Catalina e geloasa....

Catalina e geloasa.... | Autor: bebi

Link direct la acest mesaj

Am reusit, cu greu, sa o conving pe sora mea sa o lase pe Ana ( 2 ani si 8 luni)la mine. Povestea Anei e detaliata la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9486&whichpage=4.

Vineri seara Ana a venit la mine acasa. Catalina ( 10 luni) dormea asa ca a fost liniste. Insa sambata, a acceptat-o putzin. Apoi, a plans mai toata ziua, n-a vrut sa doarma deloc, a mancat cam putzin.... Plangea si se incorda din toate cele si intindea bratele spre mine. Cand o luam in brate, se lipea de mine si ma mangaia cu manutzele. Cred ca e a doua oara cand e asa de afectuoasa fata de mine. Nu se linistea decat putzin cand auzea ca vb numai cu ea si Ana nu era in incapere.Avea fata umflata de atata plans si punea capul sa doarma si se ridica brusc.

Duminica la pranz a venit sora mea s-o ia pe Ana. Situatia s-a schimbat radical, a redevenit copilu' cuminte. Si , eu care ma plangeam ca nu e cuminte. Acum am vazut ce poate....
Totusi, aseara s-a trezit noaptea pe la 3 intr-un planset groaznic. I-am dat apa sa bea si s-a linistit. Are si gingiile umflate, cred ca-i ies incisivii superiori

Acum nu mai stiu ce as putea sa fac. Nici pe Ana n-as vrea s-o las, dar Catalina e fetitza mea si parca vreau mai mult binele ei.
Voi ce credeti? O fi vreo perioada mai grea pt bebe la 10 luni?

Love is all around

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

trece bebi, nu te speria! si eu am fost socata sa vad cat sunt de atenti de fapt la ce facem noi. Am fost de curand in vizita la un bb mic de 1 luna. Pe Mara am pus-o in mijlocul sufrageriei, pe jos ca sa exploreze si m-am dus la bb, l-am luat in bratze. Am avut parte de un scandal de zile mari! Nu ne-a mai priit vizita, a stat lipita de mine f. strans si plangea incontinuu. Nici la toaleta nu am putut sa merg. Si e o combinatie intre gelozie, dar si oameni cu care nu e familiara!

pupici si sanatosi sa fim!
Cora

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Bebi draga,
eu nici macar nu am indraznit pana acum sa iau alt copil in brate, cred ca ar incepe al lll-lea Razboi Mondial. Ne-am dus sambata in parc cu bicicleta si a venit un baietel sa apese pe butoanele alea de canta magaoaia. Sa vezi botic!!!!
In alta ordine de idei, si Carina are crize de plans din cauza dintisorilor, se pare ca erup mai multi deodata. Calgel sau ce folosesti tu pe gingiute si multa dragoste.Trece.
Pupi, Nadina si Carina-mandarina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(G.J.G.MArquez)

Mergi la inceput