Colectia de toamna-iarna 2005 (182)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Fetelor, am intrat doar sa va salut, sa va multumesc de aprecieri si ca va doresc sanatate muuulta voua si copilasilor - eu plec la Constanta azi! Avem o vama de facut acolo si profit de ocazie sa-mi ridic diploma de la facultate ca am neglijat vreo 4 ani treaba asta!

pupici

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

...nu pot dormi, m-am invatat cu o ora-doua pe noapte ( in cazul cel mai fericit!) asa ca...;

.. apropo de cele prezentate mai sus vizavi de “cazul” lui Mada , sint de acord si cu Gabitico si cu Anda, ajuta si sexul, si lenjeriile, ajuta si ceea ce cuplul a construit impreuna , dar consider ca mai presus de toate ajuta respectul dintre parteneri. Cand femeia tipa si urla, este isterica si stridenta, barbatul se duce naibii in lume si nu mai da pe-acasa, si apoi o luam de la capat cu tipatul si cu istericalele si ne invartim intr-un lant vicios.
Sugestia mea este sa-ti pui pentru o perioada scotch la gura, sa lasi garda jos si sa lasi lesa mai desfacuta, fiindca sint convinsda ca Marius te iubeste - si nu are pe nimeni altcineva , ar fi nebun de legat - dar posibil sa fie speriat ca-l tratezi ca pe un copil. Pai cum adica mai, “sa-l las in cutare loc ? “ da ce’ este la grupa mica? Lasa-i macar iluzia ca este in control, nu ca este sub ocupatie nazista
Stiu din experienta personala, eram urlatoarea sefa in urma cu citiva ani,pina cind am vazut ca-mi pun casnicia in pericol si m-am luptat sa ma schimb.
Treceti doar printr-o criza de familie, nu o vad atit de grava, sinteti si stresati cu casa, cu scoala, tu vrei sa fii superfemeie si sa le faci pe toate, pai cum sa nu ajungi cu nervii prastie ?
Eu una mizez pe istetimea ta si stiu ca vei aduce lucrurile pe fagasul normal.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza...si voua va merge la fel de greu DC-ul??? La mine abia se misca.

Mandy, superb baietel ai! M-am indragostit!

Ina- ma bucur ca suinteti pe drumul cel bun si cu sanatatea Rachelinei, si cu somnicul. Si tie sanatate multa si rabdare!

CristinaNegara- wooow, ce OZN ti-ai luat! Cand venim si noi la "pensiunea" Negara?Iar fii-ta, tot febletea mea a ramas!

Lavi-

Io-s happy. Aseara eram in bucatarie si gateam si vine Sarah foarte fericita la mine si zice: "uite, mami, am facut pishi!!!". Io siderata ma si asteptam sa vad o balta in mijlocul sufrageriei. Cand colo, isi daduse jos chiloteii si facuse singura la olita!!!!
De facut face cam d eo saptamana la olita/WC cand o pun io, dar ieri a fost prima data ca s-a descurcat singura!!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Neata si de la noi!

eu ieri am avut primul examen la politici de marketing, bifat, urmeaza cercetarile de mk..si multe altele

citit tot, vazut poze cu toti copii sunteti superbi.
vazut si baia cea neagra
Sanatate maxima lui victoras si mamei lui, Nataliei si celorlati bolnaviori .un pupic pe nasuc.

ina, ma bucur ca sunteti bine si ca a revenit la cresa.

lavi iti doresc putere multa si ai grija de tine

noki..bravos bravos!!!!

ioana cum e la voi dimineata, adica cand se trezeste maria il trezeste si pe stef, ziua dorm impreuna? alexia cand se trezeste incepe sa chiuie si sa urle de il trezeste si pe vecinul de la 3( noi stam la 7) daramite pe cineva din casa.

o zi faina tuturor, ma duc sa duc galagia la mama si sa invat!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Roxi, bravo ca ai scapat de primul examen! Bafta si la celelalte! Esti in concediu? Si io tot din domeniu tau tocesc: tehnici promotionale.Chiar, ai ceva grile in domeniu?

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Vad ca toata lumea toceste de dimineata....trebuie sa incerc si eu, sper sa si reusesc, nu de alta dar mama nu se simte foarte bine, n-a dormit toata noaptea, cica a visat numai tampenii, iar acu' e terminata..nici gand sa las maimutza cu ea. So..nu pot decat sa sper ca ma va lasa sa citesc ceva

Ina ma bucur ca e mai bine Rachie cu somnicul, sper s-o si tina "minunea", cu sanatatea sunteti pe drumul cel bun vad, sa va reveniti cat mai rapid. Multam ptr sfaturi...dar nu intelege ca-l tin legat de calorifer, singura pretentie e sa-mi spuna din timp cand ia o decizie, si sa ma consulte si pe mine, ceea ce nu prea face.
In fine...de luni nu ne-am mai certat, insa nici n-am avut timp, am alergat ca nebunii dupa materiale, mobila, etc...ma enerveaza insa ca in fiecare seara se plange de oboseala...n-are chef de nimic, nici macar de vorbit, din cauza ca a avut o zi grea la munca. Ce lenjerii, ce-s alea? Il inteleg, dar parca mi-as dori sa ne bage si pe noi mai mult in seama. Vise, taica...

