Email umanitar sau spam?
![](images/user_woman.png)
Buna,
stie cineva daca acel e-mail pe care il tot primim de cca 3 ani incoace cu fetita ALexandra care a suferit arsuri si e internata in Polonia este real? Spune in mesaj ca parintii vor primi 3 centi pentru fiecare mesaj primit. Si eu l-am trimis la inceput dar acum cred ca e doar o masinatie a celor care iti fura lista cu prieteni pentru a o vinde mai departe celor care trimit SPAM-uri. Sa recurgi la asemenea mesaje in scopuri comerciale sau de alt gen decat cele umanitare mi se pare ABJECT!!!
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Natasa spune:
Are vreo 4 ani porcaria aia de mesaj. E clar spam, iar sa folosesti niste poze cu un copil chinuit mi se pare incalificabil! Si oricum, nimeni nu da nici un cent pentru mesajele trimise, nu va mai pacaliti cu asa ceva!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
Incredibil cat de des primesc acel spam - din pacate foarte multi isi imagineaza ca trimitand un email mai departe ajuta la donatii cu niste centi (!!!???) - si primesc acel spam cel putin de 3 ori pe saptamana in ultimii 3 ani ....
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
LiliaToma spune:
si eu primesc de cativa ani incoace un mesaj asemanator: cu un baietel Constantin care are nevoie urgenta de sange grupa B...
Eu nu am pus la indoiala ca la inceput o fi fost real, dar ma indoiesc ca dupa atatia ani( numai eu il stiu din 2004) mai e de actualitate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
iuliana_2007 spune:
Si eu primesc tot felul de mesaje de genul asta dar nu le iau in seama ca mi se pare o aberatie sa se apeleze la asa ceva.
De Craciun, toata dragostea si bucuria pe care o daruiesti celorlalti se intoarce, in mod miraculos, inapoi. Cu cat daruiesti mai mult cu atat vei fi mai iubit.
buggy spune:
Eu nu prea inteleg motivul pentru care se trimit acest gen de spam-uri. Sunt deci informatii false (nu sunt nici macar reclame) care la ce ajuta daca sunt trimise in acest fel ..."Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confuciuswww.funscience.ro
Medeea76 spune:
De obicei mesajele de acest tip contin si un numar de telefon pe care eu il apelez. Cand e vorba de spam, intotdeauna intra o mesagerie care iti mananca doar impulsurile si probabil acumuleaza credit pe o cartela. Cand e ceva serios, ti se raspunde la capatul celalalt al firului si poti afla detalii reale, in cazul in care chiar vrei sa ajuti cu ceva. Mie mi s-a intamplat sa sun si sa mi se spuna ca s-a rezolvat problema (cineva dorea sange) si mi s-a urat multa sanatate. Alteori am sunat si mi-a intrat acea mesagerie stupida... Desigur, asta doar pentru cazurile din Romania. Pentru cele din strainatate, eu dau intotdeauna ignore...
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (33+)
rolo spune:
quote:
Originally posted by Leta
iaca:
http://rage.gk.ro/anti-idioti/
Letasi un bebe
poze 2005
poze 2006 si 2007
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling