AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

ceva vesti?..

beau in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Doamne Anisia!... nu pot sa cred ca ti se intampla asa ceva. De curand vorbeam despre Tudor, despre cum e la scoala... si acum...
Nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar fii tare si ai rabdare. Asa cum spunea cineva mai devreme e doar o chestiune de zile. Si apoi e tatal lui, nu cred sau mai bine zis sper ca nu ar fi in stare sa-i faca vreun rau copilului, el are ce are cu tine!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

off ce sa va zic azi dimineata am fost la fax sa dau dovada de la politie in romania apoi am dat plangerea mea in romana la politia comunitara din oras la protectia copilului si la primaria orasului am fost la scoala mi am adus aminte ca saptamana trecuta mi au trimis prin tud o foaie cum ca azi joi e greva si copilul tre sa ramana acasa deci nu era nimeni la scoala inafara de o infirmiera
pe care am rugat o sa mi aduca ghiozdanul lui tud mi l au adus era greu foarte greu si cand m am uita erau acolo toate rechizitele lui pe care i le am cumparat eu la inceputul anului plus manualele si caietele de la scoala a fost socant mi l au facut pachet si parca mi au zis du te invartindu te ca si asa ne ai cauzat o groaza de probleme sunt sigura ca politia care mi a zis ca va face ancheta la scoala pt ca fostul sot calcase la scola de dimineata a a stat in biroul directorului si acesta nu m a anuntat nu a putu sa faca nik pt ca e greva sunt disperata m as duce in romania dar nu as vrea sa ma acuze ca am plecat si am abandonat copilul si ca fara mine nu pot intra in tara
pot zice dupa mintea lor bolnava ca nu a fost nik ca au plecat in vacanta asa s au distrat un pic si cand au vrut sa mi l aduca nu m au gasit nush.... ce sa mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Anisiap - copilul tau e cetatean roman si in cazul asta pe cei de la frontiera franceza nu-i intrereseaza documente cum ca i l-ai incredintat.In romania e nevoie de cate,dar cum la noi politia e cam oarba si alte instituti...
Eu cand am fost in Ro,cu baietelul meu (e cetatean danez) in romania mi-au cerut doar pasaportul lui.Ei nu se baga decat la cetatenii tarii respective.
Totusi,e un pic ciudat dar in lumea asta ce mai e normal? Ce lucreaza/functii au sotul si soacra? Pot avea asa ajutor de la avocati,politie,notari..?
Eu te sfatuiesc sa iei pe cineva care e cetatean francez care sa te ajute.
Eu cand am intampinat o problema aici,am venit cu sotul (danez) si s-a rezolvat orice.
Si cred ca plecarea ta spre romania recent sau in zilele urmatoare va fi inevitabila.Daca au ajuns in RO,vei pleca acolo ca sa-l poti readuce.

Sper sa se rezolve totul cu bine!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

pt ca tot sunt in asteptari si nu mi gasesc locul stau pe DC pana acum citeam povesti de nastere acum mi e si groaza ce citesc si eu sunt personajul fostul sot nu a lucrat o zi in viata lui are 35 de ani iar soacra mea e pensionara fosta la draq a facut afacerea vietii lui a convins niste batranei sa i vanda un teren intr o zona turistica si sa le de a banii in momentul cand revinde cu banii luati a cumparat alte terenuri in timpul casniciei noastre
cand ne am despartit i am dat procuri pe aceste terenuri si pe apartament sa le vanda si sa ma lase in pace ca sa faca rost de bani acum a vandut apartamentul lu ma sa si ia donat toate bunurile ei
a vandut un teren si a rescumparat apartamentul din banii astia plateste el psihologi fara sa l vada pe tudor nici unul si nush cate mai fac el si cu ma sa doamne parca a trecut o luna de cand nu mi am vazut copilu imi este asa de dor de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Anisiap,imi pare rau de ce s-a intimplat. Politia de aici lasa de dorit citeodata,din pacate!
Uite aici: http://www.seie.org/ contacteaza-i,te pot ajuta cu sfaturi si cu orice altceva ai nevoie.
Sper sa il gaseasca cit de curind pe fostul tau si sa ti-l aduca pe cel mic. ai grija de tine si de bebe din burtica.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

M-am cutremurat cand am citit ce ti s-a intmplat Anisiap.Iti urez mult noroc in cautartea copilasului tau.Din pacate nu am cu ce informatii sa te ajut,dar ma rog lui Dumnezeu sa se termine cu bine.

Doamne ajuta!!!!!!!!

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Am si eu o idee. Poate nu e cea mai buna dar e o parere. Intai calmeaza-te pentru ca nu vei judeca clar. Gandeste-te ca o razbunare acum nu are nici un sens. Avocatii in acest moment nu au ce face decat sa aplice legea in cazul in care fostul sot are copilul. Daca nu are copilul nici usturoi nu a mancat , nici gura nu-i miroase. Tu o sa ramai nebuna care are ceva cu el, ba mai mult o sa zica probabil ca ti-ai pierdut copilul si esti nebuna si dai vina pe el.
Eu as angaja un detectiv particular. Dureaza mult uneori, poate luni, ani (depinde cat de nebun e!) dar intr-o zi tot o sa faca o gresala. Oricum avoctii in acest moment iti iau banii degeaba deci eu as cauta pe cai mai neortodoxe. Oricum ar fi bine sa apelezi la detectivi probati si de alte persoane. Poate ai acolo prietene la care sa impartasesti problema ta si sa iti recomande vreun detectiv particular pentru ca multi se pot da detectivi dar si astia pot fi excroci. Asa ca daca poti da de cineva care sa fie probat sau vre-un fost politist iesit la pensie ar fi minunat.
E ma rog la Dumnezeu sa vina mai repede ziua in care sa-ti regasesti copilul si sa fiti din nou impreuna iar fostul tau sot impreuna cu mama lui sa plateasca pentru ce au facut.
Dumnezeu sa va aiba in paza si pe tine si pe copilul tau.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LILIMAR spune:

Ani, am citit ce ti s-a intimplat si inca nu-mi vine sa cred. Stau in fata calculatorului si nu-mi vine sa cred.Tine-te cat poti de tare si fa tot ce este posibil sa-ti gasesti copilul. Incearca sa iei legatura si cu presa din Romania. De multe ori politia a facut mai mult daca a intervenit si presa ca sa nu fie aratati cu degetul. Ziarul Jurnalul National s-a mai ocupat de astfel de cazuri. Incearca si asta, trebuie sa incerci orice. Daca crezi ca te putem ajuta cu ceva scrie.
Jurnalul National il gasesti si pe net online.
Dumnezeu sa te aiba in paza si sa-ti dea putere !

Mergi la inceput

azi dimineata la ora 4 a sunat mama mea sunt in romania la el acasa asteapta dimineata sa se rezolve ceva am sunat la politia de frontiera mi au zis ca de intrat in romania pot sa intre cu copilul fara probleme chiar daca nu este trecut in pasaportul lui off acum o sa plec in romania o sa am o lupta grea nu stiu cand am sa ma intorc nu mi am gasit bilet de avion asa ca o sa plec cu autocarul sambata va multumesc ca ati fost langa mine m ati ajutat sa trec prin cosmarul asta nu o sa am net pt ca o sa stau la mama si sincer imi este teama sa ies in oras acolo la un net cafe o sa ma mai duc la niste prieteni nush tre sa fiu langa Tudor ;;;; ma bucur ca am sa l vad mi e atat de dor de guritza lui

Mergi la inceput