LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (278)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cristina ma bucur ca sunteti bine.multa sanatate soacrei. chiar ca este un copil cuminte razvanel, sa stii. pe mine "ma munceste" sebi peste tot pe unde ma duc cu el. nu sta locului o clipita. se tranteste pe jos, se freaca de pereti. cand am fost la dr in sala de asteptare, eram si cu bebe si l-am cam lasat pe sebi sa faca ce vrea. se uitau cam ciudat celelalate mamici la mine. or fii zis ca sunt mama denaturata. las copilu' pe jos, sa puna mana pe ciment, pe scaune etc. eeeeeeee...stati asa sa nu ziceti si voi asta. nu, mai, il mai stergeam pe manute cu gelul antibacterian de la dalin. oricum , una peste alta, ca ma iau cu altele, eu te admir pentru puterea de stapanire si pentru perseverenta ta. multa sanatate si tie si spiridusului si ....sa va distrati la maxim pe 31. unde organizati ziua lui razvanel???

giova in seara asta m-am delectta cu sebi cu fotografiile lui marco de la gradi...ii placea enorm sa se uite la copii " te fac pipiii?" i-am arata unde mancau, unde se jucau, ii placea topoganul de afara in forma de cai....unde era marco , zicea " maco"...am vrut sa-l filmez, dar aveam bateriile descarcate. voi cum mai sunteti???

eu le-am facut baie piticilor in seara asta...am ajuns sa le fac din 3 in 3 zile....la fel, imi este frica. iar paranoia edy a adormit imediat dupa baita, nemancat de la ora 18...dar cand s-a trezit la 23, a rupt 250 ml pe nerasuflate si in somn....mancal-ar mama de bucalat!!!

sebi a mancat cu noi cartofi natur cu branza rasa. a mai ciugulit masline si la culcare a baut 350 ml lapte cu cereale.

deci noi suntem bine. Doamne ajuta s-o tinem tot asa!!!

ma duc si eu la culcare. multa, mukta sanatate spiridusilor si sa avem o noapte usoara si fara ....grade multe

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Hai sa va zic si de Anuka, doar suntem la spiridusi, nu la grupa mica.
Scoate fii-mea perle perle.
Azi la culcare (nu spun ora, ca nu suntem cuminti!). "Mami, buba, doare?"( Vazuse operatie de cezariana, pe care oricum o stia)
"Nu, mama, nu doare". Ana: "Iesit bebe de-aici" EU: "DA, a iesit bebe! Si mai cine a iesit de-aici?" Ana: "Radu". Eu: "CUm, Radu?", Ana: "Bebe si Ana, iesit buba burtika" . Ana (se uita la mine, la operatie, la Radu): "Radu maaare, gras, maaaare, nu intra"

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Bee mama , prin cate ati trecut.Saraca de tine cred ca esti epuizata.Sanatate multa multa la pitic.Draguta rau Ana cu ideile ei.
Bumbi pai 5 kg alea de care zici le luasem dupa ce am terminat cu alaptatul si am intrat in alimente interzise, cioco, cola prostii d-astea.Le-am dat jos cam in 2 luni far aprea mare efort.Am renuntat pe rand la ele.Apoi am incercat sa fac 1- min de miscare dimineata.
Anasol, pup, vazut poze cu davidutul.Tu cum mai esti?
Astery sanatate soacrei, se apre ca te-ai specializat la fata locului.Bravo Razvanel , ce baiat cuminte ai.

Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by Bee

Hai sa va zic si de Anuka, doar suntem la spiridusi, nu la grupa mica.
Scoate fii-mea perle perle.
Azi la culcare (nu spun ora, ca nu suntem cuminti!). "Mami, buba, doare?"( Vazuse operatie de cezariana, pe care oricum o stia)
"Nu, mama, nu doare". Ana: "Iesit bebe de-aici" EU: "DA, a iesit bebe! Si mai cine a iesit de-aici?" Ana: "Radu". Eu: "CUm, Radu?", Ana: "Bebe si Ana, iesit buba burtika" . Ana (se uita la mine, la operatie, la Radu): "Radu maaare, gras, maaaare, nu intra"

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Sa va zic cum rad eu ca nebuna, de se uita colegii la mine ca la felul 14......
Asta dupa ce mi-au dat lacrimile citind despre suferinta lui bebe Razvan. Brandusa draga, sa va tina Dumnezeu sanatosi pe toti!
Pe mine ma infioara cand citesc despre "peripetii" de genul asta, nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca i s-ar intampla ceva similar puiului meu, ca aici la noi, in "catunul" asta uitat de lume, cred ca nici nu au auzit prin spital de aerosoli, hemisuccinat, dexametazona...Doamne fereste-ne pe toti!
Cristina, pupa mama pe el de cumintel. Imi creste inima de mandrie si bucurie cand aud ca Razvanelul progreseaza, progreseaza.......Sa fie intr-un ceas bun si ...la cat mai multe progrese. Felicitari si tie pentru kg pierdute!!!
Anasol, aseara ma gandeam la voi(fara gluma), ca nu am mai vazut noutati cu Davidutu............sper sa reusesc sa vad azi pozicile noi! Ce face samburelul de la purtator?
Giova, tinem pumnii pt consultul lui Marcolino! Sa ne dai musai vesti!
Mira, tare simpatici puiutii tai la faza cu clatitele! Pupici gastii voastre vesele!

Ma retrag pt moment. O zi faina!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cristina ma bucur pt Razvan ca e mai bine si ca a fost cuminte. Cand mergela cresa? Astept regimul.
Bee ce ai mai tras si tu. are dreptate Ioana noroc ca aveti unde merge si gasi personal specializat.Bine ca a trecut si e spre bine. Anuska deci incepe sa va explice cum stau lucurile.
Iar de slabit normal ca stiam , vedeam , simteam , insa ce m-a mirat tare e ca tanti asta endocrinoloaga zice ca glanda nu are de a face cu slabitul sau ingrasatul , ca sa nu credem ca ne ingrasam datorita dereglarii glandei, ci datorita unui dezechilibru in alimentatie. Mie nu mi se pare prea normal punctul asta de vedere. Asa ca astept analizele sa vedem cum ies, asta de abia pe luni si apoi mai vedem ce mai zice.
Anasol nu reusesc sa vad pozele , se incarca super greu , dar pana plec sigur reusesc.
Giova bafta la medic si sa fie bine .Te asteptam cu vesti bune.
Bumbita si eu la fel il las pe Mario sa umble peste tot ,s a puna mana peste tot si unde nu mai pui ca de sters il sterg la final cand o luam spre casa sau in masina.
Acina detaliza cum ai pierdut kg ca pareprea usor asa.
Ioana da de Razvan nu mai spui nimik?
Eu am fost azi la analize unde s-a chinuit 15 minute sa imi ia sange pentru ca am venele subtiri si intr-un final a reusit sa imi ia de la incheietura mainii si am stat pt ca venea ctae o picatura deci imaginati-va cat am stat ca sa se umple o jumatate de eprubeta.Luni am rezultatele.
Pe Mario l-am lasat acasa vesel, cand am plecta m-a strigat sa nu ies ca sa vina sa ma pupe si apoi a plecat in treaba lui , deci progresam , nu se mai supara ca pleaca mami si tati. Sa vedem cum simte lipsa lui Marian cand o pleca in cantonament saptamana viitoare. A inceput si el sa mai zica cate un cuvant doua pe limba lui insa cel mai misto zice tatiiiiiiii...are un stil super de a striga la tasu.Ieri nu am mai mers la centrul de joaca ca nu am mai avut cand, dar recuperam noi, oricum de minim 3 ori pe saptaman suntem acolo.
Acum va pup si trec la treaba.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Irina, sincera sa fiu nu m-am chinuit ca sa dau jos kg alea.Adica apa plata in loc de cola , pepsi si alte sucuri , cioco un patratel in loc de una intreaga, 10 minute gimnastica dimineata, miscari usoare nu te gandi la cine stie ce complicatii.Am mancat multe supite de pui , vita in perioada aia.Am lasat-o mai usor cu fripturicile prajite si snitelele, cartofii prajiti.Am mancat mai mult carnita la gratar.Salata multa (eu am avut noroc ca eram in sezon).Si gata .Asta a fost tot.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Anca pai dc ar fi asa usor ce bine ar fi, eu nu prea mananac dulciuri de felul meu insa la sucuri de abia acum am lasat-o mai moale.Am sa incerc si eu incet, incet sa fac un puc de ordine in alimentatie ca nu mai tine.Poate dc ne mutam singuri o sa fie mai usor.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Irina cel mai greu pentru mine a fost sa renunt la sucuri.Mai ales ca in casa se beau astea.Daca stateam la mine acasa sunt convinsa ca era mai usor, dar asa ...sa le impun eu fetelor(mama si soramii)sa nu mai bea ca vreau eu sa renunt era cam aiurea.Asa ca am incercat varianta, hai sa slabim impreuna.Si nu a tinut, ca le apuca (ca si pe mine de altfel inainte de cura): as vrea niste praji cine se duce sa ia?Imi venea sa la caftesc pe amnadoua.La sucuri am renuntat intr-un final.Mai intai am baut apa minerala, vreo saptamana, apoi am trecut la plata.A ca sa nu mai zic ca mi-a fost greu sa renunt la ceaiurile alea pt stimularea lactatiei.Mai devenisem dependenta de ele.Beam cate 4 litri pe zi.A mai fost si serviciul care m-a ajutat.
Dar parerea mea sincera este ca sigur din cauza alimentatiei aveam probleme, pana la urma iti dai seama am luat intr-o luna 6 kg, mancand prostii.Pac m-am trezit cu ele.Si am observat ca dupa 30 ani e mai greu sa faci ce vrei apropo de haleala.Trebuie sa am grija.

Anca 22 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna dimineatza de Marea Unire, ce facetzi fetelor?
bee-imi pare rau prin ce ati trecut si sper sa nu mai aveti probleme,multa,multa sanatate...........
cristina- ma bucur sa citesc ca razvanel face progrese,sanatate multa la gandacel...........
irina- nus ce se intampla, cred ca nu mereg dropul........
pupicei si la gravidutze......

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 25+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna dimineata...

noi ne-am trezit azi la 10 00...tati a plecat la 7 si am ramas noi 3 singurei sa ne facem de cap. ups!asa ca sunt in urma cu trebile...

ma ocup de copii, fac ordine pe-aci si ma alatur cu placere voua...

nu am citit din urma...sper ca sunteti ok cu mic cu mare.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput