***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 13
kay spune:
asa, nu gasea suzi
azi a ost tare frumos in Bucuresti. si vine ea cu o idee geniala : sa scoatem copilul (care e sechestrat la domiciliu de... pe 29 decembrie). si ii zic eu vaaaaaai ce idee buna, ca e cald si frumos... hai ca ma imbrac si mergem. ea nimic. ea : stii, ca ar trebui sa ramana una dintre noi aici, sa termine treaba... si eu sa stii ca ma descurc cu ea ! si eu : lasa ca o scoatem diseara cand merge la doctor
1. eu de 2 zile spal si frec ca am facut curatenie generala, SINGURA !!!
2. eu n-am mai iesit din casa de ... 100 de ani.
3. eu n-am incredere s-o las cu nimeni afara. poate cu doctorii care o stiu. atat !!!
cateodata mi se pare ca ma sfideaza... da nu-mi da seama exact, ca mereu e draguta si cu zambetu la`naintare... si eu proasta ca poti sa-mi zici orice, eu te cred. am crezut pana si reclama aia de la relaitatea, ca a murit Bush...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ali24 spune:
kayma bucur tare mult ca sunteti bine
Florentina Romanda de unde cum sa ma supar .din contra de aia si scriu ca sa radem impreuna.
kaytare si faza cu iesitul afara mai am si eu una asemanatoare dar nu o mai scriu ca daca incep iar nu ma mai opresc
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Ioana13 spune:
Kay, tu esti o luptatoare pe mai multe fronturi!!! Daca nu ai tensiunea marita cauzata de starile Soniei, vine scoacra sa "rezolve" problema asta. Tu nici nu trebe sa mai bei cafea pe motiv de hipotensiune.
PS. si eu am crezut ca a murit si Bush, dar si Cristian T Popescu...
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
timur spune:
Buna fetelor!
A intrebat una dintre voi (n-am retinut cine) de zeamil: da, este amidonul de azi.
Intrebare: iaurtul l-ati dat bebeilor dupa ce le-ati dat iaurt facut in casa?
http://community.webshots.com/user/timur2701
tincutza spune:
Hop si eu cu intrebare - se poate deja sa le dam iaurt? Branzica i-am dat, "invartita" in blender cu alte alea (legume, fructe etc). Cezar insa nu prea vrea sa pape, e nebun inca dupa laptic de mami. Iaurtul ar fi binevenit, o mai "rarim" si noi un pic...
Sobi spune:
poohy draga, m-am linistit cu mesajul tau ca si manu a mancat hartie. se vede ca avem copii mancaciosi care nu refuza nimic, nici macar hartia! vlad e rotund ca o minge, mananca bine si uneori plange cand s-a terminat mancarea. sper sa nu devina grasut, dar am auzit ca dupa ce incep sa mearga consuma o gramada de energie si nu mai iau in greutate asa mult. si noi am ajuns la sapte luni la 9.5 kg.
tincuta, doctora mea mi-a recomandat ca dupa 7 luni putem sa incepem cu iaurt si branzica de vaci. iaurtul il facem din lapte 1.5% de la napolact. sa nu ma intrebi de ce nu cumparam direct iaurt napolact, ca nu mi-e clar nici mie...dar am zis sa facem cum ne-a zis ea macar o luna doua. si il amastec cu banana la mixer - iese ca o spuma fina buna la gust, ce ramane de la vlad il mancam noi.
kay spune:
INTREBARE :
Sonia a facut acum un kk normal, dar cu nite fire ca de ata, scurte si negre... nu e sange, pt ca am turnat apa oxigenata si nu a facut spuma... dar ce poate sa fie? pediatra mi-a zis ca poa sa fie fibre... eu ieri i-am dat pt prima data in supa rosie si ardei... o fi de la astea??? voua vi s-a intamplat??? ca m-am super panicat cand am vazut...
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
Alyna24 spune:
Am intrat sa va spun ca azi-dimineata am facut febra 38.6.Offff....abia scapasem de viroza de vreo 10 zile si acum.....iar!Nu stiu de la ce o fi!Se pare ca virozele astea isi cam fac de cap pe la noi!I-am bagat un supoz cu paracetamol si ii dau Nurofen si Panadol.Deocamdata i-a scazut febra!Parca da sa si behaie un pic!Speram sa nu ne vina si mucisorii iar!
Si....tocami cand ma bucuram azi dimineata ca pt prima data in 9 luni, a dormit de la 9.30 pana la 2.30 cand s-a trezit si a baut un pic de ceai apoi a dormit pana la 7.30 cand am papat laptic ca ne era tare foame!Deci....nu s-a mai trezit sa papae ci doar sa bea un pic ceiut!Sa vedem daca se intampla asta si in seara asta!
Va pupam si...numai bine!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
kay spune:
am lamurit-o ! e de la banana ! ca ieri intr-un exces de zel i-am dat si banana, ca saliva la banana lu ta`su... si i-am dat 2 rotocoale... asa imi trebuie daca ii introduc 3 alimente noi intr-o zi ! si banana, si rosie si ardei... pai normal ca face fibre saracu copil...
Alyna, nu ii dai cam multe medicamente? ti le-a prescris dr? pai Panadolul e paracetamol... si nurofen si panadol si supozitor cu paracetamol... eu nu ii dau Soniei atatea si ea are risc triplu de infectie... pana la urma trebuie sa faca si ei anticorpi... si daca ii dai atatea medicamente, o sa raceasca si mai des si o sa devina imun la medicamentele astea... si nici anticorpi n-o sa aiba... eu m-as gandi de 15 ori inainte da bag un medicament in copil... si n-as baga niciodata de 2 ori paracetamol + nurofen... parerea MEA... no offence
asa creste Sonia
Sonia
www.helpsonia.com
ali24 spune:
kay sigur e de la banana.exact asta vroiam sa te intreb si eu cand am vazut primul tau mesaj daca nu i ai dat banana.dar apoi am vazut ca ti ai dat si tu seama.si nu e de la faptul ca le ai dat pe toate 3 odata(in aceasi zi)e numai de la banana ca asa imi face si mie cand ii dau.si eu m am speriat prima data cand am vazut.
Alyna24 adica cum behaie?ai grija sa nu fie laringita.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)