Nou stil de viatza (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, corect!

neatza, Hcclara.
edit:Nu am onoarea de a-l duce eu la gradi. I-am lasat-o sotului, el il duce/aduce. Ce-a fost mai greu, a trecut, incepe sa se simta bine si sa-i placa la gradi.

Mergi la inceput

Anda, Hcclara, , multumim pentru "fidelitate".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, si eu la fel, merge cu tata-su dimineata dar de luat il iau eu sau vecina!

Delia, tinem pumnii! peste cativa ani o sa zici "ce fain era in sesiune!!!" nu-i asa fetele?
Violeta, ma gandesc la tine, si citim cum sa nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Tocmai o vazui pe Marilena, in album, avea parul lung si negru...apropo unde esti, dormi inca??? ia hai la apel! la cafea cat e calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Delidana BAFTA MARE la examene!

Mai tata, am facut 35 de minute pana la serviciu intr-un oras paralizat pur si simplu!
La Iasi au venit o gramada de " ... " - puneti voi ce vreti intre ghilimele - de zua unirii si e intrerupta circulatia pe 2-3 artere P R I N C I P A L E si tot orasul sta la coada... E infiorator! Pur si simplu e revoltator.
In tari civilizate nu se intampla asa ceva. Si daca vine Baselu si gasca lui ce? Noi nu trebuie sa ne vedem de viata noastra? Sunt cozi de masini pe cativa km si nimeni nu se misca mai mult de cativa m!
Am vrut sa stau acasa azi si sa lucrez remote dar ma gandeam ca e anormal sa iti schimbi programul din acest motiv!
La noi de Sf. Paraschiva si de ziua Unirii e bine sa fii in concediu si departe de Iasi... E un oras prost gandit din punctul de vedere al infrastructurii, cu multe strazi blocate din motivul unor lucrari de modernizare abandonate - blocaje ce dureaza de ani de zile - cu o gramada de sensuri unice prost gandite si as mai putea adauga... cine locuieste in Iasi stie de ce sunt suparata! E orasul meu si il iubesc dar nu imi place cum e gandit din punctul de vedere al infrastructurii... Si ma seaca isteria asta de doua ori pe an!

Ori sunt bolnava ori am nimerit bine dieta: 62.200 kg, dar de alataieri ieri am inceput parargil la tunel si vacuum si presupun ca ma ajuta! Oricum mai amputin de tras. De m-as mentine apoi.

Va pup.

Mergi la inceput

L_carmen, degeaba te agiti, lucrurile vor ramane la fel.
Felicitari pentru noua greutate.

edit:mi-am dat seama ca e bun si agitatul asta, macar te descarci, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Alooooooooooooooooooooo!!!!!!!! ce faceti fetelor? noua pagini de ieri pana azi?
Era sa nu recunosc subiectul; am crezzut ca s-a redeschis cel care s-a treminat zilele trecute! mai da' ce spor aveti!
Nu am apucat sa citesc tot, o sa o fac, dar tocmai a aparut fi-miu care s-a trezit din somn, a venit aici la mine si mi-a spus aproape plangand: "eu cand ma fac mare, nu vreau sa pilotez avioane, vreau sa apar la televizor...!!!"
Sa va spun ca taica-su e pilot iar eu o actrita ratata?
Asa e! deci fi-miu ma mosteneste!
hai ca ma duc sa citesc din urma si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Mai da ce vorbarie pe voi la ore asa de tarzii la care eu visam asa de frumos M-am simtit si eu mai bine si am dormit asa de bine, pacat ca este noaptea asa de scurta
Carmen multumim ptr. cafea Ma bucur ca s-a adaptat Iustin la gradi, te-ai mai linistit, nu? Dany a fost cuminte ieri, au inceput evaluarile, au 2 saptamani de evaluare. Ieri imi zice "stii mami, eu azi am dat examen si cred ca am luat nota mare, sa fii mandra de mine"...imi venea sa-l mananc nu alta Ce baiat mare am
Delia bafta, ma gandesc la tine
Gusta asteptam impresii si poze de unde ai fost.
Am un pic de treamba acum, revin mai tarziu. O zi buna va doresc

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Wow, cred ca trebe sa intru mai des pe aici. Da' am citit tot. Parol! Violeta
Zuzi azi ar trebui sa miroasa bine cand deschizi compu' ca ieri am fost cuminte. Azi am o ambitie, nu stiu sigur daca e foarte ok. Mananc doar pufuleti! Am citit io ca bebelusele de la cronica carcotasilor tin dieta cu pufuleti. Vreau sa vaz si io cum e sa mananci o zi intreaga doar mamaliga uscata.
Tzuni Maria e o fata care cunoaste adevaratele valori pe lumea asta . Imi aduc aminte cand m-am dus odata sa platesc la banca rata pentru apartament si in fata mea era un nene care a scos o suma mare de bani de la banca si fii-mea era pur si simplu hipnotizata de teancul omului. Se uita fix la el, desi langa ea era tipa de la ghiseu si o tot gadila sa ii atraga atentia sa o faca sa rada da' nu avea nici o sansa.
Fetelor, ce e cu antiadiposu' ala? Asa se numeste daca ma duc sa il cumpar? De unde il iau? de la farmacie, plafar? Si inca una: pot sa beau daca alaptez?
Tzuni ce Dumnezeu faceai singura pe acolo (pe Marte)??
Va fug sa termin treaba ca maine stau acasa
Incerc sa mai intru azi

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Madelaine sper sa se rezolve toate problemele ca sa poti intra mai des Felicitari ptr. kg pierdute.
Zuzi imi imaginez ce scumpa era mica printesa
l_carmen om de stiinta zici ca este baiatul tau? Asa de haiosi sunt...sa-l vedeti pe Dany cum umbla cu o geanta pe umar in care are pix, agenda, ruleta si ia masuri la geamuri asa cum face tati...unde mai zici ca el este si sef ca tati si da ordine
Violeta tin pumnii maine....si sa stii ca citim tot, nimik nu scapa

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput