*** LA REDOUTE *** (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor oare sa ma risc sa dau o comanda de pe un cont nou pe numele mamei mele...locuim , in buletin cel putin la aceeasi adresa...vreau sa platesc tot cu cardul meu...Mama a primit un cod cu ceva reducere de 15 euro si fdp O la trei produse cumparate....Eu nu am avut pana acum probleme de colete nesosite, deci nici conversatii cu Sabine, Christine, etc.

Se poate plati cu cardul pe 2 conturi?
Astept comenzi din 10 si din 21 ianuarie, la cea din 10 de maine urmaresc cutia postala, poate poate apare avizul.

PS cred ca s-a mai pus intrebarea de mii de ori dar sunt zombi la ora asta....

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by poohy

merci tuturor pentru informatii!

Nushulica, poti te rog sa imi zici si mie daca pentru incaltamintea Jonak regula e cea clasica, masura ta+1, iar pentru Soft Grey masura ta-1? Ai comandat cumva si Ventilo, stii cum sunt?

Iti raspund si eu: la Jonak e nr. pe nr.(port 38,5 si am luat 39 - sunt f.buni), iar la Soft Grey (mi-am luat asta vara niste mocasini 39 care ma cam strang) trebuie o marime mai mare, deci e +1. Ventilo nu am comandat niciodata.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ma dispera situl efectivde jumate de ora dau click pe pordus si-mi apare alta poza la toate la voi e la fel??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc de raspunsuri fetelor dar pana m-am invartit eu nu-i mai au pe stoc pantalonii.dar am pus altii.acum finalizez comanda.
cafera daca te blochezi undeva cu comanda da-mi un pm si te initiez cat pot si stiu si eu

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

a mers azi ca naiba site-ul...nu pot da comanda ca imi apare iar porcaria aia la card "american expres" ce ma enerveaza.daca nu reusesc in seara asta parca vad ca maine imi mai dispar din cos...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sunt singura fara aviz pt comanda din 9 ?? Ce trista sunt :(
Mai ales ca vad ca balerinii aia sunt mari, eu am comandat 38 desi port 37,5, balerinii ceilalti 38 imi erau la fix... Oricum aia sunt in comanda din 10 asa ca pe saptamana viitoare sper sa vad si eu coletele.... Deja ma oftic...de ce nu a venit si a mea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

nushu, clikaie alaturi, o sa te prinzi daca trebuie sa dai pe poza mai la stanga sau mai la dreapta...te prinzi tu!
ieri era cu "mai la stanga" la aubaines
gab, sigur ca ne intereseaza!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Sunt singura fara aviz pt comanda din 9 ?? Ce trista sunt :(
Mai ales ca vad ca balerinii aia sunt mari, eu am comandat 38 desi port 37,5, balerinii ceilalti 38 imi erau la fix... Oricum aia sunt in comanda din 10 asa ca pe saptamana viitoare sper sa vad si eu coletele.... Deja ma oftic...de ce nu a venit si a mea ?

nici eu nu am nici un aviz si fetele din arad au primit deja....

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by addya

nushu, clikaie alaturi, o sa te prinzi daca trebuie sa dai pe poza mai la stanga sau mai la dreapta...te prinzi tu!
ieri era cu "mai la stanga" la aubaines
gab, sigur ca ne intereseaza!

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

adina m-am prins si eu demult de treaba cu mai la stanga si mai la dreapta da acu s-a decalat cu 2-3 produse mai la stanga sau mai la dreapta deja e prea complicat ca daca vreau sa vad ultimu produs de pe pagina tre sa trec pe pagina cealalta

aissa mai sunt o gramada de fete cu comenzi din 9 stai relaxata...iar cu balerinii n-ai de unde sa stiu cum se aseaza pe piciorasteapta-i sa vina si vezi tu pe urma...si apoi daca ti-s mari n-ar fi prima teapa pe lr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

eh, ma rasfat si eu, ce vreti? mi s-a lungit gatul asteptand coletele. prima comanda e din 9 si e mai mult ca sigur punga, a doua, cea din 10, va fi probabil colet, si banuiesc eu, din experienta, ca o sa vina mai repede coletul decat punga. abia astept :)

Pt cine intreba de lenjeriile de pat Machu pichu si Cytise: eu le am in comanda din 10, cand le primesc o sa zic cum sunt.

Mergi la inceput