Eurovision 2008

Eurovision 2008 | Autor: Delfinutza

Link direct la acest mesaj

A inceput startul la o noua editie a eurovisionului...deja o avut loc preselectia si au ajuns in semifinala 24 de piese.Sunt piese bune si mai putin bune
Poate reusim sa facem un clasament provizoriu in functie de ce ii place fiecaruia
Iata aici piesele semifinaliste
http://www2.tvr.ro/eurovision/
Mie mi a placut foarte mult piesa fetelor de la Paradise...asta e piesa de eurovision si imi place si cum canta fetele...sa speram ca asa vor canta si live

Delfinutza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Am uitat sa zic si cum se numeste piesa..."Your love" Paradise
Bravo fetelor

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

E clar, de acum incolo o sa vedem la tvr numai stiri, reportaje , emisiuni despre eurovision. M-i se pare ca se face prea mult tam-tam pana la inceperea concursului, iar dupa ce se termina si participntii nostrii "castiga" printre ultimii, nu se mai zice nimic... Ore pierdute in fata televizorului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Unde pot si eu sa ascult melodiile de la eurovision 2008?Eu abia asteptam sa inceapa , de fiecare data imi place cite o melodie.
Tu ce esti asa negativista si suparata cllaudia? Nu esti niciodata pro......hai urmareste si ai sa vezi ca-ti va placea anul asta.
Numai bine,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Crisa se pot asculta daca dai pe "aculta piesele".Acolo sunt cele 24 de melodii

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Delfinutza, stiu ca in fiecare an tu te-ai ocupat de acest subiect dar de data asta, cineva ti-a luat-o inainte.
Uite aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114589 discutia deja deschisa pe tema eurovision.
O sa inchid acest subiect dar voi copia mesajele voastre in cadrul topicului mai sus mentionat.
Multumesc pentru intelegere!

Mergi la inceput