Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitz78 spune:
hai ca vad ca netul meu mai mult nu merge decat merge. asa ca merg si eu la somn, ca acus se trezeste fiara.
pupici si somn linistit.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Si bv spune:
Mie-mi place schimbul trei .
Nana, iti simt parca efectiv durerea! cred ca noi toate, ca mame, o facem, de altfel... Imi dau seama cat a insemnat acel zambet si sunt convinsa ca in curand Andrei va va rasplati cu multe-multe zambete dulci!
Annisia, sper ca nu e ceva atat de grav, e prima data cand spui ca esti trista, off!
Bikmaria, am vazut ca si tu esti suparata, ce-i cu voi fetelor?
Rox, am citit ca vii la Brasov, dar n-am indraznit sa ma bag, stiind ca e vorba de concediu, cu tot familionul... As fi venit si eu la un ski, dar Raisa mea nu sta cu nimeni, papa doar san, deci chiar mi-e imposibil. daca-ti vine vreo idee, spune-mi.
Sabina, si eu m-am ars cu termometrele astea. Am dat vreo 2 mil pe unul digital (care ar lua temp d p frunte) si nu-i bun de nimic. Eu i-am luat Raisei temperatura cu din-acela clasic, de la subtiori. cam greu, dar n-am avut sange sa-l bag in fundulet. Multa sanatate Sofiei!
Bebeka, am vazut ca ti-a raspuns Sabina, dar vroiam sa-ti spun ca si Rai a mea face la fel (regurgiteaza cum ai descris tu).
Gabitz78, fata mea nu numai ca nu mai sta in brate in pozitia culcat, dar nici macar san nu mai papa asa... trebuie sa-i dau in pozitia intinse una langa alta pe pat, altfel face scandal si nu papa nimic. Pt mine e un chin, amortesc de numa', dar pt printesa...
Prisi, e minunata Mirunica ta!
Cecilia, si tu ai un flacau pe cinste!
La fel, Teo! hmmm, ai grija ca noi Pestii suntem cam labili de felul nostru... de fapt, am vazut ca ai luat treaba in serios, dar eu spun ca tot cum au zis fetele va trece...
Poze
myral spune:
Mda, cam multe fete tristute azi, Carpatina ne mentine vesele ca de obicei.Am adormit si noi intr-un final m-as baga si eu la somn dar mi-a dat micuta mea sughitul, tare nasol parca nu am mai sughitat de un secol.Si mi-a adus aminte Si bv, eu nu i-am luat temperatura celei mari decat axilar, cand era bebe nu i-am luat-o deloc n-a fost nevoie, la asta mica am incercat adica sotul dar n-a putut, abia i-a bagat un supozitor. Sper ca e bine Sofia si toti copilasii bolnaviori.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Ups, deschisese ochisorii dar a adormit rapid la loc.Mie mi-a zburat somnul, dar trebuie sa dorm ca o sa fiu terminata dimineata (oricum sunt de obicei, dar maine avem si scoala) Vad ca v-ati bagat toate la nani, la mine se cunoaste ca e sotul plecat, nu? Gata, NOAPTE BUNA SI SOMNIC USOR!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Hi,hi,hi gata sughitul , oricum sunt cam speriata noaptea fara sotior. Gata la nani toata lumea!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Si bv
La fel, Teo! hmmm, ai grija ca noi Pestii suntem cam labili de felul nostru...
Mahhhh.. acu' ca duamna avuse un vis urat tre' sa ne dai in cap la toate pestoaicele? Oi fi avand eu multe.. da' labila chiar nu sunt!
Auzi duamna... plimba-ti fizicul p'afara.. ca ne ies vorbe la zodie..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
prisi spune:
Sim , Betty
Si Bv multumim
Cecilia ce baiat mumos are mami
Maria sa treaca toate supararile
mai fetelor, pai daca e asa nu o punem de o intalneala saptamana asta, ca acus trece luna.... si apoi Rox pleaca in vacanta...
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
carpatina spune:
Alooooooo... Germania si Elvetia.. v-au banat ISp-istii Ip-ul la DC?
Sau care-i cauza de nu v-am mai vazut? Pai se poateeee???? Nu ma faceti sa vin dupa voi, ca va trag de coade
=====================
prisi spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by Si bv
La fel, Teo! hmmm, ai grija ca noi Pestii suntem cam labili de felul nostru...
Mahhhh.. acu' ca duamna avuse un vis urat tre' sa ne dai in cap la toate pestoaicele? Oi fi avand eu multe.. da' labila chiar nu sunt!
Auzi duamna... plimba-ti fizicul p'afara.. ca ne ies vorbe la zodie..
=====================
subscriu
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)