Urmatorul presedinte/guvern?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da, sa nu merg la vot, si sa ajung ca in anul ala de am avut de ales intre Iliescu si Vadim si am dat buluc sa-l votez pe Iliescu tinand cont de alternativa Ce ati zice de urmatorul scenariu: cetatenii scarbiti de clasa politica nu se prezinta la vot, merge doar o minoritate si ne trezim ca intra in turul 2 Becali ... pai nu o sa votam atunci cu Basescu/Geoana/oricine o mai fi?

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Iata ca au trecut cei 20 de ani a lui Brucan si cred ca mai avem nevoie de inca cel putin 20 pt a depasi tranzitia asta interminabila.

Nu avem ce alege si nici din ce alege, asta e cea mai mare pb.

Oamenii de care avem nevoie stau in banca lor pt ca isi dau seaman ca nu au decat doua variante: fie se impun se lupta cu morile de vant si sunt slabe sanse sa izbuteasca intre sacali, fie se adapteaza sistemului.

Asa incat trebuie sa se cearna vechea generatie si sa speram ca noua generatie nu o sa mosteneasca obiceiurile strabunilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Basescu cred ca oricum iese presedinte, nu prea imi pun problema de prezidentiale, da' ce facem cu parlamentu'?

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by april
Asa incat trebuie sa se cearna vechea generatie

corect!
quote:
si sa speram ca noua generatie nu o sa mosteneasca obiceiurile strabunilor.

Care noua generatie? Chiuariu, Adomnitei, David, Daciana, Ponta, Seres, Boureanu, Olteanu, Lavinia, nepoata Noricai, Serban, si, cu voia dumneavoastra ultima pe lista, fata lu' tata Basescu?
Singurul care a avut o (foarte) buna prestatie la categoria under 40 a fost Razvan Ungureanu.
Cred ca si generatia asta tre' sa se duca. Brucan reloaded.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ma refeream la cei care acum au 18-20 de ani, nu la astia de 35-40. Sunt irecuperabili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

quote:
Originally posted by danitin

Da, sa nu merg la vot, si sa ajung ca in anul ala de am avut de ales intre Iliescu si Vadim si am dat buluc sa-l votez pe Iliescu tinand cont de alternativa Ce ati zice de urmatorul scenariu: cetatenii scarbiti de clasa politica nu se prezinta la vot, merge doar o minoritate si ne trezim ca intra in turul 2 Becali ... pai nu o sa votam atunci cu Basescu/Geoana/oricine o mai fi?

Da, sa mergem la vot si pe cine sa alegem dintre: Nastase, Geoana, Becali, Basescu, Vadim si inca vreo 3 pusi de iepuri acolo?!!! Zau asa? tu ce solutie vezi??? Sunt aceiasi de vreo 19 ani incoace... Nu mai apar figur noi...nu avem pe cine sa alegem la vot... nu avem alternativa...
Sa apara un personaj nou la presedintie si atunci eu ies la vot cu tot cartierul...
Eu raman la parerea mea ca presedintele care iese conteaza intr-o mica masura fata de partidul de guvernamant si de senatorii si deputatii desemnati din aceste partide!

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Orice presedinte/guvern/consiler/primar.... ar veni interesul primar va fi reprezentat de BANI. Asa incat ceea ce poate sa difere va fi modalitatea lor de a fi facuti. Unii (dintre cei care vor veni)vor fi mai destepti, altii mai putin in general mai putin dar in spate va sta intotdeauna interesul pentru bogatie. Cat mai rapida desigur. Si de aceea legislatia se va modifica de asa maniera incat sa serveasca acestui scop. Lipsa controlului si a raspunderii la nivel decizional se va propaga pentru ca nimeni nu va avea interesul sa sa autocontroleze sau sa fie controlabil. Ecuatia este TIMP SCURT = BANI RAPID. De aceea se cumpara pozitii, interese, relatii pentru a se recupera costul si de a obtine profit ca sa fiu suficient de lord ca sa il numesc profit. In fapt este furt.
Indiferent cine se prezinta in spate are acelasi si acelasi interes privat in niciun caz nu unul public. Cat despre generatia noua are doua dezavantaje majore:
1. Nivelul de pregatire
2. Lipsa experientei practice "de viata"

Generatia actuala are cel putin "experienta" de aceea este unde este. Pregatirea devine ceva relativ pentru ca sunt hoti destepti(culti) dar si hoti pragmatici (a se citi inculti dar...)

Ati citit "Ciocoii vechi si noi?" Daca nu, e o sugestie nu de alta dar se va aplica de minune in Romania in urmatorii 8 ani. Parerea mea desigur.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Chiar despre asta vorbeam cu sotul meu aseara.
Si ne-am hotarat: nu mai mergem la vot.

Din pacate nu mai avem de ce, sau pentru ce
Atata timp cat o lege, o stire, o cauza, este interpretata in 2 moduri diferite, total opuse, dar legale amandoua nu mai vrem stampile in cartile de identitate.

Atata timp cat un votant al unui om politic continua sa-l sustina chiar daca acesta face lucrurui necurate, eu degeaba ma zbat.

Deci adio VOT!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Sunt de acord cu aproape tot ce s-a spus pe aici! dar astea le stiam!
La intrebarea "ce e de facut", nu a raspuns nimeni! Si nici eu nu stiu!
Deci, singura solutie e sa ne inarmam cu rabdare si sa asteptam sa treaca? Asta inseamna ca noi nu o sa mai apucam vremuri mai bune!
Cum spunea cineva: inca o generatioe de sacrificiu!
Da, de acord ca presedintele nu e atat de important ca guvernul, dar totusi, el ne reprezinta tara; iar Basescu, uite ca e important, daca nu era el nu aveam atatea scandaluri: se impartea osu' intre ei fara prea mare tam-tam! dar acum mai trambitam si in cele 4 colturi ale lumii cat de corupti sunt romanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ne invartim practic intr-un cerc vicios ca daca nu ne ducem la vot, ies ailalti, daca ne ducem ies ceilalti si o sa iasa tot prost!
Drept urmare ce facem?
Cam am ajuns vai de capu nostru, codasii Europei!
Eu sunt "decretel" si mi-am trait traiu numa-n sacrificiu, asta e, timpu nu-l pot da inapoi, dar cu copii nostrii cum ramane?
Macar la ei sa ne gandim!

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput