slabirea

slabirea | Autor: frumoasa_geo

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor...eu ma numesc GEORGIAMA si din pacate locuiesc departe de romania...am un baietel de 4 luni...vreau sa slabesc cateva kg in 2 luni dar alaptez..din cate am citit nu prea aveam voie dieta in timpul alaptarii...astept un sfat de la cineva care a slabit pe timpul alaptarii........poooop

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de frumoasa_geo

Buna fetelor...eu ma numesc GEORGIAMA si din pacate locuiesc departe de romania...am un baietel de 4 luni...vreau sa slabesc cateva kg in 2 luni dar alaptez..din cate am citit nu prea aveam voie dieta in timpul alaptarii...astept un sfat de la cineva care a slabit pe timpul alaptarii........poooop

Nu e recomandata dieta in timpul alaptarii.Mai bine maninci echilibrat,din toate cite putin.Evita dulciurile.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Sunt persoane care slabesc foarte repede dupa nastere, fara dieta, de nici nu zici ca au fost insarcinate vreodata. Poate asa e felul lor sau poate ca au slabit alaptand, pentru ca au eliminat grasimi prin lapte. Sunt altele (ca mine) care nu slabesc mare lucru. Eu m-am alimentat bine, pentru ca am vazut ca daca nu mananc nu "produc" lapte. Cred ca tine de organism.

Cum regimurile de slabit nu sunt recomandate daca alaptezi, trebuie sa renunti la dulciuri asa cum a spus Anky si sa te alimentezi bine, dar sa eviti ceea ce stii ca ingrasa. Poti incepe sa faci sport, insa nu stiu ce rezultate vei avea in 2 luni.

Te inteleg perfect ca esti nerabdatoare sa arati la fel ca inainte de sarcina, dar nu poti avea pretentia sa dai jos in 4-6 luni ceea ce ai pus pe tine in 9 luni, daca ai un metabolism mai lenes.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Poti sa slabesti mancand sanatos.
Pt. a da jos kg nu trebuie sa te infometezi sau sa mananci numai orez , trebuie sa ai o dieta sanatoasa si sa faci putin miscare , atat.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput