Diete pt barbati

Diete pt barbati | Autor: Annie80

Link direct la acest mesaj

in sfarsit a obsevat soata ca ii creste burtica, si sa apucat sa faca ceva sport, dar stiu ca pe langa asta trebuie si o dieta adecvata, si cum eu nu prea am nevoie de diete, nu prea stiu cu ce se mananca.
Stiu ca barbati au un metabolism diferit de cel al femeilor.

ce ne recomandati?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nici macar un nume, de dieta un link...ceva?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Pai acum, pe la "femina intim", nu se invart prea multi barbati...!
Eu nu cred ca unui barbat ii trebuie o anume dieta diferita de a femeilor; e adevarat ca au alt metabolism, dar si noi avem metabolisme diferite; oricum barbatii dau jos mai repede decat femeile.
Incearca si tu una din multele diete de pe aici; eu zic ca cea mai buna e injumatatirea portiilor de mancare si mai multa miscare.
Altceva nu stiu ce sa-ti spun! sau cum spuneam: citeste dietele de pe aici, si ce crezi ca i se potriveste mai bine!
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mai toate siteurile de fitness si bodybuilding au o sectiune dedicata alimentatiei si regimurilor de slabit.
Nu pot sa-ti pun un link fiindca s-ar considera reclama dar te pot sfatui sa pui cuvintele cheie pe motorul de cautare ( regim, dieta, slabire, barbati, culturism, fitness....bineinteles nu toate odata) si sa vezi ce gasesti...

Pe de alta parte, am si niste sfaturi (caci si eu ma lupt din greu cu pofta de mincare a sotului)

: sa nu inceapa direct cu diete drastice sau complicate (nu numai ca se va plictisi sau va ceda psihic (tentatiilor) dar daca pe linga efortul antrenamentului mai si lucreaza intensiv...slaba speranta sa se poata ordona dupa diete

: sa-si faca o lista cu ce maninca si sa vada unde e "buba", ce anume maninca in mod necorespunzator

:eliminati saptaminal citeva alimente, ingrediente sau bauturi ( de exemplu: saptamina asta renunta de acidulate si zahar in exces, saptamina viitoare renunta la carne de porc, cealalta la mincaruri cu sos si tot asa...ma rog depinde ce minca in general pina sa puna "burtica")

:sa se obisnuiasca sa fie atent la continutul produselor cumparate (consumate) si odata ce se hotaraste sa elimine din alimentele nepermise sa se gindeasca cu ce sa le inlocuiasca

: efortul trebuie introdus treptat, cu usurelul, pentru ca metabolismul sa aiba timp sa se schimbe fara sa se dea peste cap

: uneori, cu toate ca facem sport si tinem si dieta, organismul se incapatineaza sa slabeasca si rezultatele nu sint multumitoare. Asta e faza cea mai dificila, cea in care iti vine sa renunti, e ca un prag psihologic. Dar, daca intelegi mecanismul ( si anume ca atunci cind tii o dieta corpul "intra in panica" si crede ca ramine fara resurse ca urmare a infometarii si atunci stocheaza si mai multa grasime ca sa nu intre pe zero energie) si perseverezi, sint sanse ca dupa citeva saptamini sa incepi sa slabesti cu adevarat.

Asadar eu cred ca asta e cheia intr-o cura de slabire: perseverenta insotita de o dieta echilibrata (deci nu drastica) si de exercitii care nu te epuizeaza ci te pun, putin cite putin in forma urmind ca toate astea sa devina un nou stil de viata si nu o perioada trecatoare care abia astepti sa se termine ca sa revii la vechile obiceiuri.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

La grea actiune te-ai inhamat!
Daca sotul tau e cooperant va reusi sigur sa slabeasca cu mici modificari in alcatuirea meniului:inlocuirea cartofilor prajiti cu cartofi copti la cuptor,in loc de snitele de ex.ii prepari carne fiarta la abur sau o varianta mai delicioasa carne la grill (eu folosesc in acest scop un gratar electric),in loc de orez ii dai legume fierte si tot asa - ideea e ca tu ii cunosti obiceiurile alimentare si in functie de asta vei lua masurile de rigoare
diete pe alese gasesti aici iar daca ai timp sa citesti tot capitolul vei gasi si alte informatii necesare pentru atac

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput