Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
axiutza spune:
Buna mamicilor...noi suntem Emi si Andreea Lorena(bebitza mea)...sper sa avem si noi loc aici sa mai schimbam o impresie si o experienta:)
Bine v'am gasit!
Daria23 spune:
ma bucur ca am reusit in sfarsit sa intru in forumul asta.......tare de mult timp am tot incercat sa intru dar sunt un pic grea de cap
nicoleta
Roxxy80 spune:
Daria, Emi, bine ati venit!!! orice mamica e binevenita aici!
Emi, baga rapid 10 mesaje!!! . primele 10 mesaje sunt moderate si intra mai greu.
Daria, incearca sa o ungi cu ulei de masline sau cu ulei de bebelus. Eu am auzit pe cineva ca-i dadea cu Bepanthen. Eu nu am probleme cu Matei si sfaturile astea ti le dau din ce am mai citit pe forum. Eu folosesc cu succes produsele de la Sanosan (samponul, sapunul si uleiul de bebe), insa in cap nu am facut decat sa-l spal cu sampon. Eventual incearca sa schimbi si marca produselor cosmetice pe care le folosesti (poate ca nu sunt compatibile produsele pe care le folosesti cu pielea printesei tale).
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Roxxy80 spune:
Scuze, din cauza oboselii am avut impresia ca scrisesei de piele uscata pe cap. oricum pt corp cred ca uleiul de masline e f bun si incearca sa-i schimbi si produsele pe care le folosesti acum.
Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Daria23
fetelor....ma ajuta careva si pe mine cu un sfat.....eu am o problema la micuta Daria......pile f uscata....am folosit jonson cu grau si am renuntat....bubchen...o dau cu ulei vitaminizant in fiecare seara dupa baita si nimic....a inceput sa se cojeasca....ce sa fac?????
nicoleta
Renunta la ulei si fa-i baita cu tarate si musetel.Eu asa ii fac din prima zi de cand am venit acasa de la maternitate si nu avem nevoie de nici un fel de crema sau ulei.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mihuta spune:
Pentru nou venite, bine ati venit !!!
Anca si Darleena, la fel si noi cu alaptat la 2 ore , uneori la 3 sau la una , dar compenseaza cu faptul ca doarme noaptea.
Anca, Mariuca ta nu vrea biberon, indiferent de care, deci nu are legatura (parerea mea) cu laptele. O poti obisnui daca ii dau de exemplu noaptea cand e mai adormita sau atunci cand e flamanda. Ca daca ii dai dupa supt ma indoiesc ca vrea.
Daria, pentru piele uscata se gasesc in farmaacii creme speciale pentru dermatita atopica (piele sensibila cu tendinta de uscare), eu am de la Ducray EXDERMA, dar are si Mustela si AVene. Sunt scumpe, dar sunt foarte bune. In principiu trebuie sa o hidratezi zilnic , mai degraba cu lapte de corp decat cu ulei, daca vrei o solutie mai economica poti sa incerci cu crema de galbenele.
mami de Sophia
ancadragoman spune:
Neata'
Nicoleta da-mi detaliile sa te trec in listuta.
Emi bine ai venit si astept si de la tine datele ptr listuta.
Mihuta nu o mai chinui ii dau san si gata .
Nicoleta eu o ung inainte d baie cu ulei de masline si nu are probleme cu pielea.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Daria23 spune:
fetelor....am inceput de aseara cu ceai de tarate si deja e mai bine...cu ulei vitaminizant o dadeam in fiecare seara dar cred ca de la apa i se usuca....contine prea mult clor
ce date trebuie sa dau? am nascut-o pe Daria in 23 noiembrie 2007 -nastere naturala-fara epidurala - la nastere a avut 4 kg si 54 cm nota apgar 10/10.....daca mai e ceva ce nu am scris te rog sa-mi spui
nicoleta