Sunt insarcinata. Mai pot alapta?
Raspunsuri - Pagina 2
petra spune:
Nu-ti pot da un raspuns, dar te felicit din tot sufletul pentru sarcina si primul copilas! Sa fii sanatoasa si sarcina usoara !
petra spune:
Formalhauti,
Felicitari pentru o asa mamica ! Nici eu nu am mai auzit de o asemenea situatie ca la tine ! Sa-ti fie copii sanatosi si tu alaturi de ei !
diana_n spune:
Formalhauti, jos palaria ! de fapt n-ar ajunge nici un magazin intreg de palarii
Eu mi-am propus sa-l alaptez 1 an si aproape mi-a reusit, la 1 an fara o saptamana Petrut a decis sa se lase de supt.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
maricar spune:
Am citit mesajele voastre si am discutat si cu doctorita mea ginecolog. Cred ca pana la urma cel mai bine ar fi sa-l intarc treptat pe cel mic, nu de alta, dar la prima sarcina m-am chinuit rau cu o anemie, asa ca mi-e putin teama. Oricum, o sa va tin la curent, sa va spun cum a reactionat bb
maricar spune:
Fomalhauti,
Am uitat sa te-ntreb , de cate ori pe zi sugea copilul tau? Al meu nu ma lasa toata ziua, suge non-stop si nu prea se omoara cu mancarea.
Si inca ceva, tu cum te simteai in timpul sarcinii? Eu ma simt asa rau si am probleme si cu o anemie. Stiu ca cea mai buna solutie e sa-l intarc, dar incerc s-o fac treptat. Ieri nu i-am dat decat seara si noaptea si azi vad ca n-a mai cerut asa des. Poate o fi mai bine maine.
pisi_ella spune:
quote:Mai degraba asa a fost sa fie. Dupa cum am mai scris, fetita mea a supt tot asa, pana am intrat in luna a 4-a cu bb 2. Iar lapte cu bb 2 am avut la greu...a supt aproape 2 ani.
Originally posted by bumbita
formalhauti felicitari1 nu am mai auzit caz ca al tau!!! bravos!!!
eu l-am alaptat pe sebi pana la 1 an si 3 luni - eram gravida luna a 4 a - dupa care s-a intarcat f usor.toti mi-au zis ca nu e bine pt samburel, ca-m slabeste organismul, ca nu are el cu ce se hrani prin placenta etc. pentru bebe 2 nu prea am mai avut lapte asa ca la sebi. nu stiu care sa fie cauza.....alaptarea inaintat si perioada scurta de refcaere a hormonului prolactina si a canalelor galactofore sau nu a fost sa fie. l-am alimentat exclusiv la san o luna, apoi am completat si acum la 4 luni mai avem o masa de lapte de la san, in rest formula.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
_Ella, Emma & Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
Fomalhauti spune:
quote:
Originally posted by maricar
Fomalhauti,
Am uitat sa te-ntreb , de cate ori pe zi sugea copilul tau? Al meu nu ma lasa toata ziua, suge non-stop si nu prea se omoara cu mancarea.
Si inca ceva, tu cum te simteai in timpul sarcinii? Eu ma simt asa rau si am probleme si cu o anemie. Stiu ca cea mai buna solutie e sa-l intarc, dar incerc s-o fac treptat. Ieri nu i-am dat decat seara si noaptea si azi vad ca n-a mai cerut asa des. Poate o fi mai bine maine.
"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"
In ultima parte a sarcinii cel mare nu mai sugea prea mult. Sugea dimineata si seara si uneori mai uita. Nu cred ca mai aveam mult lapte, cred ca ii placea sa stea, cum zice sotul meu "la sufletul lu' mama lui".
Eu m-am simtit bine in timpul sarcinii. In schimb, dupa fiecare din primele 5 nasteri am avut cam 10 zile probleme cumplite cu sanii. Am facut fisuri, sangerau, ma dureau. (Se zice ca asta patesti cand nu stii sa alaptezi, cand nu pui copilul corect la san...) Dupa nasterea nr.6 nu am mai patit asta, chiar nu am avut nicio problema.
maricar spune:
Da, de problemele cu sanii mi-e si mie teama.
Si eu am avut probleme la-nceput, ma dureau ingrozitor, imi sangerau, am facut si mastita, dar n-am renuntat sa-l alaptez. Tocmai pentru ca stiu cat de tare m-am chinuit, ma doare sufletul acum cand stiu ca trebuie sa-i fur bucuria asta...
Roxie spune:
Sigur ca poti alapta, fa-o cat inca e posibil. Denisa avea 4-5 luni cand am ramas insarcinata cu cel mic, si am mai alaptat-o pana pe la 6-7 luni, cand nu a mai vrut ea, si se si redusese semnificativ cantitatea de lapte. Denisa mai sugea doar dimineata putin, si seara putin. Intarcarea nu a fost nici o problema, cred ca se si schimbase gustul laptelui.
Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)