cum se depisteaza chlamydia?

cum se depisteaza chlamydia? | Autor: piatra lunii

Link direct la acest mesaj

Spune-ti si mie va rog, cum se depisteaza infectia asta si care analiza e mai sigura,daca stiti. Dar ma intereseaza mai ales daca se vede in secretie,luata normal ca la un test pap, sau din uretra, sau din urina sau din ce? Am citit pe internet dar imi par a fi toate variantele?! Intreb pt ca eu aici cand am fost la medic mi-a luat ceva din uretra, cred eu, oricum mi s-a parut asa de groaznic ca inca mi se face pielea gaina si ma intrebam daca alta modalitate nu mai e? Ca cica aia a fost pt chlamydia, separat decat din secretie. Poate ma lamuriti si pe mine, si poate ma lamuriti si cum se poate sa iasa negativ astfel si slab pozitiv (?) in sange? Adica ori e pozitiv ori e negativ, dar slab?

Piatra lunii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Se poate si prin analiza la sange.Cred ca e mai sigur prin analiza la sange.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by gabid

Se poate si prin analiza la sange.Cred ca e mai sigur prin analiza la sange.

Te pup,

Gabi.

sigur ca se poate si prin analiza din sange, dar parerea mea este ca mai buna e cea din secretie.
Eu deja sunt la a treia analiza, si de fiecare data am facut din secretie.Chiar azi astept sa iau rezultatele la analiza.
Chlamydia se depisteaza doar la un exament mai amnuntu, nu iese la o analiza normala.Slab pozitiv, nu am auzit, dar probabil ca iese asa cand e un inceput de infectie.La mine a iesit pozitiv de 3 ori, sper ca a4 a sa iasa negativ

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Draga mea,

mie mi-a iesit pozitiv in urma unei analize a secretiei....de alte metode nu stiu ...adica cum din uretra????

Eu cred ca e de ajuns o lama pentru depistarea infectiei...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Da, da, din uretra cred... or mi-o fi luat vreo proba de urina ca era mai comod asa,adica torturandu-ma pe mine... nu stiu, da' mi se face rau cand ma gandesc! De asta am intrebat sa vad exact ce modalitate exista, in afara de sange, deci test de secretie normal? adica chiar asa... usor?! Asta se vede si la un test pap de ex., sau doar daca te uiti in mod special pt virusul asta?
Tumpi draga, cum adica mai amanuntit, daca e tot din secretie, cum zici tu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by piatra lunii

Da, da, din uretra cred... or mi-o fi luat vreo proba de urina ca era mai comod asa,adica torturandu-ma pe mine... nu stiu, da' mi se face rau cand ma gandesc! De asta am intrebat sa vad exact ce modalitate exista, in afara de sange, deci test de secretie normal? adica chiar asa... usor?! Asta se vede si la un test pap de ex., sau doar daca te uiti in mod special pt virusul asta?
Tumpi draga, cum adica mai amanuntit, daca e tot din secretie, cum zici tu?

chiar daca se ia secretie ca si pt. o analiza normala gen PAP, nu e chiar asa simplu, trebuie analiza speciala pet chlamydia, care se face la microscop sau asa ceva.Daca faci o analiza normal nu o sa se vada daca esti sau nu infectata cu chlamydia.Eu ma uit la mine ca probabil infectia o am de ceva ani buni si pana acum nu s-a depistat, decat atunci cand mi s-a dat sa fac analiza speciala

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonica27 spune:

Draga Piatra Lunii
Io stiu ca in caz de infertilitate se ia recolta de sange ca sa vada nivelul hormonilor, spermograma la sot- sa vada cati la % dintre zgubilitici sunt activi, recolta de secretie de pe vagin din col ti-l razuie ca sa vada daca esti infectata cu Chlamydia printre altele. Simptomele de chlamydia sunt cu dureri de ovare, secretie sau mici pete de sange. Io asa am avut. Dar de recoltat proba din uretra n-am auzit in viataaa meaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

trebuie sa ceri explicit analiza chlamydia. eu am facut din secretie si a fost suficient, nu mi-a spus nici un dr. ca ar trebui sa fac si din sange!
o zi buna si sa auzim de ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rondel spune:

Eu am patit-o cu un test de chlamidia la care rezultatul era pozitiv, am urmat un tratament iar la al doilea test a iesit tot pozitiv. NU MAI AM INCREDERE in aceste rezultate, sunt in functie de pregatirea si "oboseala" laborantului. Testul de SANGE este cel mai elcvent, mi l-am facut si rezultatul este foarte laborios in care iti arata si daca ai avut vreodata in viata ta acest microb, ies anticorpi. Eu NU aveam chlamidia si m-am indopat cu antibiotice degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Spuneti-mi ,va rog,chlamydia da sterilitate sau doar provoaca avort?Si daca totusi poti ramane insarcinata avand chlamydia,ce se intampla cu bebe?

Mergi la inceput

Meme, in cazul meu pot spune ca fiind infectata cu chlamydia, aceasta a provocat sterilitatea.Problema mea e ca nu pot sa scap de ea.Eu stiu ca daca totusi ramai insarcinata fiind infectata cu chlamydia, sansele sunt reduse sa duci sarcina la bun sfarsit

quote:
Originally posted by meme

Spuneti-mi ,va rog,chlamydia da sterilitate sau doar provoaca avort?Si daca totusi poti ramane insarcinata avand chlamydia,ce se intampla cu bebe?

Ioana

Mergi la inceput