quote:
Originally posted by inaioana
Este clar ca e vorba de un stres care trebuie rezolvat.
Dar pana la urma urmei..care e problema daca isi roade unghiile?(inafara de faptul ca e un semnal ca acel copil sufera de o neliniste/anxietate care numai cu alt stres - bataie???????????- nu se va rezolva)
Ioana cuSerghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
Am o fetita in varsta de 3 ani si 9 luni care are aceasi problema.Ajunsese sa-si roada unghiile chiar si de la picioare daca nu avea dresuri .Ce pot sa spun taicasu are aceeasi problema sunt cu gura pe amandoi ,cred ca este o problema ereditara.Eu pe sotul meu nu l-am vazut odata sa-si taie unghiile.In general fetita i-si roade unghiile cand este foarte concentrata ori la desene animate ori cand este in masina si este atenta la drum;iar daca nu i-si roade unghiile i-si invarte parul dupa deget pana i-l incurca si abia i-l mai descurc(are parul foarte lung) ori sta cu coditele in gura de zici ca s-a spalat la cap.Nu am avut cum sa o dezvat,face lucrurile astea cand nu sunt atenta.
tatal meu isi roade unghiile si acum,eu pina pe la 19 ani,baiatul meu pina pe la 5 ani cand avea rani la degete si sa oprit acum sa vad fata daca ne calca pe urme.eu sunt o fire mai nervoasa cred ca asta este cauza m-am oprit pe la 19 de gura fostului care imi tot arata ce manichiura am
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora