Strumfi de iulie-august 2007 (51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

simo,sanatate lui matei
tare neplacuta trebuie sa fie mancarimea pentru el;baiatul meu a facut varicela la 7 ani, destul de usurica dar cu mancarimi groaznice si niste mame de cruste care l-au tinut vreo 3 saptamani;tot cu mixtura l-am dat dar ulterior am aflat ca exista o crema speciala care diminueaza mancarimile si grabeste refacerea epidermei;intreaba la farmacie

lia...la cat de des te trezesti, ar fi culmea sa te ingrasi

noi scaun de masina avem unul ferrari, e foarte dragut dar mai va pana il vom testa pentru ca este pentru 9-36kg, iar acum ioana are 6.5 kg...

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Stefania si Stefi si Bogdi dorm pe burta de cand am venit cu ei din maternitate si sunt bine mersi. De fapt asta e pozitia preferata de somn si a mea si a sotului si cum aschiile nu sar departe de trunchi...Asa ca stai linistita.

Alina superba Elisa...Si o dodoloata razaita!

Acum ca m-a, hotarat sa umplu eu paginile. Mai am o problema. Bogdi nu vrea sa se intoarca singur, nici pe burta nici invers. Daca ii dau mana, se intoarce fara sa il trag io, doar ca el singur nu vrea. Aveti idee de ce??El e innebunit sa il pun in fund( desi nu prea pupa, decat in brate la mine), cand e pe spate se arcuieste de caput si de picioare(norok cu el ca face ridicari d-astea ca io mai slabutz...).

Hai ca ies pe afara, ca a iesit soarele, si cine stie cand mai apuc.

Pupici din nou.

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

eles, multumesc!

alina.a, mortala fii-ta!

mychy

si eu am facut varicela bebe fiind, a tinut o zi!

carmena, nici alma nu se intoarce!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by alina.a

http://family.webshots.com/album/562293248nXzILP
enjoy!

Ce ras molipsitor are! Incercam sa-mi dau seama ce-i faceti/aratati de se amuza asa. Mai nou Una rade daca-i spui "hopaaa".
A! Pai de data asta nu mai am voie sa uit: de cand voiam sa va laud pentru fotoliul ala teribil al Elisei, in care va beti cafeaua! Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ma bucur ca va placut!
lia elisa rade cam din orice,e o ranjita.in filmuletz faceam "bauuuu".dar daca ii cant ceva,orice ea rade sau zambeste cu gura pana la urechi.fotoliul l-a primit cadou,l-au adus niste colegi de-ai sotului din suedia,a fost unul din cele mai reusite cadouri.aici nu am prea vazut.e super de stat in funduletz mai ales acum cand sunt "instabili"
acum sa scriu de scaun ca doar pe mine ma "ardea".eu am isofix la masina.de ce e important acest sistem?scaunul se leaga in plus fata de centurile de siguranta direct de podeaua masinii daca pot sa-i zic asa.deci trebuie sa aiba si masina si scaunul acest sistem.eu am vazut ca au cei de la chicco un model si bebeconfort.ultimul e chiar bestial dar tare scump,la-u gasit ai mei in italia cu 340euro,la noi e 13-14 mil.va dau un link cu el ,adevarul e ca e si fff fain,are optiunea de a se regla dupa dimensiunea copilului.
http://www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/voiture_iseos_isofix.htm

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lialuminos spune:

Fetelor care ati inceput diversificarea - si cele care au cunostinta de cum trebuie facuta, dati-mi si mie un meniu orientativ, adica ceva de genul: "se incepe cu..., se continua cu..., pana cand ... si dupa aceea se da ....". Eu am inceput cu supa de legume si continuam, ca vad ca ii place si progresam la cantitate, dar dupa ce o sa ii pasez legumele, nu mai stiu ce sa ii dau...

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXIA2007 spune:

Salutare fetelor!! Acum am ajuns si eu de la munci,am hranit-o pe Alexuta si ma uitam ce mai faceti voi,nu reusesc sa intru pe "mailul comun"
Cristina26 Alexia nu papa nesupravegheata,era doar pt.poza mi sa parut haioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by alina.a

http://family.webshots.com/album/562293248nXzILP
enjoy!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Superba!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Lia(mama lui Andrei) dupa legume ii poti introduce mar ras pe razatoarea de sticla sau plastic(se poate si mar copt) sau cereale fara gluten(orez si porumb).De ex. eu i-am dat intii cereale si apoi fructe.Se poate si invers.
Ca fructe ii mai poti da para,piersici.
Informatii mai multe se gasesc pe mail-ul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

diane_dun, alnatura e un supermarket bio aici in germania. in romania nu exista (inca).

Mergi la inceput