*** LA REDOUTE *** (71)
Raspunsuri - Pagina 21
nushulica spune:
la mine merge siteul si merge sa dau si comenzi
tocmai am dat una...am vrut sa incerc sa vad daca merge cardul de pe care am facut refuz de plata in vara ca pana acum nu a mers...si acum mergeee![]()
aissa spune:
Daaa? Mersi, ia ca iau lista din nou.
Ca am acceptul lu' posesoru de card cu bani pe el sa dau o "comanda mica, mica, ultima, promit
"
nushulica spune:
quote:
Originally posted by aissa
Daaa? Mersi, ia ca iau lista din nou.Ca am acceptul lu' posesoru de card cu bani pe el sa dau o "comanda mica, mica, ultima, promit
"
si eu zic tot timpul ca dau o comanda mica

ca eu nu!sper sa vina maine colete ca nu mai am rabdare
aissa spune:
daaaa, slabut, 15 euro, numai asa ca sa ma linistesc de tot.![]()
am pus 2 maieuri pt mine si 2 bluze fara maneci pt sot, dar din categoria "pt purtat in casa", un covor de baie, o fusta si un tricou. nu am prea gasit mare lucru.
am deci 4 comenzi pe drum...
a, tot vroiam sa va zic, eu am acum vreo 5 conturi pe aceeasi adresa postala. 2 conturi pe care nu le mai folosesc din vara, unul al sotului si 2 facute recent. motivul? cardurile, nu mereu am bani pe cardurile deja folosite si cum nu puteam amana comanda
am facut alt cont pt a putea folosi cardul cu bani la mom respectiv.
Giova spune:
merge si la mine site-ul!!!!
si cum barbatul e in oras cu prietenii....eu ma bag la stricat bani.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mihamora spune:
Ancamari- hanoracul este 74 si ii vine bine, f putin mare.La mine in suivi imi apare codul care l-am bagat daca ma duc la oferta speciala.
Alyna24 - eu am comandat prosoapele, sunt 8 manusi de baie, 8 mici, mici, patrate, 4 normale si 2 mai mari.Subtiri dar nu nasol, oricum nu ma asteptam la mai mult, sunt ok.
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
croco21 spune:
Am primit aviz pentru una din comenzile date pe 9, din pacate abia vineri ma duc sa ridic coletul. N-am rezistat si am facut si azi o comanda - doar produse reduse cu 90% - cu 30E am luat asa: un colier, o fusta, 2 maieuri, 2 tricouri cu maneca lunga, 1 tricou cu maneca scurta, 7 perechi de sosete, bascheti, o geanta si o fata de pilota + cadou o fata de masa.
http://andrei.seek-on.com/ro/
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
cam greu vin comenzile din data de 9 sau 10....
Important e sa vina!!!

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit