***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 7
miniuta spune:
mai, in timp ce mancam mi-am dat seama ca sunt tare neseriaosa (ca sa nu spun nesimtita). am multumit de felicitarile de ziua noastra, dar pe celelalte capsunici nu le-am mai felicitat si noi la randul nostru. asa ca fac mea culpa si zic in gura mare LA MULTI ANI! si tot ce e mai bun pentru bebei si parintei.
elteka, nu ma intreba de dieta, ar merge ea daca nu m-as abate eu. in fiecare seara dau raportul la montignace, dar geaba..daca chiar vreau rezultate ar trebui sa ma straduiesc mai mult. zici de elias ca nu merge in patru labe...dar ce frumos stie el sa stea in fundulet. poza aia cu el pe pervaz ma termina...un dulcic. de cate ori pe saptamana mergi cu el la inot? si mai mergeti la "gradinita"? aici exista niste grupulete in cadrul bisericilor pentru copiii care merg de-a busilea, dar eu mai astept putintel pana oi putea merge cu el acolo sa socializam si noi. sa ne povestesti si noua ce tipuri de activitati faceti, poate putem aplica si noi acasa. ´tu cum mai esti cu depresia??? sper ca ti-a mai trecut
ali, socrii tai se pot lua de mana cu socrela care imi tot spune ca david nu o sa se mai trezeasca noaptea cand o sa manance mai mult. o mare tampenie. ii tot povestesc si nu ma crede. de ex, sapt trecuta a mancat intr.o zi la sase si apoi a dormit de la pot seara pana dimineata la sase si ceva fara sa se trezeasca nici macar o data. ieri in schimb a mancat la sapte, la unspe seara, la doua si ceva (dupa ce de pe la unu m-am plimbat cu el prin casa, am incercat sa dorm cu el) si apoi la sase si ceva a cerut inca o portie. in fine...unii oameni trebuie pur si simplu ignorati. felicitari pentru tai-tai! ce ochios si bulanos este el, mortal. si ce bine sta in fundulet...al meu cade ca blegul, nici o sansa sa stea curand in fund. mi-a placut cum ai povestit dimineata de bebeii care vor dupa noi. stii cum am spalat azi vasele? cu el in picioarele mele, ma tragea de papuci si de pantaloni, de trebuia sa fiu tare atenta cum imi misc cracii, ca nu cumva sa-l calc pe maini.
mamica lui david(21.05.2007)
dianalaura spune:
ali, am vazut filmuletul cu rafi. Ce scumpic este. Si Stefan face "pa" dar tot numai cand vrea el. Aseara chiar a zis "pa" in timp ce facea cu manuta. Dar au ei toane, numai cand vor.
Elteka, pupam scumpetea mica de Elias. Si poti sa iti schimbi semnatura, nu mai e "Dolofanel Fat Frumos cel chel" , vad ca aveti par cam ca si Stefan. Si tot asa face si Stefan cu gurita, ne umple catedata de scuipat , plus ca se urca pe mine si pe taica-su si face brrrr pe burta noastra, sa se auda zgomot. Si noua ne place sa ne savuram piciorusele, o facem cu fiecare ocazie posibila.
Am si eu o intrebare, pentru mamicile de baieti in special: si ai vostrii baietei se prind de "ustensilele" din dotare cum prind ocazia? Stefan cum ii desfac pampersul sa il schimb cum e cu mana pe "bucurii". Si trage de ele de mi-e mila saracul sa nu il doara. L-am si flimat, dar nu stiu daca o sa reusesc sa il pun. E filmat cu telefonul, si nu stiu daca o sa reusesc sa pun filmuletul. Dar v-ati prins voi de idee.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan
carstea spune:
Da Diana ne-am prins ca si Rares face la fel.Eu mi-am propus sa nu-i interzic sa puna mana la pompier(asa ii zicem).Am o cunostinta care ii spunea fiului ca daca pune mana se usuca si cadesi ii era frica saracului copil sa n-o piarda.Oricum ne vom confrunta cu niste situatii zic eu.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
kay spune:
sunt foarte off topic, imi cer scuze ca n-am citit mai nimic azi... Sonia e dispneica, adica respira mai repede decat normal... si bag diuretice in ea de parca ar fi fantana ce tb secata... ce sa mai , sunt cu nervii la pamant, acu ca are insuficienta cardiaca (pt ca de acolo vine dispneea asta) imi vine sa-mi dau pumni in cap ca am amanat cateterismul, dar oricum, eu am calculat ca in 3 ore suntem la spital. sunt 4 zboruri catre Munchen si daca maine cand o vede si cea de-a doua pediatra (cea de la terapie), zice ca e nasol, maine seara sunt in avion si ma duc la Munchen. si stau acolo pe langa spital pana cand o trebui intervenit, ca mi s-a acrit sa imi plezneasca tot capu si inima de frica.. mi-ajunge ! asa ca eu sunt un vulcan de nervi, stres, depresie gata sa erupa, n-am dormit azi noapte mai deloc, azi m-a apucat si am facut curat in toata casa si acum Sonia doarme, respira normal si eu stau sa izbucnesc in plans... un plans de, cred eu, defulare. ah si nici n-am mancat nimic azi, am baut putina apa... nu-mi arde de nimic, abia ,m-am urnit sa va scriu... of, ca nu ne mai e si noua bine odata
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Pepsi spune:
kay, draga de tine, imi pare tare rau, of, tin pumnii sa-i fie bine lui sonia, incearca sa dormi si tu putin daca poti cit doarme ea, si neaparat sa papi ceva, of, sanatate la micuta luptatoare!pup inimioara
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
dianalaura spune:
Am reusit in final sa pun filmuletul, acum incarc si altele, dar mi-e ciuda ca se vede prost.Ma prind de chestii :)
Kay draga de tine, incearca sa mananci si tu ceva.
Gata, nu mai scriu ca a adormit si aude tastatura si se trezeste.
diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007
Stefan papa tzitzi
Asa creste Stefan
Madi spune:
Kay uite un pentru Sonia sa isi revina si inca unul pentru cea mai curajoasa mamica! Eu sunt convinsa ca Sonia va fi bine!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ali24 spune:
kay.imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin atatea greutati.dar sunt sigura ca o sa va fie si voua odata bine(asa cum iti doresti tu).si sa sti ca noi va tinem pumnii si ne rugam ptr voi sa treceti odata peste toate "incercarile"astea si sa va puteti bucura si voi de fiecare zambet,dintisor,cuvant,pas si tot ce apare nou in fiecare zi fara aceste "piedici".pupam soniuta cea luptatoare si mamica ei cea puternica si curajoasa
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ali24 spune:
dianalaura am vazut "chestiile"lu stefan.e tare3 dragut si ce da el din maini si din picioare.........si eu vreau sa isi bage rafi piciorusu in gura
miniuta.nu stiu de ce nu imi deschide la tine sa vad pozele.imi scrie:The page cannot be displayed.incerca sa vezi si tu daca merge.o sa mai incerc si eu.
fetelor zilele astea am admirat aproape toti capsuneii si pe care nu i am vazut inca o sa ma mai uit acuma seara si maine dar deja mi am facut o parere oricum:avem niste copii superbi si foarte reusiti toate.suntem de invidiat
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
ckristina spune:
kay, ma gandesc la voi!ma rog sa fie bine.ascult o pe pepsi, mananca ceva si incearca sa te odihnesti. de la noi.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)