Copiluti de mai-iunie 2005 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Nelia dupa cate am inteles eu Tudora are mucozitati multe ...dupa experienta mea cu Delia si Bianca iti pot spune ca din cauza asta si tuseste avand plamanii incarcati cu secretii neeliminate...de aici si febra...nu-i cazul de pneumonie,dar de bronsita da...antibiotic va trebui sa-i dai ,sau poate nu...insa va trebui sa gasesti o metoda sa-i elimini mucozitatile...exact asa am patit eu cu delia in decembrie ,dar am vndecat-o homeopat ,ceea ce nu gasesti acolo ...aici mi-a dat pentru delia Klacid de 250mg si restul homeopate...sare calda pe piept ,frectie si multe lichide,vitamina C...si neaparat scoase secretiile

Restul mai traziu ca se intrerupe curentul la noi vreo 2 ore

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Ielau,

Danelutza, un RMN ai facut? E posibil sa fie ligamente rupte asa cum am eu la genunchi, cu asta se traieste dar ai dureri si cred ca ai strans lichid daca e tot umflata. Nu sunt experta, poate bat campii dar eu am trecut de doua ori prin asta cu piciorul. La radiografie nu se vad partile moi, d-aia am facur rmn. Sanatate multa, ai grija de tine.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Anca foarte frumos arata...eu poate as pune un strop de culoare pe pereti pentru ca albul imi da senzatia de spital...dar este foarte frumos asa cum ati aranjat...spatios aerisit...baia lui Patrick imi place la nebunie...as sta eu acolo ...

Spunea-ti de somn la copii...Delia doarme 2-3 ore la pranz si 11 noaptea adica ajunge pe la 14 din 24...si cu toate astea in alea 10 ore cat e treaza rupe casa-n doua...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

ANCA; mor de invidie ce camere imense aveti.Sa le vezi pe cele din Londra!!! Cred ca baia voastra e cat dormitorul meu.Mor de ciuda!!! NUmai pt spatiu si m-as muta acolo.

Alex are programul urmator:
1.daca nu doarme la pranz la ora 20:00 e pus in pat...mai citim pana la si jumate si la culcare pana la 08:30.

2.daca doarme la pranz e pus in pat pe la 21:30 cel tarziu 22:00 cu mare indulgentza.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Viata copilului meu a inceput sa prinda culoare De cand a descoperit ca stie sa zica si sa recunoasca culorile le arata peste tot in jurul lui. Dora zice ca spune culorile la toate masinile pe linga care trec.

Ieri eram imbracata cu o pereche de pantaloni galbeni si asta am vazut ca e una din culorile preferate. Am dat ceva pe mine si m-am dus sa ma schimb. Cu el atarnat de mine, ca nu ma lasa sa ma dezbrac Dupa ce am reusit s-a dus la cosul de rufe murdare si i-a extras de acolo si mergea cu ei tarandu-i prin casa si ma urmarea plangand si ma punea sa ma imbrac iar cu ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gabitza- fain isi aleg copiii astia pasiunile, mandra mea si a ales literele mai exact doar vocalele si ne termina fie acasa sau pe strada peste tot le vede si urla de fericire cand le vede si le spune pe un ton ca toata lumea din jur se uita la noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Nelia-ai grija cu Tudora. Asa a facut Maya si am sfarsit prin a-i da antibiotic de la mine putere si numai asa s-a facut bine. La fel avea si ea (de fapt mai are putin) o tuse foarte urata, tusea ca un magar.

mercedes

Somn-Maya doarme noaptea cam 10 ore si ziua maxim o ora si jumatate.

Tdi-eu daca Maya ar face ca Alyssa, as incerca in mod clar sa-i schimb programul de somn. Nu se poate asa, pentru ca voi nu va odihniti deloc. Eu nu as mai lasa-o sa doarma dupa ora 17 (de fapt eu nici acum nu o las pe Maya sa doarma dupa ora 17). Si Maya dormea la un moment dat dimineata pana la 11 si seara ma enerva ca se culca extrem de tarziu. Acum dimineata nu o mai las mai mult de 9 (desi de cand a inceput gradinita as vrea macar la 8 sa se scoale, dar imi da scularea la 7 si in week-end ). Este adevarat ca fiecare copil este diferit si tu iti cunosti cel mai bine copilul, dar eu am reusit sa-i schimb programul Mayei numai impunandu-i niste reguli clare si m-am tinut de aceste reguli. Eu sunt cam ca si Laura, mi se pare ca un copil trebuie sa aiba niste regului pe care sa stie ca trebuie sa le respecte. Nu multe, dar cateva care sa-ti faca si tie viata mai usoara. Te rog mult sa ma ierti ca dau sfaturi aiurea, dar efectiv ma gandesc la tine cum rezisti in conditiile astea.

culori-deci si ai vostri au culori preferate. Maya iubeste rozul (care mie nu-mi place deloc ). Cred ca multe fetite la varsta asta prefera aceasta culoare pentru motive care imi scapa.

Gata, pauza de dimineata s-a terminat. Plec la servici.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am intrat pe pozele de la concurs si in afara de ale mele am vazut ca mai sunt de la Androix, Florentina si Mercedes. Cel putin pe astea le-am recunoscut. Asteptam votarea :)

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ce concurs?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput