***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 19
An@ spune:
Mica, nu mai spune de-astea sensibile, ca mi s-au impaienjenit ochii si sunt la birou, nu-mi permit sa plang.
Desi nu citisem inca despre bianca brad si eu am luat-o ieri noapte pe Ana cu mine si asa biiiine am dormit amandoua! si a mea se agata de bluza mea ca sa nu pot pleca de langa ea.
mami de Ana (22mai)
bogalina spune:
fetelor,bagati-ma si pe mine in seama!vorba lui carstea!
v-am intrebat de HUGGIES,chiar nu foloseste nimeni?
Alyna24,ti-am trimis pm,raspunde-mi te rog
mica0307 spune:
an@ sorry.
bogalina eu folosesc happy si sunt foarte multumita de ei. Maya nu s-a iritat nicioadata.
carstea nu prea ii mai baga Mayei batista bebelusului in nasuc ca am vazut ca face mai multi mucisori dupa. II dau cu spay cu apa de mare (cu nu mai suporta seringa cu ser fiziologic) o las putin si dupa ori ii scoate ea ca stranuta, ori ii bag un betisor de urechi si ii scot.
carmen_so ai intrat in posesia incalzitorului? Mercic frumos .
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
tudorcatalin spune:
carstea, batista bebelusului e mai eficienta decat pompita, dar am vazut ca ti-a raspuns deja kay.tot pe baza de aspiratie este.
multa sanatate .
magda, mama lui tudor catalin(17.06.2007)
poohy spune:
Bogalina, am citit intrebarea ta dar chiar nu folosesc, am incercat numai o data si i-au facut rani lui Manu - ca ea e mai puficioasa si grasuna, ii trebuie scutece largute sa nu o deranjeze la picioruse (si mi-a mai spus cineva ca din cate stie Huggies (pe care le prefera) merg mai bine la copii mai slabuti. In parc in vara am vorbit cu o mamica care pentru fetita de 8 luni si 8kg (deci nu grasuta, nu slabuta) folosea Huggies)
Mica, sa te auca si sotul sa aduca multe cadouri (adica ce l-am rugat sa aduca) :D El saracul ar aduce si o tona dar numai de electronice, sa nu ii ceri altceva. Ei acum l-am stresat si i-am zis ca nu vreau nici o electronica :D O sa incerc eu sa comand la el la hotel ceva. Cu shopping-ul fara proba am exersat eu zilele astea ca am facut 2 comenzi cu hainute de Manu de pe la redoute si am strecurat si o fusta, o bluza si un sacou pentru mine. Dar de ce in state se face shopping fara proba? Sau comandai si tu de pe net?
El e in Illinois - langa Chicago, dar a plecat ieri dimineata si vine abia pe 23 februarie Saracul ii e frica sa nu cumva sa nu il recunoasca Manucu la intoarcere Si unde pui ca exact atunci s-ar putea sa plec si eu o saptamana - nu se stie inca unde, ori la Austin (Texas) ori la Azuga... Deci 5 saptamani fara tati Si o saptamana fara Manucu (daca e la Azuga l-as ruga pe tati sa vina cu fata la munte...)
An@, Ana cea delicata! Acum nici nu stiu cum e mai bine, asa micuta ca Ana, sau elefantel ca Manu (m-a socat vineri, de la 9.750 saptamana trecuta avea 10.090 , e adevarat dupa ce mancase, dar se simte bine la mana)
Cu analizele si eu stiam ca pana la 2-3 ani nu sunt relevante - dar am vrut sa incerc - tot citind de mamici care au reusit sa depisteze totusi ceva cu analize facute si la 3 saptamani. Dar cum lui Manu i-au iesit toate negative...
Cam 3 saptamani a fost limpede la fata (prima oara de la 5 luni, si de la 3 luni pana la 5 luni si ceva a avut crusta pe gusulita), dar acum iar are bubite. Mai altfel - eu cred ca sunt de la ros ca e intr-o eruptie dentara continua - roade absolut tot ce intalneste, cum o lasa mai moale cateva ore, se mai linisteste, cum o apuca, se face iar rau. In schimb eu multumesc lui Dumnezeu m-am mai linistit, sunt mult mai calma, sunt fericita ca am copil sanatos si vesel si mancacios, nu conteaza cate bubite are, nu mai imi vine sa ma arunc pe geam.
Hai ca ma duc sa imi plimb matza, ca acum e tare vesela si muta scaunele din loc
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
chris27 spune:
Bogalina,si noi folosim tot Happy,aproape de cand s-a nascut daphne si mi se pare ca sunt mai bune becat pampersul,,,Oana,te rog nu ma intrista ca...plang!...Tu stiii ca mereu am fost sincera cu tine;atunci cand nu credeam in sansa Soniei ,ti-am spus asta si...am plans impreuna cu tine...Dar acum cred...si nu e numai asta...sunt sigura ca veti reusi!!!!!Nu poate fi altfel....nu concep,,,,Te rog sa fii tare in continuare!De dragul Soniei si ...putin acolo
(o urma...)de dragul nostru,ca noi va iubim mai presus de fiecare cuvant pe care vi-l scriem...si daca nu va scriem,totva iubim....uite!nu-mi gasesc ochelarii de 2 zile...Scriu la mesajul asta de o ora...cu +3,25 ala ocheti///vad o fract de secunda...iarasi nu mai vad un minut....Ideea e ca eu cred in voi!Si va iubesc tare...si nu mai stiu nimic de andrada si antonio de cateva zile.....Sper ca e totul bine!Si...nu am apucat sa-i urez la multi ani lui timur!O fac acum,cu intarziere...sper sa ma ierte!!!!!!!Si nu mai stim nimic de Pauly,de Petit-Ange....De Arthurana.....de Niolll cu micutul Leon....Hai mai fetelor!un semn cat de mic!!!!!!!!!!Cred ca ne datoram intr-un fel asta,una alteia,,,,
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
mica0307 spune:
poohy cumparam asa de multe haine in state incat nu mai aveam chef de probat. Ca mergeam la cabina de proba cu vreo 20. Si chiar nu aveam rabdare sa le incerc pe toate. Asa ca le luam dupa ochi...si toate s-au potrivit. Merge in Chicago la cumparaturi? Iti scriu pe PM mai tarziu (ca acum o scot pe Maya afara) unde am facut noi shopping in Chicago. Pupici.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
IULIABRAILA spune:
bogalina, eu folosesc hugggies, de la nasterea lui Florin. mie mi se par cei mai buni pampersi de pe piata. cei super-flexi, cu dungulite pe ei, colorate si fluturasi. super buni. nu am avut niciodata accidente sau sa se opareasca. e drept ca Florin este slabut, dar nu cred ca tine de asta. am o amica al carui bebe este gras, si nu are nimic de la ei. asa ca incredere.
Kay, nu te mai uita iubita la asa ceva, nu se poate, tu esti atit de luptatoare iar Rosioara ta este dublu luptatoare. vezi un desen animat frumos, cu Soso, pupaceste-o pe toate partile si este soare afara. chiar daca este ceata.
raportam mers in 4 labutze si de minutze, in picioare, binisor chiar. mami este f fericita iar florin nu mai sta deloc. la schimbat pampersi este crunt.
am fost in buc, la cumparaturi, inclusiv mall. eu nu mai suport asa ceva. iar hainele sint expuse ingrozitor. si ceea ce spuneati de lanturi, vulgaritati si alte astea ma sperie. culmea este ca sint din ce in ce mai multi. probl este ca la noi in oras hainele, incaltaminte si bijuteriile sint numai pt exportat fete in spania, si numai marimi xxs, iar eu sint la xxl, asa ca....ramin fara in curind. nici nu stiu cum sa mai procedez.
afara inca nu pot, sotul nu are nici un liber, macar de o zi. deocamdata.
va pup pe toate,
http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg
Motannel spune:
Carstea, dupa ce ii pui in nasuc Mar Plus (sau alta apa de mare) poti sa scoti mucisorii si cu un betisor facut de tine din vata sau chiar din servetel. Teodora nu prea sta, dar reusesc asa mai repede decat cu pompita care o si sperie!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Madi spune:
Am trimis un calendar frumos, pe 2008, pe mailul comun.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”