Din data de 11 august shi pana prin 15 o sa fim la Cluj, respectiv eu, Yasmine, AlexandruL shi Andreas.
Daca avetzi programata vreo intalnire pe atunci spunetzi-ne shi noua.
Noi vom sta in Manashtur pe strada Izlazului.
Corinna
Corina, din pacate noi vom fi la mare din 2 august, s-ar putea sa ne intoarcem in Cluj abia prin 14 caci vrem sa ne oprim si la munte....daca ajungem inainte de 15 am sa intru pe net sa-ti scriu, poate ne vedem. Si....mancam papanashi!
Raluca si Ilinca (1 an si 6 luni)
Buna Yasmine,
vezi la generale Bobita a propus o intalnire pe 10 august la baile Cojocna.Daca este prea devreme pentru tine scrie acolo si poate schimba data.
Gabitza
Yasmine, noi cred ca vom fi in cluj in data respectiva si ne putem intalni, mai vorbim
numai bine
Draga Yasmine,
Noi locuim tot in Manastur. Scrie tu o data cand ai vrea sa ne intalnim,poate vin mai multe mamici si mai vb
Dana si bb Andy(5 luni)
Dana
Dragelor, numarul meu din Lugoj la care pot fi contactata din 8 august incolo e 0256/352306; o sa fim la intalneala din timisoara pe 9 august shi plecam spre cluj pe 11 august shi stam o saptamana la cluj. Abia cind ajungem in romania o sa ne luam o cartela shi vom putea fi sunatzi la mobil, o sa vad cum sa intru pe net de la o sala ca sa va dau numarul de mobil.
V-am tzucat, shi ne vedem la cluj.
Corinna
Si noi vom fi in Cluj atunci.
Dana- unde in Manastur stati? Noi stam pe Tarnita, in Gradini Manastur.
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai
Noi pe Izlazului !
Daca avetzi chef bagatzi un numar de telefon, noi o sa ne luam o cartela cind ajungem in Ro, poate reushesc sa intru la un net-cafe sa va dau numarul.
See you la Cluj!
Corinna
noi stam in marasti, dar nu-i bai, daca vreti ne putem intalni cand ajungeti in cluj, nr meu de tel. 0740230167
numai bine
florina si Danny Thierry
Corina, vezi ca iti trimit numarul meu de telefon la PM. Suna-ma cand ajungeti in Cluj si poate ne intalnim sa planuim o intalnire mai mare.
Anda si bebelusa Carina cea nazdravana
http://community.webshots.com/user/andamihai