Tiganii... din nou despre ...
As vrea sa stiu si eu, spre linistea mea un exemplu care strica regula: Niste tigani care fac cinste Romaniei...
Pana la aceste probe ... mi se urca tensiunea cand citesc din nou despre ei ...
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=510100&in_page_id=1770&ct=5
Este despre degradare, hotie si mizerie umana.
trist.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Ancuta-Maria spune:
f trist. Acum vreo 2 luni cred, mi'a fost dat sa am cel mai mare soc al vietii mele. In geamul supermarketului, un anunt, in romana ceva de genul "dragi hoti romani, suntem cu ochii pe voi" . Nu mai tin minte daca scria exact asa, dar oricum... am inghetat de rusine in mijlocul strazii.
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Rufus spune:
Mai avem de asteptat.
In Romania, un tigan s-a aruncat intr-o apa si a salvat un copil (parca) de la moarte; am vazut faza la televizor, toata lumea a ramas muta. Tiganul era foarte mirat, adica ce-i asa de neobisnuit, iar astia il tot filmau, intelegeti, era un copil roman.
Dar in strainatate pleaca numai "crema" tiganimii de la noi, si nu se duc la munca.
Dar, tot pentru linistea mea, ma intreb si eu: de ce toti criminalii tigani sunt romani si nu din Ungaria, Slovacia, Cehia, Serbia...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
sirimie spune:
Ce spun oamenii acolo, ca tiganii din Romania cistiga masiv trimitind copii in strainatate, spuneam si eu la topicul despre tigani deschis de mine. Si spuneam ca bulibasa nu are nici un interes sa trimita tiganii la scoala, ii convine sa ii trimita la cersit si furat, numai in felul asta cistiga numai el...
Englezii o sa trimita copiii pe care i-au luat inapoi in Romania, de unde vor pleca sa ingroase rindurile din alte tari. Si nu se rezolva absolut nimic..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
roxana1974 spune:
ce-ar mai fi de spus? stim si ce ne ajuta ca stim? eu am ajuns sa trec pe langa aceste subiecte pentru ca ceea ce simt ma face sa ma autoconsider ori ipocrita ori rasista si nu vreau! asta e!
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Ancuta-Maria
f trist. Acum vreo 2 luni cred, mi'a fost dat sa am cel mai mare soc al vietii mele. In geamul supermarketului, un anunt, in romana ceva de genul "dragi hoti romani, suntem cu ochii pe voi" . Nu mai tin minte daca scria exact asa, dar oricum... am inghetat de rusine in mijlocul strazii.
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Ei au scris numai ca tiganii nostri nu stiu sa citeasca...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Mai avem de asteptat.
In Romania, un tigan s-a aruncat intr-o apa si a salvat un copil (parca) de la moarte; am vazut faza la televizor, toata lumea a ramas muta. Tiganul era foarte mirat, adica ce-i asa de neobisnuit, iar astia il tot filmau, intelegeti, era un copil roman.
Dar in strainatate pleaca numai "crema" tiganimii de la noi, si nu se duc la munca.
Dar, tot pentru linistea mea, ma intreb si eu: de ce toti criminalii tigani sunt romani si nu din Ungaria, Slovacia, Cehia, Serbia...
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
sa stii ca aici polonezii sunt in majoritate care fac probleme,fura bicilete,din magazine,diverse...
Ce vad eu aici tigani din romania,stau si canta si fac bani fruuuumooosi
Dar anul trecut au fost cazuri cand 24 romani si unguri faceau carduri false si scoteau bani din Spania dar aici le faceau.
Sa stii ca sunt de toate natiile care fac probleme,doar ca noi suntem recunoscuti ca tigani si hoti si atunci cand se intampla un caz e o stire ca,iar tiganii aia de romani...
Eu va recunosc ca nu mi-e rusine sa zic ca-s romanca pt ca nu fac probleme.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
danitin spune:
Probabil ca exista si tigani cumescade, dar eu nu i-am decoperit, iar acum am inca un motiv de furie impotriva lor ...De Craciun nu au venit colindatori si ma gandeam ca e pacat, se pierde o traditie. In 26 suna la intefon, primiti cu colina. Sotul zice nu-i lasa, si eu ba da, lasa e frumos... si vin 3 tiganusi, doua fete la vreo 8 ani si un puradel mic, colinda, le dam bani, porotcale, bomboane, frumos.... Si a doua zi ne pica fisa ca a disparut tricicleta fetitei din coridor ... nu mai intrase nimeni in afara de ei. Peste vreo saptamana iese spiridusul cu buni in parc si se intalnesc cu colindatorii, insotiti de o tiganca si astia incep sa rada, si mama le zice, mai voi ati furat tricicleta.... la care ei, da doamna, da fata dvs e prea mare pt ea... (fica-mea are 3 ani jumate). Nu conta, daca cereau le-a dadeam cu placere, dar asa ... copilul meu acum stie: tiganii i-au furat tricicleta, sunt rai, pot sa o contrazic?
Mamica de spiridus
Avem si poze noi
anky spune:
Ma mir cum de nu i-am vazut inca in Olanda.In Belgia ii vezi la tot pasul la cersit,mai ales in Brussel.
Anca,mami de doi nazdravani
"Happyness is the key to your heart"
Rufus spune:
quote:
Originally posted by stefaniyaquote:
Originally posted by Rufus
Mai avem de asteptat.
sa stii ca aici polonezii sunt in majoritate care fac probleme,fura bicilete,din magazine,diverse...
Ce vad eu aici tigani din romania,stau si canta si fac bani fruuuumooosi
Dar anul trecut au fost cazuri cand 24 romani si unguri faceau carduri false si scoteau bani din Spania dar aici le faceau.
Sa stii ca sunt de toate natiile care fac probleme,doar ca noi suntem recunoscuti ca tigani si hoti si atunci cand se intampla un caz e o stire ca,iar tiganii aia de romani...
Eu va recunosc ca nu mi-e rusine sa zic ca-s romanca pt ca nu fac probleme.
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
O fi de la tara la tara...Oricum, in Italia, legea aia de urgenta a fost data special cu trimitere la romani...Si uite asa a aflat lumea ca romanii sunt spaima Europei...
maraki spune:
Dar cum se face ca tiganii din Ro sant cei mai bogati? Am gasit o poza pe net cu niste rromi pe plaja in Ro. Sant super extra plini de aur Nu cred ca in alte tari au tiganii palate si bani ca cei de la noi. Mai cred ca ai nostri sant si mai smecheri decat in alte parti. Cred ca degeaba e deschis subiectul, ei traiesc asa cum stiu, pe unde se duc sant raspunzatori de faptele lor. Daca strainilor le place sa ne bage si pe noi in aceeasi oala doar pt. faptul ca santem romani, atunci e pacatul lor, atata gandesc si asta stiu Ce ar insemna sa-i fac si eu pe nemtalai rasisti?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3