Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ce frumusica e paula! iar mamica ei de asemenea! suzeta n-a vrut nici sofia, si nici gh . Biberon nici nu am in casa, deci nasica trebuie sa-si revizuiasca cunostintele

Ana, va pup
Carpatinaaa...a mancat fata maru? ai filmat-o? cu te te-ai imbracat

Magda, e tare pacatoasa viroza asta de umbla acuma. Sanatate printisorului!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa muuuulti aaani !
delicata Degetica de bernix implineste 5 lunitze, speram ca la maritis nu va fi la fel de grabita ca la nastere
trandafirasul Ioana de carpatina la 4 luni, speram ca i-a placut "tratatia"
Urmeaza cei trei papanashi muschetari:
Andrei de miaunici , te punem pe Lista de mamici disparute, mai da un semn
Tudor Gabriel de carma
Dean de saphir
si pastram o urare calda si pentru papanashul piticot de 3 luni
Tudor Ianis de doinidoini
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, sa aveti noroc si sa fiti fericiti alaturi de parintii vostri !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox te inteleg perfect prin ce stari ai trecut, dar totusi iti gasesti timp sa citesti sa mai si raspnzi

Piciule si unul ptr Radu.

Noi ieri l-am sarbatorit pe baietoi a implinit 8 ani.Ptr asta am inchiriat o sala ,am adus o animatoare,care lea pregatit o gramada de jocuri, dansuri si ia pictat pe fata.Cu ocazia asta a invitat toata clasa+vecini si a fost super multumit ca au venit aproape toti...deci e apreciat juniorul de colegi.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ROXALI SA-TI TRAIASCA JUNIORUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ali, sa-ti traiasca baiatu! 8 ani....ohoho!!!
la multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei! sa fiti cuminti si sa ascultati de mama si de tata

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

dar aburu? unde-i aburu?

(sunt mai bine cu gatu! nu perfect, dar mai bine....spre fericirea unora, azi mi-am tinut gura mai mult inchisa )

[rad tare]

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Multumim fete dulci

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Rox, sanatate multa pt Andrei, offff, ce emotii ai avut ! Ma bucur ca ai trecut peste acest nefericit episod, inteleg ca ti-a revenit inima la loc acum, daca te bate gandul sa mergi din nou la munte. Aveti grija de voi !
Ana, mamica greu incercata cu iepurasii bolnaviori, gandul nostru se indreapta si catre voi si va trimitem multi
Navicula, f.frumoase pozele, nici nu pot spune care imi place mai mult. Adica personajul principal e f.frumos , dar nici mamica nu-i mai prejos
Multumim de aprecieri, v-as arata si filmuletul, dar nu stiu pe ce site sa-l incarc, poate ma ajuta cu o informatie fetele care au pus filmuletze mai "grase" (poate Sim, Rodica sau vmkriss - ma rog, el nu e fata , da' mi-am adus aminte ca el a fost primul care i-a facut filmuletz lui Edy).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

mai fetelor prin ce a trecut Roxana ...numai mama sa nu fii

Mie -ca sa fie in ton cu ai vostrii ca doar sunt de-un leat ,mi-a facut si baietelul mai mare ferbra - a doua oara luna aceasta , dar din fericire n-a durat decat 2 zile . Face usor rosu in gat - doar ce a stat in curte 1 ora cu o masinuta si gata .

Roxana , bietul bebel toate bolile pe capsorul lui-bronsiolita , otita , mai sunt multe de-astea cu ,,ita ?

Abia stept sa se termine iarna , cand sunt afara si vad vremea frumoasa mi se face dor de primavara si mirosul ala de iarba , de cer albastru cu norisori si de vanticelul ala usor ...
hai ca nu mai avem mult vre-o luna si un pic si am iesit din iarna

Multa sanatate la bebei si nopti dormite la mamaici

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca baietoiul, Ali ! Ce mare e ! O sa fie numai bun sa o pazeasca pe Sonia , cand incep baietii sa roiasca in jurul ei.

Mergi la inceput