Ati nascut prin cezariana-am o intrebare?

Ati nascut prin cezariana-am o intrebare? | Autor: balaceanu_l

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare pt doamnele care au nascut prin cezariana,
Va deranja operatia(in interior)in cursul actului sexual,
Sa stiu daca trebuie sa ma duc la doctor sau nu?
Va multumesc

[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Teoretic n-ar trebui....Dar nu cumva ai reluat prea devreme?Adica medicul ti-a recomandat o perioada de repaus sexual de 40 de zile dupa care urma un control,in urma caruia aveai free?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Depinde cat e de proaspata. Dupa cateva saptamani da, dupa cateva luni - nu.
Pe mine m-a deranjat vreo 2 luni cand incordam muschii abdominali - chiar cand stranutam. Nu era o durere propriu-zisa - dar era "ceva" care-mi amintea de taietura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Nici pe mine nu m-a deranjat in interior f tare. Am facut pauza 6 saptamani. M-a deranjat mai mult in exterior.....faptul ca era amortit, cand ma atingeam pe operatie sau in jurul ei era o senzatie ca si cand primesti anestezie la stomatolog numai ca asta nu trece. Abia dupa un an de la operatie am reusit sa ma obisnuiesc si sa nu ma mai deranjeze. Daca ai dureri, eu zic ca e mai bine sa dicuti cu ginecologul.

Ada 13+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Niciodata nu m-a deranjat in interior.In exterior si acum am o senzatie ciudata si nu suport sa ma ating acolo,iar cand e vremea rea o simt ,parca ma doare dar pe dinafara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Nu nu ma deranja.Dar activitatea sexuala am inceput-o dupa o luna jumatate.
Exact cum a spus si Ada,la inceput daca ma atingeam simteam degetele ca niste furnicaturi,era amortita toata zona.Acum numai am senzatia asta.Imi simt degetele cand ma ating pe operatia sau de jur imprejurul operatiei.
Depinde si ce efort faci tu in tp zilei,drept ptr care poate nu simit/realizezi ca te doare operatia iar atunci cand te relaxezi simti absolut totul.
Daca durerea persista du-te la medic.E cel mai bine si ptr linistea ta.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si eu am reinceput tot dupa 6-7 saptamani si nu am simtit durere in interior, eu zic sa mergi la un control
numai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Sunt 15 saptamani de cand am nascut-o pe Alexandra(fica noastra).
Mi-am reinceput viata sexuala dupa 7 saptamani,si atunci nu m-a durut operatia iar acum dupa atata timp me doare.

[ url="aici scrieti adresa web a albumului de poze" ]aici scrieti denumirea dorita pentru albumul foto[ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

mergi la dr la control , mai ales daca spui ca la inceput nu te-a durut
numai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

eu mi-am reluat activiatea sexuala cam la 8 saptamanai dupa nastere. nici la inceput , nici acum dupa 5 luni si 3 saptamani zona nu a fost amortita si nu m-a durut.ce am simtit ca este nelalocul ei ...a fost o senzatie de usturime care ulterior s-a dovedit a fi o infectie urinara.si la inceput si acum,simt ca ma "manaca" pielea, ma gadila ceva acolo si simt nevoia sa ma scarpin. dr a spus ca din cauza ca se vindeca ranile. si intr-adevar, in unele zone(spre margini) nu se mai vede taietura, ci doar in mijloc a mai ramas o zona de un rosu- maroniu. in timp se va estompa si aceea. la timp rece, cand se apropie ploaia, etc , cand stau mult in picioare ,nu am nicio durere.

si eu sunt de parere ca ar trebui sa mai faci un consult medical si sa ii spui dr cu lux de amanunte ce se intampla. doar el te poate ajuta. eventual poate faci si o ecografie .
fiecare organism reactioneaza diferit : prietenele mele (unele) si la 1 an se resimt dupa operatie, iar una dintre ele a ramas permanenet cu dureri provocate de anotimp, vreme rece, ploaie, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Noi am "reinceput" cam pe la 7-8 sapt, dar inainte am mers la medic si I-am cerut acordul..:)

Sigur nu-i o chestie psihica?
Eu aveam o problema (s-a mentinut mult timp..pana pe la 1 an dupa) cu lubrefierea..si aparea oaresce disconfort..dar am rezolvat cu "lotiune de la farmacie".

Oricum e bine de facut la un moment dat un eco, sa vezi ca totul e ok pe interior.
Mergi la medic, oricum.

Pupici,
mama_lui_Alex

Mergi la inceput