Lavi sanatate maxima Nataliei!

Negara super baia cea noua...mi-a placut tare mult dusul cel smecheros, cu hidromasaj nu? Am mai vazut poze cu mica gospodina, cum calca ea rufe, sa te mai plangi ca n-ai ajutor de nadejde...

Mda, cand sa ma intind si eu la vorba se pare ca s-a trezit viermele, am auzit ceva zgomote pe la ea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Andra bafta si tie, tu esti studenta eminenta
sunt in concediu pentru ca altfel nu fac fata, eu ajung acasa de la serviciu la ora 19 si la ora 21 sunt pa nu vad decat patul.
am sute de grile despre mk, tu vrei raspunsuri la ce ai sau??
eu inchid acum vorbim ma tarziu , spor la toceala

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
BUBU

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Roxi, io am acuma materianumita tehnici promotionale - e o optionala, unde ni s-a dat un material despre comunicarea integrata de marketing, cu elementele componente: publicitate, planificarea media, promovarea vanzarilor, relatii publice si forta d evanzare. Nu e mult d einvata, dar mie, care nu am mai facut pana acuma asa ceva mi se pare atat de diferit de ce am facut pana acuma...nici nu stiu d eunde sa apuc materia, mai ales ca ei, in prostia lor, faca aceasta materie, fara ca noi s afi facut pana acuma marketing, nici baze, nici nimik!!!!!
E ca si cum m-as apuca io la drept sa invat nu stiu ce chestie de amanunt din procedura civila, fara sa am nici cele mai elementare cunostinte in domeniu!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ina, cat este taxa la o astfel de gradinita??Si cum se concentreaza copii aia la cursurile de "practical life" daca nu le dau nimik de mincare???
Un pupik ptr Rachelina bolnavioara si ptr mamicutza ei scumpa!
Am mai invatat ceva cu somnul piticului, ca tre sa nu ma lungesc linga el ci sa stau pe scaun!Acum mi-am amintit din SuperNanny cum se chinuiau parintii aia sa-i adoarma stind pe podea, nici macar pe scaun.Simon adoarme doar cu mine alaturi, apoi o tai la mine in camera, dar,uneori, peste noapte vine de ma ia cu pretextul lapte,ii fac 30 ml,doar atinge paharul si apoi adoarme, iar uneori si eu adorm si uit sa ma intorc in patul meu.
Lavi,cu toata treaba ce o ai pe cap ,iti faci timp si de noi!?
Sanatate Nataliciului bolnavior!
CristinaN, ce dus super si ce de accesorii pe-acolo!?
Pitica tot acolo o speli, ca si eu tot cabina dus am dar Simon nu accepta dusul,tot in copaie facem baie?!
Pumba, incantata de cunostinta.E normal sa ma cunosti, ca doar nu-s prea multe romance prin Iraq.Imi place numele fetitei tale!Esti una din mamicile care ne-a citit mult timp din umbra?
Mandyksch, admirat pitic adormit la san de tata.E tare scump.Cum ai gatit pestele ala?
Ripley papusele scumpe.Multumesc ptr admiratie,ce pot sa fac decat sa-mi urmez sotul, cu toate ca mi-au trecut si mie ginduri negre prin cap dar nu pot sa parasesc un om "paine lui Dumnezeu" doar ptr singurul motiv ca imi e mie greu sa ma adaptez, iar copilasul meu nu va avea fericire decit alaturi de ambii parinti.
Am avut o viata super in Romania,prieteni, distractie,excursii un job sigur,parinti iubitori dar tot timpul imi lipsea ceva si nu intelegeam exact ce.Cea mai mare bucurie o am cind Simon vine dimineata si ma trezeste cu zimbetul lui, copilasul asta nu se compara cu nimik din ceea ce am avut inainte, el este acel "ceva" ce lipsea.Acest zimbet va exista pe fata lui ,numai daca mami si tati sunt alaturi de el.
Am incredere ca Dumnezeu e de partea noastra!
Leea, da mai mami, asa-s oitzele acestor meleaguri, create de Dumnezeu cu acest sacultz colector de grasime.Daca gasesc o poza pe net o sa ti-o arat.Sunt tare haioase.

Nu pot sa vad pozele "colectia noua"(m-am logat cu acelasi user si password de pe fostul yahoophotos !cine-mi spune de ce?

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fetele , care are pat ptr copil din ala cu bara de protectie, cum sunt cele de la IKEA, ma ajutati si pe mine cu o poza? Ca nu intelege tanti care ne face mobila cum trebuie sa arate. Mersi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput