Soacra in toata perfectiunea ei

Soacra in toata perfectiunea ei | Autor: Indra

Link direct la acest mesaj

Draga comunitate A
Am fost nevoita sa-mi las copilul de vineri pina astazi in grija SOACREI. Bineinteles ca la lasarea copilului am dat si o serie de instructiuni. Astazi la recuperarea Anisiei ma baga soacra intr-un colt si incepe turuiala….. dupa jumatate de ora am tras o serie de consluzii: prezenta a dumneaei in preajma copilului determina schimbari miraculoase…. Fata maninca mai bine, doarme mai linistita, ride mai mult, e mai sociabila cu vecinii, nu mai este ciupita de tintari pentru ca in casa socrilor nu exista, si este mai racoare si mult mai multa liniste, pina si “tranzitul intestinal” al copilului meu este mult mai bun in prezenta EI…. Ce mai in miinile ei orice copil devine perfectiunea intruchipata! Ca doar are experienta.. a crescut doi…. Nu ca mine!

Intr-un final m-a bufnit risul… asta e am o soacra PERFECTA si tot ce atinge se transforma in aur!

Hai sa ne traiasca soacrele ca uite asa devenim noi niste oameni mai buni!!!!

Dana & Anisia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Nu pot sa-ti urez decat SA-TI TRAIASCA!!!!!!!!!!
Alte comentarii, sunt de prisos! As vrea si eu sa scriu de bine de soacra mea, dar nu am ce! Asa ca ma abtin... Dar, ma bucur pentru cele care au soacre bune! Felicitari !

Angi si gemenii
"Cu cat zbori mai sus, cu atat vezi mai departe" Richard Bach-<Pescarusul Jonathan Livingston>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nu pot spune decat....OAU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Nu pot decat sa te felicit si sa-ti urez sa-ti ramana in continuare la fel de perfecta si de aur.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Initial creeata de Indra

Draga comunitate A
Ce mai in miinile ei orice copil devine perfectiunea intruchipata! Ca doar are experienta.. a crescut doi…. Nu ca mine!

Intr-un final m-a bufnit risul… asta e am o soacra PERFECTA si tot ce atinge se transforma in aur!

Hai sa ne traiasca soacrele ca uite asa devenim noi niste oameni mai buni!!!!

Dana & Anisia

Cred ca ai uitat de ghilimici si unii dintre noi te-au luat in serios.
Asa-i?
Si eu am o soacra buna, care cred ca poate ma iubeste un pic cand are nevoie de mine, dar sa nu exageram. EU i-am luat baiatul de langa ea asa ca "pic"-ul in discutie e chiar un PIC iar calitatile i le recunosc in masura in care a facut - nascut, crescut, educat si in cele din urma renuntat cu greu la el - din sotul meu omul minunat care este. Ceea ce nu e putin, recunosc. Dar ...
Daca ghilimicile nu trebuie sa apara, felicitari pt soacra sau mai curand, asteapta sa vezi ce va sa vina. Mai vorbim noi despre ele acusica.
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asa-i Indra,
parca-s mai simpatice soacrele vicioase decit cele perfecte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

quote:

EU i-am luat baiatul de langa ea asa ca "pic"-ul in discutie e chiar un PIC iar calitatile i le recunosc in masura in care a facut - nascut, crescut, educat si in cele din urma renuntat cu greu la el - din sotul meu omul minunat care este. Ceea ce nu e putin, recunosc. Dar ...
Daca ghilimicile nu trebuie sa apara, felicitari pt soacra sau mai curand, asteapta sa vezi ce va sa vina. Mai vorbim noi despre ele acusica.
Carmen

A mea (soacra) inca nu a renuntat la el, inca il mai intreaba ce a mancat, ii spune sa-si puna fular la gat etc. Nu inteleg cum suporta. In fine, trebuie sa spun ca nici macar nu a facut in sensul de educat ea din el ce e acum, pentru ca nu ar fi fost asa, ci mult mai ... altfel: egoist, misogin, nepriceput, delasator, inconstient, asta fiindca asa il crede si il indeamna sa fie, spre disperarea noastra a tuturor.

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Daca aceasta persoana, super-soacra minune (sau mai bine zis super-bunica) exista in realitate, adu-o pe DC sa nu "lumineze" si pe noi cum a reusit...
Da' spune-i sa ne ia mai usurel, nu

Q (Gabriela si bb Dinu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Indra esti mortala!...
Acum dimineata, dupa ce am citit subiectul tau, nu m-am putut abtine si m-a busit rasul cu cafeaua in gura. Colegii sunt stupefiati.
Iti doresc nervi de otel ca simtul umorului il ai din belsug. Bravo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bine ca a reusit sa te amuze. Si iti doresc nervi de otel pe viitor la intalnirile cu ea si copilul . Poate va realiza intr-un final ca tu esti totusi mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Eu chiar pot spune ca am o soacra buna, cu care ma inteleg la fel de bine cum ma inteleg cu mama mea. Si cu mama ma inteleg foarte bine. Desi relatia noastra a debutat furtunos, cu tunete si fulgere ( doua berbece cu ditamai coarnele ), cu promisiunea mea ca nu voi mai calca niciodata in casa aia, totul s-a schimbat atunci cand a venit, in scurt timp, la mine cu mana intinsa spunandu-mi ca a gresit. Ne cunoastem de 5 ani, ne intelegem foarte bine, tinem foarte mult una la alta. In toti acesti ani a fost un srijin nemaipomenit pentru noi. De multe ori s-a intamplat sa se alieze cu mine impotriva baiatului ei. E o femeie extraordinara. Va doresc si voua astfel de soacre!!!

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput