Comori de nov-dec 04 (168)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
try spune:
Na-va ici un www.dob.ro/TV/53/Dacia-Perplex" target="_blank">linksa va minunati. Am ras cu lacrimi, desi nu e nimic de ras. Dar copilu’ ala parca a fost hopa-mitica.
Aime, sa-ti traisca berbantul caci… ca orice lucru rar pe lumea asta, este pretios. Si tie la fel Bitsone .
Bits, pe adrian al meu nu l-am vazut niciodata in erectie. Alex ziceai ca e nascut pt asta, dar adrian… E adevarat ca pana nu am facut operatia de hipospadias nici n uavea cum, dar nici dupa ce i-a fost corectata putzica tot nu l-am surprins in erectie. Duce mana la ea si se joaca asa cu mfacea si alex, dar nimic mai mult. Sa vedem daca vine cu timpul, o sa-l intreb pe urolog la vizita de la 1 an dupa operatie.
Miki, sa stii ca si alex din proprie initiativa la fel face cu adrian cand plangea si eu eram in alta parte. L-am surprins cum vien langa el si-i zice ssshhhh, gata. Ii punea mana pe cap. pai ce sa iasa, mai andreap, o sa iasa o puzderie de mihnea-mariuci mici-mici. Sa va vad eu atunci bunicutelor pe unde scoateti camasa, sa va aud ca va vaitati ca aveti grija de nepoti ca ei or sa aiba alta treaba (si anume sa faca copii si mai multi). O sa fie ca-n visele lui Shrek III cand curgeau bebelusii in casa pe fereastra si peste tot.
Miki, la mine alex asta ar vrea toata ziua: harjoneala de-asta mai de la tzara, cu ciupituri si gadilituri pana face pisu pe el, luat pe sus, intors cu capu-n jos, rasucit si facut in toate felurile. Eu asa m-am jucat cu el de la inceput (uite ca seman la gusturi cu barbate-tu cand vine vorba de “alintat” copiii). Si parca numai asta vrea de lamine .Eu dupa un timp i ispun, mami am obosit, gata, nu mai pot. Dar el vine si se roaga mereu de mine “v’ei jucam, v’ei jucam”.
Sa stii ca de-aia radea cel mai tare si adrian la baie, cand frate-su arunca cu jucariile in apa, le azvarlea peste adrian si cadeau in fatza lu isi faceau plici in apa. Radea zguduindu-se si apoi de atata ras se inclina si apoi cadea in apa (noroc ca erau eu pe-aproape sa-l prind). In general cand azvarli ceva in sus sau spre el, il amuza teribil.
Andreap, nu cred sa fie vreo problema cu bebelinade la cazatura. E prea safe acolo inconjurata toata de lichi ca sa fie o problema. In lunile mai mari paote deveni o problema mai mare o cazatura.
Bitzone ,alex al meu are acum 107 cm si 18 kg. Dupa ce un an jumate a stagnat la 16 kg, acu ma ajuns la 18,4kg. Si de masurat il masor des ca vrea si el la cm cand vede ca-l masor pe frate-su.
Miki, asa am sperat si eu, ca odata ce face adiran 1 an pot sa le citesc la amandoi povesti (si scap mai usor). Dar nu poti frate sa-l tii decat legat. El vreea sa dea paginile, sa le rupa, se duce peste alex, nu sta el la citit povesti .frate-su insa e capabil sa asculte 10 povesti, nu una inainte de culcare. Astept sa mai creasca sa le pot citi la amandoi, dar culmea e ca la desene e stana de piatra, rupt de realitate, nu clipeste din ochi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mikimi
eu il pun si pe Yannis pe gennunchi cu fat la mine sa aiba impresia ca vb cu el si asa sta si el cuminte- si uite ca uneri ii pot impaca pe amnadoi-aviz Dama si Miha pentru putin mai tarziu-
![](pupic.gif)
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
miria_cristina spune:
TRY - Mi s-a facut rau cand m-am uitat la filmuletul tau!!!
Vai, de capul copilului cu un asa parinte!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
TRY - Mi s-a facut rau cand m-am uitat la filmuletul tau!!!
Vai, de capul copilului cu un asa parinte!
Chiar asa! Cum sa pleci la drum cu copilul in masina si sa nu asiguri portiera?
![](alcool.gif)
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
monica-elizabet spune:
multumim mult fetelor
andreap...ai grija de tine, cheama pe cienva sa te ajute mereu sa numai cazi
mai ce ma distrez...ne-am incuscrit inca de cand eram burtici...acum suntem si bunici dar adevarul este ca acush fuge timpul si trebuie sa fim pregatite
aporpo deja devin ofticoasa pe cuscrele roserb si andreap(
pe amandoua stiti doar ca glumesc)...hai mey cuscra mai zii si tuc eva...ca e frig pe-afara si tre' sa fii in zona
sper ca sunteti bine
somn usor si noapte buna tuturor
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mikimi spune:
Draga Andra, NU ai asemanare cu barbate-miu la jughinit copiii ci cu mine.Si eu il arunc, il gadil, ma FAC ca il musc, il trantesc pe jos si il calaresc, apoi ma fac cal si ma calareste el, ne rostogolim.Ta-su il ciupeste a ciuda de-i lasa semn, il musca de i se vad dintii pe pielicica si are in degete o nervozitate cand il prinde in brate pe care copilul o simte si-l enerveaza.Este total diferit de ce facem noi, stiu eu ce zici, dar sunt sigura ca ce faci tu e ia o pauzareste, copilul se bucura nu sufera....Bine, acu nici Alex nu sufera foarte tare, e de ajuns sa incepa sa-l jughineasca asa mai tare si tipa si fuge.
Bey doamnelor nu mai vorbiti de bunicie ca eu n-am incheiat nici macar copilaria, ca sa nu zic ca nu am incheiat socoteala cu facutul copiilor, daramite sa ma gandesc la nepoti.Bagati-va mintile la cutiuta
decembrie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
bits spune:
Cuscra nu numai de la taica-su ca maica-sa il invata ordonat,aseara chiar l-am pus sa-si spele papucii,asta pt ca aseara s-a bagat in noroi si il avertizasem"nu intra acolo ca te pun sa-ti speli papucii singur,eu nu mai pot!"si razand s-a bagat unde era noroiul mai mare.
Try era de asteptat ca Alex sa fie"lunganul" grupului,de la nastere era lung mey!ufff probl cu putica sper din tot sufletul sa nu fie problema cu adevarat caci e tare greu pt un parinte sa-si vada puiul in suferinta.
am ras grozav si eu cu Mariuca despuiata si cu Mihnea cel hiperactiv.cand or creste copii si vor citi ce scriau mamicile oare ce or sa gandeasca?
monica-elizabet spune:
pe toate
gata deja a venit we
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
miria_cristina spune:
Da.
Atat de repede trece timpul!
Astazi, aveam niste drumuri de facut, dar stau dupa sot care nu prea tine pasul cu mine.
Doua zile am avut muncitori in casa. Au venit sa-mi aduca restul de corpuri in bucatarie.
Ce incomod!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."