Salut.
Dati copiilor vostri apa fiarta si racita? La ce varsta ati inceput?
Eu ii dau lui Stefan de pe la 4 luni, nu mereu, Mai ales cand este cald, in rest ii dau ceai.
Voi cum faceti?
Nicoleta.
de la 2 luni eu i-am dat lui bb.apa plata!
de fapt a baut cu placere Baby drink care se prepara cu apa fiarta si racita, dar sincera sa fiu, cand vedeam calcarul ce se depunea pe fundul biberonului ma apuca disperarea!
pt. a trece pe apa plata, l-am intrebat pe pediatru- asa ca este ok!
pupici!jeni si bb.bianca!
Eu ii dau fetitei mele de cand s-a nascut apa fiarta si racita. se hraneste cu lapte praf si nu-i place ceaiul.
Geta
Eu i-am dat lui Emi apa fiarta si racita de cand s-a nascut, chiar din prima zi cand s-a nascut si ii dau si acum. La 4 luni, bea cam 100-120 ml de apa pe zi, plus 60 de suc de fructe, plus lapte si supica. Eu cred ca le trebuie multe lichide... asa ca sunt pentru ca ei sa bea apa. Nu prea ii dau ceai decat daca sta prost cu scaunul - ceai de menta. In rest, multa apa.
Sanatate si bb-i fortzoshi,
Mamamariana
Vladut nu a vrut sa bea apa fiarta si racita. Noi folosim apa fiarta si racita la prepararea laptelui iar de baut bea apa plata carpatina, asta are si un pic de acid , daca ar fi dupa el ar bea apa minerala.
Eu ii dau Clarei apa fiarta si racita, cam de la varsta de 7 luni. Pana atunci , mai ales pana la 6 luni alaptand-o exclusiv, doctorul mi-a spus ca nu este nevoie de nimic altceva. Dar cum a inceput sa se incalzeasca vremea, am inceput sa-i fierb apa plata si-i place foarte mult chiar.
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA