Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitz78 spune:
andreea - off..ca mare-i bucurestiul asta!
tomitza - am vb cu cumnata. medicamentul se numeste gaviscone(nu stiu daca asa se scrie!) si e frantuzesc.lui i-a facut bine.pupici multi si multa sanatate!
nana - tinem pumnii sa primiti mai repede confirmare si pupici lui andrei.
astept sa se trezeasca pitica, ii dau sa pape si apoi iesim.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Pinacolada spune:
Bee-imi pare bine ca Razvanel e mai bine cat de cat! hai ca o sa treaca si asta, mai rezista un pic!
Magdaz-si eu tb sa completez minunea aia pt dosar, daca o sa am vreo nelamurire o sa indraznesc sa te intreb!
Andreea11- as iesi eu , dar nu am cum, sunt singura cu amandoi....nu pot sa fug cu carutul dupa luca care alearga, vrea in leagane etc....dar e asa frumos afara...deh, asta e!
Roxana-bona care tb sa ma sune si de care imi placuse la tel m-a sunat aseara ca tb sa faca o operatie, deci ........s-a terminat si cu asta, m-am enervat ingrozitor!
ce fac copilasii sunt ok?
da, du-te la discutie, e ok!
sper sa rezolvam si pb asta care e stresanta rau!
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Tulai, Mario, nu cobi....
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
super tari expresiile tale..ardelenesti
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
betty78 spune:
Mandarinutza, Roxana, Bernix, Myral, Danutza36, Gabitz78, Gabriela77 fetelor bebe Mario va multumeste pentru aprecieri.
Myral nu e blondin, este roscatel, de fapt un blond coniac, dar deja in spate unde i-a crescut altul este in blond nisipiu....incepe sa se schimbe....imi pare rau, ca imi placea asa de mult, mai ales ca are pielea alba si ochii negrii.
In rest aseara am avut iar program de nou nascut cu treziri le 3 ore si supt pe masura asa ca azi sunt zombie
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Celia spune:
Multumim de primire, ma simt asa ca ma alatur unui grup de prietene unit si mai vin si altii din urma si-l fac mai unit si mai mare.
Desi au mai fost mesaje prin care ceream acordul vostru de a ma alatura grupului , nu intelegeam ce se intamplase cu ele ( nu au fost trimise-ieri am inteles ), dar eu asteptam sa –mi apara mesajele.....Oricum v-am citit destul de greu din urma numeroasele capitole , cand ma apropiam sa ajung la zi cu cititul , aveati voi viteza si ma trezeam cu pagini bune de recuperat. Alaturi de voi , prin postarile voastre am trait clipe de bucurie si de suparare . Ma bucuram de cate ori citeam ca au mai facut cate un pas in cresterea lor bebelusii , prin sunete , miscari , manifestari de alt gen si ma intristam cand citeam ca au probleme cu nasucul , harcaieli , raceli si dermatite . Aceleasi stari se manifestau pentru mamici cu bucuriile si supararile lor. Am incercat sa fiu cu sufletul alaturi de Rita la pierderea suferita , caci nu stiu daca e durere mai mare pentru un parinte sa-si ingroape copilul. Si de la Nana asteptam si inca astept sa citesc mesajul prin care sa ne bucure cu vesti bune despre Andrei. Asa ca va dorim la toti , mamici , dulcetele si papanasi precum si copilasilor mai mici sau mai mari , toate cele bune ,sa fim sanatosi si sa ne bucuram unii de altii.
Am vazut multe , multe poze cu minunatiile de copilasi...sunt superbi.
Acum sa va spunem cate ceva de noi ... suntem patru :doi scorpioni(mami , tati) si doua balante(Andreea , Andrei). Mami si tati sunt fericiti ca au doi copii minunati , Andrei e baiat mare , elev in clasa a III a , si cu totii au asteptat-o pe dulceata de Andreea ,care are aproape 4 luni.
Andreea s-a nascut prin nastere naturala , pe 30 septembrie 2007 , la ora 2,50, cu greutatea de 3, 500 kg, lungime 53 cm ,scor apgar 9. Am avut botezul pe 24 noiembrie . Vaccinul de la doua luni Infanrix Hexa i l-am facut pe 30 noiembrie , de ziua numelui ....urat cadou s-au gandit parintii sa-i faca , dar util.... In fiecare zi ne bucuram de copii nostri cu etapele lor de crestere si dezvoltare. Andreea gangureste , rade , ne cearta (atunci ii reusesc cel mai bine combinatii de sunete nei, mei , ghei, hai), progreseaza cu intoarcerile, prinde jucarii si duce la gurita , dar mai mult ii plac mainile ei .
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
Pinacolada spune:
Roxana- vezi ca discutia dureaza in jur de 1 h!
Nu, nu ai apucat sa-mi zici de mobexpert! ti-a placut?ce ai rez?
Celia spune:
Nana Multumim ca iti faci timp pentru noi , sa ne treci in listuta
Sanatate multa lui Andrei si sa vina vestile bune de la Boston .
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
alehiam spune:
Celia bine ai venit! V-am trecut in listuta!
Sanatate puiutilor mici si mari bolnaviori. Din pacate si al meu intra aici - suntem un pic ragusiti .
Nana ma bucur ca ne mai dai si niste vesti bune despre voi. Sa dea DD sa auzim numai din astea de acum de la voi . Doamne ajuta sa va intoarceti sanatosi de la Boston.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
isabeluta spune:
Nana ce veste frumoasa! sa fie tot asa!!!!
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei