea ce e mult prea departe pt. mine) si mag. respectiv e in top, chiar si pentru mine nu doar pentru Iris. Restul de 20% sunt C&A, Zara, Dohnal-Haus des Kindes si Decathlon - pt.haine sport.
In Baia Mare nu gasesc decat haine de mana 17-a...bumbacuri care intra serios la apa, culori aiurea, combinatii aiurea... texturi aiurea.
Sper ca odata cu deschiderea a 2 mall-uri anul viitor, o sa avem si mag., cu haine de copii mai 'calumea'.
In pozele de la zapada, suntem la 27 km de casa, dar la altitudine mai mare, vreo 700-800 m mai mult . Fiindca in oras de ex., nu avem deloc zapada.
W-e asta sper sa putem merge pentru 2 zile acolo, la o cabana. E defapt o statiune de ski nu prea mare, dar are totusi 3 partii.
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
andreap, daca are gingiutele rosii si o doare in guritza, atunci are stomatita...nu-ti mai face ganduri negre...eu stiu ca varicela este contagioasa numai in perioada cand pers respectiva are bubitele pe ea...deci daca atunci copilashul respectiv nu le avea...nu ai luat nici tu si nici amriutza pe amandoua, multa sanatate
va pe toate
sa aveti o zi buna
Nu uitati de teatru, da?
Doamne ajuta sa fim cu totii sanatosi si sa ne putem intalni
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Noi nu mai facem temperatura, dar avem nasul infundat si continuam cu medicatia.
Din cauza Ketofului, cand doarme doarme profund si mi-a facut pipi spre dimineata si acum 2 zile si astazi.
recunosc ca mi-a cerut apa aseara si normal ca i-am dat, dar ca mi-a fost lene sa ma mai dau jos din pat s-o m pun pe olita.
Deobicei se duce singurica sau ma striga.
Se doar sa nu devina un obicei, ca se invatase tare bine de niste luni bune.
Eu sunt mama lehamitei de cateva zile. Mi-e lene si sa respir! Asa ca, in afara de treburile zilnice n-am cu ce ma lauda.
Iar sotul meu, "canuta om sucit" imi face zile fripte tocmai acuma.
Ca el nu vrea aia sau ailalta...tocmai acuma....cand mi-e atat de lene sa-i explic...
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
Monic pana iti raspund fetele cu aparatul de masurat pasi iti spun ce am eu:e mp3 cu bratara pt jogging.il poti seta sa-ti arate cati km sau cati pasi ai facut iar daca vrei iti arata si cate calorii ai ars.scuturi de 3 ori din mana si se schimba melodia.
Otilia vaccumul ala de care spun eu ca e portabil e cam cat 3 cutii de servetele puse una langa alta doar ca e mai subtire decat ele.mai si aici medicamentele sunt sub forma de praf si se administreaza cu jeleu de fructe.esti sigura ca Ana nu e alergica la nimic?
Noi suntem mai binisor cel putin cu tusea(le dau Paxeladine)
mucisorii tot ne curg intr-o veselie dar ii suportam cu stoicism.
cuscra ia vezi sa nu fie de la enterocolita o retentie de gaze si de asta sa se planga mititica.offff sanatate si sa treceti repede peste!
maine mergem sa cumparam uniforma si rechizitele pentru gradinita.tare-s curioasa de cati bani ma mai scalpeaza