Romani care ne fac cinste

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da' ce fel de concurs e asta pina la urma? Trebuie sa fie toti concurentii din afara Spaniei sau e doar o coincidenta? Vor sa cearna floarea emigrantilor, sau cum?Astia de la stiri puteau sa zica si treaba asta, ca in finala is din toate tarile mai putin Spania, asa s-a lasat sa se intelega ca unicul roman e saracul singurel printre spanioli. Vazusem pe youtobe cum se agita lumea ca s-a schimbat modalitatea de a vota. Nu se mai voteaza preferatul ci ala care ar trebui sa iasa si vezi Doamne se panicau romanii ca e complot al spaniolilor impotriva romanasilor, care ar cadea in plasa daca nu inteleg bine spaniola. Multa bafta lui Costel!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

quote:
Da' ce fel de concurs e asta pina la urma? Trebuie sa fie toti concurentii din afara Spaniei sau e doar o coincidenta? Vor sa cearna floarea emigrantilor, sau cum?
Astia de la stiri puteau sa zica si treaba asta, ca in finala is din toate tarile mai putin Spania, asa s-a lasat sa se intelega ca unicul roman e saracul singurel printre spanioli.
Vazusem pe youtobe cum se agita lumea ca s-a schimbat modalitatea de a vota. Nu se mai voteaza preferatul ci ala care ar trebui sa iasa si vezi Doamne se panicau romanii ca e complot al spaniolilor impotriva romanasilor, care ar cadea in plasa daca nu inteleg bine spaniola.
Multa bafta lui Costel!

BUNAEU SUNT IN SPANIA

AM URMARIT CONCURSUL CHIAR DE LA INCEPUT,DE CAND S-AU FACUT SELECTIILE,VREAU SA VA LAURESC.

E UN CONCORS FACUT SPECIAL NUMAI PRT.EMIGRANTI,NU ARE IMPORTANTA DE UNDE SANT,PRINTRE EI SE ALA SI UN AFRICAN,CANTA SUPER, PE CARE L-AU LUAT DE PE STADA,UNDE IS-I CASTIGA PAINEA,SI TOTI AU O POVESTE ,TOTI IN GENERAL VOR SA-SI AJUTE FAMILIA.
SI NICI UNUL NU E SPANIOL,ASA CA COSTEL AL NOSRTU NU E DESCCRIMINAT CHIAR DELOC AICI CHIAR SE VORBESTE CA UNUL DINTRE CANDIDATI SA CASTIGE CONCURSUL.

ORICUM MULTUMIRI TELEVIZIUNI SPANIOLE NATIONALE CA LE DA SANSA UNOR EMIGRANTI SA SE LANSEZE,SA-U PREZENTATI SI ALTI ROMANI DAR NU AU AVUT SANSA SA-I SELECCTIONEZE,POATE AU NOROC ALTATADA.

BAFTA COSTEL TINE-O TOT ASA.AICI IL NUMESC A DOILEA PAVAROTI.

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

AM UITAT SA ADAUG,
CONCURSANTI SUNT INCHISI DE LUNI PANA VINERI INTR-O SCOALA SPECIALA UNDE II PREGATESC PE TOTI,PENTRU URMATOAREA GALA.CA INTR-O ACADEMIE DE MUZICA.

MULT NOROC COSTEL

NORMAL CA L-AM VOTAT SI EU SI NU NUMAI EU SI PRIETENI MEI SPANIOLI

GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

O voce exceptionala... sper sa aiba noroc pe mai departe si sa castige acest concurs!!! Merita pe deplin toate laudele care i s-au adus , ma trece un fior de fiecare data cand il ascult, si nu sunt putine ori... nu ma mai satur sa dau refresh si sa-l ascult, again and again...and again.....

Mergi la inceput

BRAVOOOOOOOO,COSTEL

A CASTIGAT SI A-4 EDITIE,TINE-O TOOOOOOOOT ASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Ce-a cantat acum? ca nu gasesc nimic pe net....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Nu-l mai votati pe Costel unde scrie :

¿Quién será el próximo expulsado de Hijos de Babel?

Intrebarea inseamna cine va fi urmatorul eliminat! Costel are cele mai multe voturi pentru ca s-a inteles gresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Costel a cantat, "Con Te Partiro"(o canta Bocceli) si il puteti vedea si asculta www.youtube.com/watch?v=ci-EL6yjAjY" target="_blank">aici.
Pe site-ul spaniol, inca nu apare Gala 4.
Bravo, Costel !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput